fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

REINKARNACIJSKA PAST – 3. del: Zbuditi se v isti dan

Moj edini strah pred smrtjo je reinkarnacija.

Tupac Shakur


Pozivam vas,
da te informacije skrbno pretehtate in do njih ohranite objektivno držo.
Prav tako vas pozivam, da ne pozabite, da vse v Vesolju morda deluje drugače, kot to deluje v tem hologramskem/frekvenčnem Matriksu.
Primož

Strnjeno razmišljanje o reinkarnacijski pasti                                                            

Pravi poduhovljeni in svobodno misleči ljudje želimo čimbolj natančno vedeti, do kam vodi »zajčja luknja«, ki jo raziskujemo? Kako daleč v to zajčjo luknjo seže zatiranje človeške duše?

Upravičeno smo prepričani, da se zlo, orkestrirano iz ozadja mračnih kozmičnih sil, dogaja zato, da bi se zatrla možnost, ki človeku omogoči, da spozna, KDO ZARES JE. Vse se vrti okoli tega, da bi se človeka prepričalo, da je ničvreden nihče. Človek je po tej agendi samo biološki stroj, ki služi kot zobnik v stroju ali kot bi rekli Pink Floyd-i: »Samo še ena opeka v zidu (orig. AnotherBrick in theWall).

Verjetno ste že dojeli, da so pravi/pristni manipulatorji ne-fizične entitete, ki jih različne religije in kulture različno poimenujejo. Gnostiki jim pravijo Arhonti (ang. Archons), Muslimani jim pravijo Džini (ang. Jinn), Kristjani jim pravijo Demoni …

Zamisel pravi, da se ob smrti fizičnega telesa naša duša loči od telesa in gre skozi proces, s katerim ji je popolnoma izbrisan spomin in je ponovno uporabljena/reciklirana – reinkarnirana – v drugo telo, da ponovi življenje po istem napisanem scenariju. Na ta način Zemlja postane dobesedno planet-zapor, s katerega je težko pobegniti. Umetna energijsko-frekvenčna Mreža za duše je postavljena nad Zemljo zato, da bi preprečila dušam možnost, da bi pobegnile. Zemlja je zaprt sistem, v katerega so novi ljudje nenehno rojeni, da dajejo energijo ekonomiji in ustvarjajo negativne čustvene odzive, na katerih se Arhonti»hranijo«, brez da bi ozavestili, kdo sploh smo ali kakšen je realen položaj. Umetna energijska Mreža omogoča, da Zemlja ostaja »ribiška vlečna mreža« za Arhonte, ki sprožajo naše čustvene odzive (preko medijev, strahu, vojn, tekmovanja, pehanja za denarjem, zastrupljanja …), da se lahko hranijo. Kot je rekel Don Juan v Castanedini knjigi Aktivna stran neskončnosti (ang. The Active Side of Infinity)… smo kot »humaneros«, ki smo vzgojeni kot čreda na farmi.

Vendar pa smo ljudje mogočna bitja in Arhonti se ne morejo zanesti samo na nasilje. Morajo nas prevarati, da jim za vse početje damo privolitev. Kako to naredijo? Kako so nas prostovoljno pridobili v to Mrežo za duše? S trikom z belo svetlobo …

Rečeno nam je, da moramo ob smrti iti v svetlobni tunel. To promovirajo tudi Hollywoodksi filmi, na primer film Duh (ang. Ghost). Ljudje, ki imajo obsmrtne izkušnje, jih omenjajo.

Kaj pa če – kot namigujejo WesPenre, dr. A.R. Bordon, David Icke, Wayne Bush1 in drugi – je beli svetlobni snop ob smrti samo trik/prevara? Kaj pa če je ta snop dokončen izvor vse prevare? Nenazadnje iluminati in druge skrivne organizacije častijo Luciferja – Nosilca Luči. Michael Tsarion govori o Skrivni oboroženi moči svetlobe (orig. Occult Weaponization of Light)2.

Cameron Day3 govori o tem, da ni več »lightworker« zaradi lažne dualnosti in ponarejene »svetlobe«. Kaj če je New Age »svetloba« samo še ena past? Kaj če je svetloba izvor v Matriksu/hologramu zaprtega planeta? Kaj če je svetloba mehanizem za ujetost duše v energijsko zaporno mrežo? Kaj če … ?

