fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Utrinki iz maratona skupinskih vadb Ptuj je fit

V soboto 28. Marca 2015 je Ptuj dokazal, da so prebivalci mesta in širše okolice zelo športno aktivni in da so udeleženci zelo FIT. V športni dvorani center na Ptuju se je odvijal Mega maraton skupinskih vadb pod sloganom »Ptuj je FIT«, ki ga je organiziral Center aerobike iz Ptuja. Organizator je skupaj s partnerji in sponzorji prikazal odličen dogodek, kjer so za vse udeležence pripravili delavnice in vadbe na temo zdrave prehrane – super živila, uporaba gibalnih vzorcev pri vadbi in zdrava hrbtenica. 

FB_1

Dopoldanski čas je bil zapolnjen z skupinskimi vadbami joge, pilatesa, joge obraza po metodi Savine Atai, Tai ji quana in zdravega kolesarjenja.

V popoldanskem delu in vse do poznega večera so bili deležni največjega rekreativnega maratona skupinskih vadb, kjer so se udeleženci preizkusili v več urnem razgibavanju v skupinskih vadbah step & dance aerobike in body pump-inga ob dance glasbi. Skozi ves dan so potekale predstavitve najrazličnejših skupinskih vadb, ki jih mesto Ptuj tudi ponuja skozi svojo ponudbo najrazličnejših fitnes centrov in  društev.

ptuj1

Center aerobike je za vrhunec dogodka Ptuj je Fit udeležencem pripravil mega Zumba fitnes party, kjer je 11 inštruktorjev iz Slovenije v kar tri urni zabavi ob latinsko ameriških korakih plesa, glasbe in zabave pričaralo nepozabno zabavo in velik show.

ptuj2               Tudi najmlajši obiskovalci so se lahko dodobra razgibali v celodnevnem otroškem športanju – moj otrok je fit.  

Odlično so se predstavili tudi partnerji in sponzorji dogodka. Tako na dogodku ni manjkalo lokalnih ponudnikov zdrave prehrane, domače kulinarike, okrepčila in pijače za dodatno energijo.

ptuj4

Organizator, partnerji in sponzorji so skupaj z udeleženci, katerih je bilo skozi celoten dan približno 300, dokazali da Ptuj »JE« fit, da se še zmeraj najde čas za rekreacijo in zabavo. V športni dvorani center je ves dan izžarevala neverjetna pozitivna energija, ki je vplivala na vse udeležence dogodka.

logotip center aerobike 1-01 (1)

Tokratni uspeh dogodka je gotovo pomembna spodbuda v prizadevanjih, da takšen dogodek postanek tradicionalen in se v slovenskem prostoru uveljavi s svojo visoko kakovostjo ter se vsem, ki se želijo gibati, rekreativno ali na področju tekmovalnega športa, to omogoči in jih vzpodbuja k zdravemu in športnemu načinu življenja.

 

vitaFIT

Prijava na novice

[recaptcha]