fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Učinkoviteje proti bolečinam s svetlobno terapijo

(oglasno sporočilo) Svetlobna terapija ima že zelo dolgo zgodovino, saj se ljudje po vsem svetu že tisočletja zavedajo pomembnosti svetlobe za normalno delovanje človeškega telesa. Prvi vir svetlobe, ki so ga uporabljali za zdravljenje, je bila sončna svetloba.

bioptron1

Svetloba ima v našem življenju izjemno pomembno vlogo, saj vemo, da brez nje ni življenja. Njene prednosti segajo mnogo dlje od našega osebnega občutka udobja in dobrega počutja, kajti svetloba je bistveni del našega naravnega biološkega sistema, ki je potreben za ustrezno delovanje presnove in imunskega sistema.

Sistem svetlobne terapije Bioptron je patentiran medicinski pripomoček za svetlobno terapijo s specifično optično enoto, ki oddaja svetlobo, podobno delu elektromagnetnega spektra, ki ga proizvaja sonce, vendar brez UV-sevanja.

Svetloba Bioptron ima tako imenovane biostimulativne učinke. Ko se uporablja na koži, stimulira znotraj celične strukture in biomulekule, ki so občutljive za svetlobo. To spodbudi celične verižne reakcije in sproži tako imenovane drugotne reakcije, ki niso omejene le na osvetljeno površino kože, ampak lahko vpliva na celotno telo.

580x382xbioptron-dve-jpg-pagespeed-ic-njlrq4sgum

 

Svetlobna terapija lahko učinkovito pomaga izboljšati mikrocirkulacijo, uglasiti presnovne procese, okrepiti človekov obrambni mehanizem, spodbuditi regenerativne in zdravilne procese celotnega organizma, pospešiti celjenje ran, lajšati bolečine ali zmanjšati njihovo intenzivnost.

Bioptron je varna, učinkovita in ekonomična terapija za kogarkoli, kjerkoli in kadarkoli.

snaga-bioptron-terapije-655x310

Sistem svetlobne terapije Bioptron je klinično testiran, dokazan in certificiran za medicinsko zdravljenje:

– proti staranju

– bolečine

– ran

– dermatoloških motenj in težav s kožo

– športne poškodbe

– otroci

– sezonske motnje razpoloženja (SAD)

Prav tako je svetlobna terapija nenadomestljiva v moderni kozmetiki, ker je odlično dopolnilo vsakodnevni negi kože.

Izboljšuje elastičnost kože in njeno čvrstost, zmanjšuje gube in vam daje žareč in mladosten videz.

Za več informacij obiščite spletno stran www.zepter.si, www.bioptron.si ali pokličite na telefonsko številko 02/88 43 901, Zepter Slovenica d.o.o., Pohorska cesta 12, 2380 Slovenj Gradec.

Naročite BREZPLAČNO terapijo Bioptron na vašem domu (link: http://bioptron-svetlobna-terapija.si/vitafit/)

 

 

 

vitaFIT

Prijava na novice

[recaptcha]