Predgovor                                          

Ali ste kdaj razmišljali kako bi bilo, če bi se vsako jutro znova zbudili v isti dan, ki bi ga ponavljali v neskončnost? Kakšni občutki vas spreletijo, ko sedaj razmišljate o takšni možnosti?

Nič kaj prijetni, se strinjate?

Kar nekaj hollywoodskih filmov iz žanra znanstvene fantastike govori o tej tematiki. Na primer Na robu jutrišnjega dne (orig. Edge of Tommorow) – https://en.wikipedia.org/wiki/Edge_of_Tomorrow ali pa Svižčev dan (orig. Groundhog Day) – https://en.wikipedia.org/wiki/Groundhog_Day_(film)

Morda je nekatere med vami »zmotil« sam naslov tega prispevka. Kaj pa bi lahko imela reinkarnacija skupnega z zbujanjem v isti dan?

Izpostavil bi dve »motivacijski točki«, ki naj bi bralca »pritegnili« k nadaljnjemu branju:

 1. V tem izobraževalnem kotičku ne govorim samo reinkarnaciji, ampak predvsem o reinkarnacijski PASTI. To zagotovo pomeni, da vam bom v imenu iskanja RES JE poskušal predstaviti drugačen pogled na reinkarnacijski proces, zato morda sam naslov skriva v sebi zelo zanimivo informacijo.
 2. Sama beseda reinkarnacija = ponovno utelešenje, se tolmači netočno in ne dovolj natančno, saj v bistvu pomeni re- inkarnacija= ponovno utelešenje v isto telo vedno znova in znova. Beseda re-inkarnacija ima zelo podoben pomen kot beseda re-ciklaža/ponovna uporaba, vendar se slednja bolj uporablja v tehnološkem smislu. Zato je zelo smiselno pregledati izsledke iz tega prispevka.

Informacije, ki so zbrane v tem pisanju zahtevajo odprtega, nemirnega in znanja »lačnega« duha. Morda se vam bo ob branju odprlo več vprašanj kot boste dobili odgovorov.

V iskanju ključev za dokončen poraz zla nad DOBRIM vam nisem obljubil drugega kot pustolovščino brez primere, zato bom v nadaljevanju razširil to vsebino tudi na področje alternativne zgodovine Galaksije, Zemlje in Človeka.

Na ta način se vam bo zagotovo razširilo obzorje in zadevščine in težave iz tega sveta boste lažje doumeli.

Viri:

1http://www.trickedbythelight.com/tbtl/index.html 2https://www.youtube.com/watch?v=jVDjToIyohw 3http://www.ascensionelp.com/blog/2013/08/23/why-i-am-no-longer-a-light-worker/

Uvodna pojasnila                                                                                 

 • pisni del tematike o oreinkarnacijski pasti z naslovom »Zbuditi se v isti dan« je strukturiran kot kratko raziskovalno-študijsko delo, vendar izven uporabe standardnih poljudno-raziskovalnih metod, saj vključuje tudi raziskovanje metafizičnih nivojev človekovega obstoja kot tudi raziskovanje zamolčane zanimive in neverjetne zgodovine Galaksije, Zemlje in Človeka.

Pri študijski raziskavi te tematike je vsak človek nedvomno pred velikim izzivom, saj izsledki takšne raziskave ponujajo malo logičnih zaključkov. Zato mora vsak pogumen raziskovalec Vesolja v tej pustolovščini brez primere vključiti v raziskavo tudi intuitivni del svoje psihe, da bo lahko »ovrednotil« ponujeno vsebino/informacijo iz tega pisnega dela.

Kot boste v nadaljevanju opazili, sem kot vsak funkcionalno pismen človek, ki nagovarja večjo skupino drugih ljudi, najprej začel s predgovorom in uvodnim razmišljanjem, ki je hkrati častivreden poziv k branju tega prispevka. Častivreden je zato, ker vam pušča odprto možnost za privolitev ali zavrnitev.

