fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

V čem je skrivnost dolgega življenja?

Odgovor na pogosto zastavljeno vprašanje v čem je skrivnost dolgega življenja je skupina znanstvenikov pod vodstvom Dr. P. Flanagana našla pri himalajskem ljudstvu Hunza. Ljudstvo Hunza namreč dosega nadpovprečno visoko starost pri odličnem zdravju in vitalnosti. Znanstveniki so odkrili, da so dolga življenjska doba, odlično zdravje in vitalnost zasluga pitja himalajske “žive vode”. Himalajska “živa voda” je alkalna voda, ki vsebuje aktivni vodik močan naravni antioksidant.

Moč antioksidantov določa oksidacijsko redukcijski potencial – ORP. ORP se meri s pH/ORP metrom, ki ga uporabljajo pri analizah kemijski laboratoriji. Pri vodi je izjemno pomemben njen oksidacijsko redukcijski potencial (ORP), ki pove koliko aktivnega vodika, ki je močan naravni antioksidant je v vodi. Bolj ko je ORP vode negativen, več aktivnega vodika je v vodi in tem močnejši antioksidant je.

 

 

V čem je skrivnost dolgega življenja?
V čem je skrivnost dolgega življenja?

 

Kako do žive vode?

Na srečo nam ni potrebno hoditi po himalajsko živo vodo v Himalajo, saj so ruski in japonski znanstveniki iznašli napravo – ionizator vode, ki iz običajne pitne vode naredi  alkalno ionizirano vodo iste kvalitete kot je himalajska živa voda.Tako ionizator vode PurePro® zagotavlja alkalno ionizirano vodo, ki je močan naravni antioksidant z ORP celo do -450 mV. Za primerjavo ima voda iz pipe ORP +400 mV (je oksidant). Alkalna ionizirana voda s svojim močno negativnim ORP celo presega svetovno najkvalitetnejšo Hunza himalajsko živo vodo. Alkalna ionizirana voda je po svoji sestavi in lastnostih enaka kot Hunza himalajska živa voda.

Alkalna ionizirana voda, ki je bogata z za zdravje izjemno pomembnimi in telesu 100% sprejemljivimi bazičnimi minerali (kalcij, magnezij) in hidroksilnimi ioni, učinkovito nevtralizira kisle odpadke in jih odstranjuje iz telesa. Tako alkalna ionizirana voda odpravlja zakisanost telesa ali acidozo, razstruplja in čisti telo. S tem postane prva obrambna linija našega telesa mnogo uspešnejša.
Alkalna ionizirana voda zaradi zmanjšanega števila molekul v vodnem skupku (clustru), lažje prehaja skozi celice našega telesa. Zato lahko celice bolje oskrbi z vodo in jih očisti, kar je zelo pomembno za dobro zdravje in vitalnost.

 

 

Voda v naravi
Voda v naravi

 

Z alkalno ionizirano vodo številni zdravstveni centri dosegajo odlične uspehe pri zdravljenju rakastih, osteoporoznih obolenj, pri zdravljenju migren, putike in sladkorne bolezni.
Kislo ionizirano vodo, ki prav tako nastaja pri ionizaciji vode pa uspešno uporabljajo za zdravljenje kožnih bolezni, dermatitisa in luskavice.

Ker alkalna ionizirana voda zagotavlja izjemne zdravilne učinke je ionizator vode v razvitih deželah, kot je na primer Japonska, registriran medicinski pripomoček.

 

Dr. Robert O. Young pojasnjuje, da s pitjem alkalno ionizirane vode naredite največ za svoje zdravje. Alkalna ionizirana voda je najboljša možna voda za zdravje človeka!           

 

 

 

Kaj je ionizator vode in kako deluje?

Ionizator vode PurePro® je najsodobnejši dosežek pri obdelavi vode. Večstopenjski filtrirni sistem vodo temeljito prečisti in s pomočjo platina – titan elektrod ter posebnih membran loči na alkalno ionizirano in kislo ionizirano vodo. Ločevanje poteka pri postopku ionizacije v ionizacijski celici, ki je plod najnaprednejše japonske tehnologije.

 

 

Delovanje ionizatorja vode je popolnoma avtomatsko in mikroprocesorsko vodeno. Ionizator vode nudi več stopenj alkalne ionizirane vode in kisle ionizirane vode.

 

 

Ionizator vode PurePro®
Ionizator vode PurePro®

 

Čista voda se v ionizatorju vode pri postopku ionizacije na platina – titan elektrodah obogati z aktivnim vodikom. Aktivni vodik je močan naravni antioksidant, ki v telesu nevtralizira škodljive proste radikale in s tem preprečuje degenerativne bolezni, zavira procese staranja in izboljšuje antioksidativni status telesa. Prosti radikali so kemično zelo agresivne molekule, ki poškodujejo zdrave celice telesa in s tem ogrožajo naše zdravje. So vzrok degenerativnih bolezni, hitrejšega staranja in številnih zelo hudih obolenj.

 

Ionizator vode PurePro® je odličen filter za vodo, ki ga odlikujeta izjemna kvaliteta in učinkovitost pri zagotavljanju čiste zdrave vode. Večstopenjski filtrirni sistem iz vode odstrani klor, organska onesnaženja, hormone, kloroform, trihalometane, PCB, azbest, svinec, težke kovine, pesticide, nitrate in bakterije.

 

Podpultni ionizator vode.
Podpultni ionizator vode.

 

 

Pri postopku ionizacije vode nastaja tudi kisla ionizirana voda, ki je namenjena zunanji uporabi.

Kisla ionizirana voda je odlična za nego kože in las, napenja kožo, preprečuje nastanek aken, lasem pa daje lepši sijaj. Uporablja se tudi kot naravni sterilizator pri čiščenju, higieni, negi obraza, kože in las. Zelo uspešno nam pomaga pri negi ustne votline, grgranje pospeši zdravljenje vnetega grla in odpravlja neprijeten zadah, pomaga tudi pri odstranjevanju zobnega kamna. Kisla ionizirana voda deluje protimikrobno, zato je primerna za čiščenje in dezinfekcijo posod in kuhinjskega pribora.

 

Ionizator vode PurePro®
Ionizator vode PurePro®

 

 

Odlična je tudi za zalivanje rastlin saj spodbuja njihovo rast in veča svežino. Podaljša pa tudi obstoj rezanega cvetja.

 

Alkalna ionizirana voda iz ionizatorja vode PurePro® je čista zdrava voda, polna svežine in poživljajoče energije – je ključ do zdravja in vitalnosti!

 

Ionizator vode je več kot filter za vodo. Pijte vodo, ki ji lahko zaupate!
Ionizator vode je več kot filter za vodo.
Pijte vodo, ki ji lahko zaupate!


Več o alkalni ionizirani vodi in ionizatorjih vode si lahko preberete na spletni strani:

www.ionizirana-voda.net

Henrik Homšak s.p.
Krulejeva ulica 2, 8290 Sevnica

M: 041 555 270,
T: 07 81 44 327
E: info@ionizirana-voda.net

 

 

 

 

 

vitaFIT

Prijava na novice

[recaptcha]