fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Svetla prihodnost za vaše štirinožne prijatelje

Seznanjamo vas z novostjo na slovenskem trgu visokokakovostne popolnoma naravne prehrane in izdelkov za nego vaših živali OrganicVet iz Nemčije.

 

OV_oglas1_feb2014

 

Izdelki ne vsebujej umetnih konzervansov, barvil, arom in ostalih umetnih aditivov, ki so eni izmed glavnih povzorčiteljev raznih obolenj. Prehrana vsebuje vse hranljive snovi za dolgo, zdravo in aktivno življenje psa in mačke. Zaradi visokokakovostnih izbranih sestavin je hrana zelo ješča.

 

OV_oglas3_feb2014

 

V prehrani je več kot 65 % visokokakovostnega mesa po standardu IFS. Izdelki ne vsebujejo alergenih sestavin, kot so pšenica, soja in jajca. Priporočljivi so tako za zdrave pse in mačke kot za pse in mačke, ki že bolehajo za boleznijo, kot so alergije.

 

OV_oglas4_feb2014

 

OrganicVet izdelke boste lahko kupili v CityParku v Ljubljani – Svetovni dan Evrope, na stojnici OrganicVet, dne 9. in 10.maj.2014.

Izdelki se prodajajo na spletni trgovini www.organicvet.si, pri izbranih veterinarjih, ki so objavljeni na http://organicvet.si/prodajna-mesta in na spletni lekarni www.lekarnar.com.

logo_ov

vitaFIT

Prijava na novice

[recaptcha]