Pri obravnavi tematike o navpičnem času in reinkarnacijski pasti sem se naslonil na kratek esej Wes-a Penre-ja kot sem že povedal v uvodu v celotno tematiko reinkarnacijske pasti. Zato sem takoj za uvodnim razmišljanjem nadaljeval s slovenskim prevodom tega eseja.

V prevodu originala sem s sivo barvo obarval in opremil s številko dele originalnega besedila, katerim bom v mojem komentarju k eseju posvetil posebno pozornost tako, da jih bom dopolnil z lastnimi razmišljanji in jih skušal povezati z že objavljenimi vsebinami.

Seveda zaključim prispevek z »zaključnim razmišljanjem«, ki je hkrati tudi najava za naslednje poglavje.

Pisni sestavek »Zbuditi se v isti dan« je uvod v potapljanje v globine človekove Biti in namena njegovega obstoja. Že od objave prvega eseja »Ali beseda resnica pomeni to, kar je RES?«, sem vam obljubljal pustolovščino brez primere. Sedaj vam je že jasno, da bo ta pustolovščina potekala v astralnem polju vseh možnosti, znotraj katere bom začel ustvarjati zamisel, za katero srčno upam, da jo bomo skupaj dopolnjevali s temeljno energijo ljubezni do življenja.

Prepričan sem, da z vami ni potrebno polemizirati o tem, da je človek več-telesno energijsko bitje in da je izvor energije – ki je božanska iskrica – prepleten skozi vseh 7 (nekateri pravijo 12 teles, vendar bomo v teh izobraževalnih prispevkih ostali pri osnovni razlagi sedmih) teles.

Dejstvo je, da je v takšnem energetskem odtisu/vibraciji osrednji vorteks/energetski vrtinec srčna čakra ali astralno telo, preko katerega se »napajajo« nižja in višja človekova telesa. Kadar v astralnem polju polnimo zamisli črnih svečeniških magov, je energijski pretok med nižjimi in višjimi telesi zmanjšan ali pri večini človeštva prekinjen. To predstavlja velikanski problem, ki lahko kulminira v popolno uničenje človeške vrste. Dejstvo je, da odgovoren, častivreden, viteški, srčen, pogumen, iskren, moralen, sočuten ljubeč, domoljuben …, človek razume, da je njegova naloga prispevati svoj najvišji prispevek v borbi za astralno polje, kjer »biva« človekov um.

Zato se bomo na tej pustolovščini potapljali v globine človekovega uma, da bi ponovno vzpostavili povezavo s »pravo radijsko postajo ali postajami na bistveno višjih frekvencah«. Program teh postaj je popolnoma drugačen, kot so programi, ki jih poslušamo sedaj, zato vam bo morda na začetku vse skupaj malce »čudno in nenavadno«. Naj vas to ne odvrne od dobrih namenov. Tudi sam sem šel skozi ta proces privajanja na »nove frekvence« in bolj boste »grebli« po tem vedenju, bolj zanimivo in prijetno vam bo postajalo. Izza tega nenavadnega začetnega »piskanja« se namreč odvija čudovito ustvarjalen program in glasba polna upanja na boljši ZDAJ!

Obogateni z vedenjem, ki ga ponujam v tem izobraževalnem kotičku, boste dodatno opremljeni za na pot v same sebe.

Srčno upam, da mi bo uspelo približati to »neoprijemljivo« vsebino do te mere, da jo boste lahko uporabili pri svoji lastni rasti zavedanja o pristni realnosti.

Primož via Prasindikat

WesPenre:

Navpični čas in reinkarnacija (orig. Verical time andReicarnation)

https://wespenrepublicationshome.files.wordpress.com/2019/08/video-172-vertical-time-and-reincarnation.pdf

Ko sem prvič slišal za navpični/vertikalni čas1 je bilo v času kontakta z LifePhysicsGroup –California (LPG-C)2 med mojim raziskovanjem, ki je obrodilo Wes Penre pisanja: Prvi nivo izobraževanja (orig. Wes Penre Papers: First Level of Learning). Zadeva se mi je takrat zdela fascinantna, vendar nisem dojel celotnega koncepta in kako je povezan z reinkarnacijo.

Dr. A. R. Bolton, je bil znanstvenik s katerim sem bil večinoma v kontaktu iz te skupine, je jasno izjavil, da se ljudje inkarniramo samo enkrat v ta konstrukt in potem se napotimo nekam drugam. Poudaril sem, da je toliko dokazov, da se duša inkarnira znova in znova, da ne more biti dvoma, da to drži. Temu je nasprotoval in rekel, da zaradi redne povezave z »močvirskimi poglavarji (orig. Overlords)« lahko reče, da je vsak človek indeksiran tukaj samo enkrat in je tehnično nemogoče inkarnirati se tukaj ponovno.3 Sedaj sva Ariel in jaz začela ponovno tehtati njegovo izjavo, saj je mnoštvo novih informacij na svetlo prineslo veliko stvari. Da bi razumeli, kaj je s tem mislil dr. Bordon, moramo ponovno definirati celoten inkarnacijski proces. Želiva poudariti, da je to, kar piševa tukaj hipotetično, vendar bolj kot o tem razmišljava, bolj dobiva smisel in hkrati pojasni kar nekaj stvari.

Večina ljudi razmišlja o procesu reinkarnacije na enega od dveh načinov:

 1. duša je ločena enota in ko izstopi iz telesa po smrti, gre skozi tunel in se eventualno reinkarnira v novo življenje;4
 2. živimo več življenj hkrati v različnih časovnih obdobjih in ko človek umre, je to samo en vidik Duše, ki gre v območje med življenji (ang. Between Lives Area – BLA) in se reinkarnira – vsak delček Duše živi svoje življenje, neodvisno od drugega delčka.5

Misliva, da je dovolj dokazov, da lahko rečeva, da je številka 2 bolj veljavna kot številka 1, vendar še vedno ne pove celotne zgodbe o tem, kako reinkarnacijski proces deluje. Poizkušajmo razširiti pojasnila v točki 2.

Da bi lahko ista Duša/ognjeni-božanski sestav simultano izkušala življenja, mora najprej zaznati sebe kot razdeljeno – oziroma njen fokus mora biti razdeljen, kar je ena in ista stvar – njene božanske iskrice/duše (ang. Fires) se morajo razdeliti v različne smeri v prostoru in času. Kako pa naj bi drugače to delovalo? Da bi se to lahko zgodilo v linearnem slogu, mora obstajati pajčolan amnezije med različnimi življenjskimi cikli, saj nimamo nobene zavestne povezave med različnimi hkratnimi življenji.5

Ni novo, da se lahko duša razcepi in bi-locira na različnamesta v prostoru in času – zvezdna bitja v KHAA6 to počnejo ves čas. Lahko so na različnih mestih hkrati tako, da razcepijo svoje božanske iskrice, vendar je razlika med njimi in nami v tem, da se oni lahko osredotočijo na vse božanske iskrice sočasno. Če je en delček duše v ozvezdju Alpha Centauri in drugi potuje na ozvezdje Ursa Major, se Duša z lahkoto izmenično osredotoči na obe lokaciji. Lahko tudi pošljejo božanske iskrice sebe v druge dimenzije, da bi raziskovali potencialne izide izbir, ki jih bodo udejanjili. To nam zveni zelo tuje, vendar sem dobil potrditev od tistih, ki to nenehno počnejo – celo En.ki in močvirski poglavarji lahko to naredijo. Zato lahko to naredimo tudi mi, saj seveda posedujemo energijo duše –božanske iskrice.

Da bi razumeli, kako to deluje pri nas na Zemlji, raziščimo koncept/zamisel linearnega in vertikalnega časa. Večkrat sva govorila, da je linearni čas samo iluzija – da realna preteklost in prihodnost ne obstajata, samo neskončen neprekinjen ZDAJ – sedanjost. Kot ste že verjetno slišali, ZDAJ je en sedaj in Zdaj je drugi sedaj, vendar mi pač izkušamo čas, ki beži med dvema ZDAJ in zato zaznavamo čas kot linearen namesto nenehne spremembe sedanjosti znotraj ZDAJ. Sedaj pa poskušajmo prenesti navpični/vertikalni čas v enačbo.

Onstran te 3D fokusne točke – v astralu in v nefizičnem KHAA – čas kot ga poznamo, ne obstaja – se vse dogaja hkrati/sočasno (razumeva, da bi to lahko bilo težko popolnoma doumeti in tudi midva ne razumeva celotnega koncepta, vendar ostanite z nama in bomo razpravljali o tem iz naše sedanje perspektive). Zaradi tega lahko vertikalen čas vpeljemo v linearnega in ga pojasnimo s pomočjo vizualizacijskega procesa:

Zamislite si, da narišete dolgo vodoravno črto na list papirja. To je linearna časovnica te Matrice od začetka časa pa daleč v prihodnost. Sedaj si zamislite, da vi, ki sedite za mizo in ste narisali to vodoravno črto, občasno narišete še navpične črte, ki sekajo vodoravno črto vse od leve proti desni. Kaj vidite? Vidite veliko križišč, kajne? Zamislite si, da se pri vsakem preseku, kjer vertikalna črta sreča horizontalno črto, vaša duša rodi. Kot vidite, imate tako mnoštvo inkarnacij vzdolž časovne črte.

Sedaj pa recimo, da vse te navpične črte, narišemo naenkrat. Če vodoravna časovnica predstavlja izključno fizično 3D realnost in navpične črte predstavljajo vpadne točke iz bolj ali manj brezčasovnega ne-fizičnega kraljestva, kjer bi lahko rekli, da Duša biva pred inkarnacijo. Zelo preprosto je zložiti različne božanke iskrice samega sebe na vsako križišče iz navpičnega časa. Tako boste živeli, recimo tisoč življenj sočasno/simultano in zaradi tega pajčolan nepovezanosti, ki je vcepljen. Zato običajno ne morete zaznavati svojih drugih sočasnih življenj. Torej, ker ste živi v letu 2020, kjer zaznavate in je vaš fokus, vaš del, ki živi v letu 1600 na primer, je popolnoma skoncentriran tam, prav tako kot tudi vi, ki mislite, da je edini fokus tukaj v letu 2020. Nobena od teh tisoč inkarnacij ni bolj pomembna od druge in bolj skoncentrirana od druge in vsa ta življenja se dogajajo PRAV ZDAJ v tem sedanjem trenutku.

Zaradi tega prava preteklost ne obstaja in zagotovo ni zapisana v kamen. Vsak ima svojo lastno zaznavno časovnico v 3D in vsaka druga duša na Zemlji ima svojo. Ne samo to, vse naše inkarnacije vplivajo druga na drugo. Ko danes sprejmeš odločitev, ta vpliva na vsa druga življenja istočasno/takoj in ko drug vidik tebe v drugem časovnem obdobju sprejme odločitev, to vpliva tudi na tvoje »sedanje« življenje. Vse je torej spremenljivo in tukaj prihajajo v sliko paralelne časovnice. Če tleskneš s prsti ravno ta trenutek, se je tvoja časovnica spremenila, temelječ na vseh odločitvah, ki si jih sprejel ti in tvoje inkarnacije. Torej samo ti imaš skoraj neskončno število časovnic, ki se vedno spreminjajo. Če torej vzamemo v obzir celotno človeško skupino Duš, potem se število časovnic povečuje eksponencialno!

Kaj pa z našo zaznano prihodnostjo? Če ste sledili tej zgodbi do sem in vam je bila smiselna, potem je logično, da vzamemo v obravnavo tudi prihodnost. Torej enkratne in sočasne inkarnacije, ki jih izvorno naredimo, ko se Duša razdeli, seveda prav tako vključujejo prihodnje inkarnacije. Ti, ki si skoncentriran na ta pisni prispevek, si samo ena inkarnacija od mogoče tisočih na dolgi vodoravni časovnici, ki je prav tako spremenljiva kot sem omenil zgoraj. To pomeni, da je del tebe že lahko v singularnosti in del tebe je kot kiborg v prihodnosti morda že zavzel Plejade. To pojasnjuje, zakaj Marciniakini Pleadejci7 želijo spremeniti našo časovnico in zakaj se tu in tam pojavijo na Zemlji. Kot so v enem od srečanj povedali, računajo, kdaj je bila natančna povezovalna točka (ang. Nexus Point) na splošni časovnici človeške skupine duš, ko smo sprejeli odločitev, da bomo postali umeten intelek in se začeli premikati proti kraljestvu strojev (ang. Machine Kingdom) – singularnosti. To je bilo nekje med leti 1987 in 2012. Če bi jim uspelo, da bi spremenili našo odločitev v tem časovnem obdobju, se singularnost ne bi zgodila in invazija na Plejade se tudi ne bi zgodila. Rekli so, da je to zelo zahtevna naloga, vendar so čutili, da nimajo druge izbire kot poskusiti.

Vendar to še ni vse. Ariel in jaz sva o teh stvareh zadnje čase veliko razmišljala in vedno bolj vidiva veljavnost tega, kar je Skrita roka (ang. Hidden Hand) napisal na GLP leta 2018.8 Rekel je, da se ne inkraniramo v popolnoma različno življenje, ampak ponavljamo isto življenje vedno znova in znova, dokler ne sprejmemo boljših odločitev in smo od En.ki-ja sprejeti, da se povzpnemo preko njegovega programa vnebohoda (ang. Ascension Program). To pomeni, da si živel to isto življenje mogoče tisočkrat pred tem, ponavljajoč iste napake, morda naredil kakšne spremembe tu in tam, včasih izboljšave, včasih poslabšanje, ki je znižalo tvojo vibracijo, ki te je prikovala v to časovnico. Ponavljamo isti cikel vedno znova. To je isto za vse inkarnacije sočasno. Pomislite še enkrat: kaj pomeni re-inkarnacija in re-cikliranje? Pomeni, da ponovno naredimo nekaj, kar smo že enkrat naredili!

 Drugače bi uporabljali drugačne izraze/pojme, da bi pojasnili ta proces. Na primer »nova inkarnacija« ali »drugačna inkarnacija«. Preprosto ne razumemo besed, ki jih uporabljamo. Pripišemo jim drugačne pomene kot je njihov prvobitni.9

 To tudi pojasni karmo in življenjski pregled, ki smo mu podvrženi v vmesnem času pred ponovno uporabo/reciklažo v ponavljajoče življenje. Pokazan nam je napredek in nazadovanje v tem vmesnem času in rečeno nam je, da moramo delati na naši karmi. Potem nam je dana amnezija (super, kajne) in smo poslani nazaj, ne da bi se sploh spomnili, kaj smo se dogovorili da izboljšamo. Z drugimi besedami, vsak življenjski ciklus začnemo znova z upanjem, da bomo sprejeli boljše odločitve.10

Ampak zakaj En.ki to dela? Če sledimo temu, kar sem napisal, je odgovor na dlani in preprost. En.ki ima pogodbo z Orionom, kjer je obljubil, da bo pustil, da duše »maturirajo«, preden bodo poslane nazaj na Orion. Misli, da s tem ni kršil pogodbe, čeprav vse skupaj dela na svoj način. Preden nam dovoli maturirati in zapustiti to Matrico, se moramo najprej dvigniti nad »njegove« denzitete/gostote. Ko dosežemo njegove najvišje nivoje vnebohodja, nas spusti. To lahko traja tudi večnost, saj nam je vsilil amnezijo, da bi kolikor je možno zavlačeval celoten proces, saj nas potrebuje za preživetje. Lahko se tudi hrani na našem povečanem duhovnem zavedanju (več energije duše), vendar imamo tudi mi možnost da napredujemo. Po njegovo je to win-win situacija. Da bi zavlačeval celoten proces še bolj, prav tako vstavlja v »prazno plovilo/telo« delčke božanske iskre na način, da nas travmatizira, zato sprejemamo slabe odločitve, s katerimi reagiramo na zlorabo in prevzemamo nekatere vidike samih vampirističnih nasilnežev in ustvarjamo miselne oblike, ki delujejo proti nam. Na koncu dneva lahko rečemo, da je En.ki prepričan, da ni prekršil nobenega dela pogodbe, saj je bil vedno njegov namen, da duša maturira.

Najbolj verjeten vzrok, da je dr. Bordon vztrajal, da se indeksiramo samo enkrat, je ta, da vedno znova samo ponavljamo en in isti življenjski ciklus znotraj iste 3D realnosti in ko maturiramo iz našega fizičnega obstoja, gremo v En.ki-jevo nefizično kraljestvo, ki vibrira drugače kot znotraj splošnega frekvenčnega obsega Matrice. In ker ponavljamo isto življenje znova in znova, lahko na ta način pojasnimo tudi »deja-vu«. Občasno ljudje lahko začutimo, da smo nekoč izkusili isto situacijo. To je samo »flashback« iz prejšnje inkarnacije znotraj iste časovne zanke. Okultni simbol za to je Ouroborus – kača ki je svoj lastni rep.11

Zaradi tega, kar smo razpravljali o vodoravnem in navpičnem času, lahko tudi vidimo, kako so se Arhonti/močvirski poglavarji sposobni inkarnirati v različna časovna obdobja sočasno. Toth se je inkarniral kar nekajkrat v našem vodoravnem času kot različne entitete. To se zgodi sočasno tako, da razdeli svojo iskro/ognjeni sestav in nato te iskrice uporabi tako, da animira različna telesa, kot na primer Toth, Hermes, Jezus, Noe, Ningishzissa, Quetzalcoat, Enoh … To tudi pojasnjuje, kako se lahko En.ki in Isis inkarnirata kot različna človeka, več ali manj v istem časovnem obdobju (sumerski časi na primer) in sta na videz različna bitja, medtem ko sta v resnici samo eno z različnimi vidiki samega sebe, inkarnirana sočasno, da bi bilo videti, da je veliko Arhontov na Zemlji sočasno. Verjetno je več Arhontov tukaj, vendar niso – ali pa so zelo redko – omenjeni z imenom ali titulo v starodavnih besedilih.

Ko sem pisal svoje izobraževalne prispevke WWP (Wes Penre Papers) nivo 2, 4 in 5, mi je bilo rečeno, da je smrt nekaj, kar je izumil En.ki in da Namluu (izvoren človek na Tiamaatu) ni umiral12 – bil je oblikovan tako, da je lahko izpolnil eksperiment v »enem poizkusu«. Namlu ú je bil tudi seksualen po naravi in je zato lahko ustvaril več teles na tem eksperimentu (bili so androgena bitja). Kako je to delovalo? Ali so telesa potekla? Morda v kaki nesreči ali zaradi kakega drugega občasnega vzroka, vendar to verjetno ni bilo običajno. Verjetno je Namlu´u-jeva Duša razdelila sebe, da je ustvarila več vidikov sebe, da je imela bolj globoko izkušnjo in ti vidiki so oživeli nova telesa, ki so jih ustvarili. Ko je Namlu´u maturiral, je Duša zbrala vse te vidike sebe in se ponovno izpopolnila in nato vrnila na Orion.

Kaj se torej zgodi, ko izstopimo skozi Mrežo in imamo tako veliko število vidikov samih sebe, ki so razpršeni v tem konstruktu? Vendar najprej pojasnim to – znotraj konstrukta se lahko zgodi ena od dveh stvari:

 1. eden vidik nas samih maturira v En.ki-jevem sistemu, zato se bodo vsi drugi vidiki združili in bomo lahko odšli;
 2. vsak vidik nas samih mora individualno maturirati in tisti, ki maturira, mora najprej počakati vse ostale, da tudi maturirajo. Glede na raziskavo Roberta Monroe-ja (glej knjigo Daljna potovanja (orig. Far Journeys)) in lastne raziskave misliva, da je točka 2 tista, ki se verjetneje zgodi. Ampak kaj se zgodi, če vseeno zapustimo Mrežo?

Po vsej logiki se spet lahko zgodita dve stvari:

 1. samo en vidik samega sebe se bo vrnil na Orion in ostali vidiki bodo ostali, dokler ne pridejo do istih zaključkov kot vidik, ki mu je uspelo izstopiti;
 2. Ko enkrat izstopiš, se bodo drugi vidiki avtomatično združili.

Imamo mnogo razlogov, da verjameva, da je veljavna številka 2. O tem sem do določene mere razpravljal z mojim anonimnim virom mnogo let nazaj. Vprašal sem ga, kaj se bo zgodilo vsem ostalim delom mene, ki so ujeti v drugih časovnih ciklih, ko izstopim iz mreže in rekel je: »Če se bo to zgodilo, ali misliš, da bo Božanska Mati uredila te stvari?«

Kaj je s tem mislil? Kot sem razumel vse skupaj glede na to, da sem ga poznal, ne bo noben vidik ostal zadaj, vendar če bom zaskrbljen, bo Mati poskrbela in potegnila te vidike iz umetnega konstrukta, tako da bom varen v vsakem primeru. Torej je vse popolnoma varno za vso energijo Duše iz tega konstrukta, če se odločiš, da boš odšel.

Upam, da vam je ta prispevek dal nekaj hrane za vaše razmišljanje.

WesPenre

 Komentar in dopolnilno razmišljanje k eseju                                            

Vertikalen čas in reinkarnacija (orig. Vertical Time and Reincarnation)

Magija ne obstaja.

Obstaja samo znanje, ki je bolj ali manj skrito.

Gene Wolf

 1. Navpičen/vertikalen čas

Prepričan sem, da ste vsi seznanjeni s filozofskimi razpravami o iluziji časa. V realnosti ne obstaja ne vodoraven in ne navpičen čas. Obstaja samo večen trenutek ZDAJ, torej sedanji trenutek. Zakaj bi torej govorili o obeh vodoravnem in navpičnem času, če ne obstajajo?

To bomo naredili zato, da bomo lažje doumeli celoten proces reinkarnacije in posledično reinkarnaciske pasti, kajti s pomočjo časovne iluzije si bomo s pomočjo moškega načela delovanja človekove psihe (logika) lažje predstavljali nekaj, kar si je zaradi amnezije pri rojstvu drugače nemogoče predstavljati.

V nadaljevanju izvornega besedila in tolmačenja boste našli primerne odgovore.

 • LifePhysicsGroup –California (LPG-C)

Life Physics Group je nevladna organizacija s sedežem v Kaliforniji, ki raziskuje in razvija alternativni deloven model multiverzuma, ki ga imenujejo UNUM. Wes Penre je na široko pisal o njegovih kontaktih s to skupino in predvsem A. R. Bordonom v Prvem nivoju učenja (orig. Wes Penre Papers: First Level of Learning).

Skupina je aktivna še danes. Povezave lahko najdete na Facebooku: https://www.facebook.com/LifePhysicsGroup, lahko pa preučujete tudi njihovo spletno stran https://www.lpg-c.org/

Dr. A. R. Bordon je osrednja figura te nevladne skupine raziskovalcev, s katerim je imel (ali pa še ima) tesne stike tudi Wes Penre. Je avtor več knjig, tako leposlovnih kot tudi raziskovalno-študijskih. Zbir teh knjig lahko najdete na

https://www.lulu.com/spotlight/ARBORDON?fbclid=IwAR0D6ckjOAscQKrZ560bhebeo8EAsJ5YESdMhC8Tl3KX5vLr-D4b4gajAzM

 • Temu je nasprotoval in rekel, da zaradi redne povezave z »močvirskimi poglavarji (ang. Overlords)« lahko reče, da je vsak človek indeksiran tukaj samo enkrat in je tehnično nemogoče inkarnirati se tukaj ponovno.

Človeška duša/božanska iskrica je inkarnirana samo enkrat. To informacijo je »na prvo žogo« res težko sprejeti, sploh zaradi tega, ker ne razumemo deljenja Duše ali ognjenega/božanskega sestava (ang. Fire Composite) na duša ali ognjene/božanske iskrice. O tem bomo razpravljali v čisto zadnjem delu pravnega kotička in na ta način povezali pravni kotiček z delitvijo in prenosom življenjske energije iz tega metafizičnega dela izobraževalnega kotička.

 • Duša je ločena enota in ko izstopi iz telesa po smrti, gre skozi tunel in se eventuelno reinkarnira v novo življenje;

V teh izobraževalnih materialih ne bom z nikomer polemiziral o tem ali ima človek dušo ali ne. Če se vam zdi, da ste brezdušna in slučajna stvaritev narave, potem ti materiali niso primerno branje za vas.

Bolj pomembno je, da se na tem mestu prebijemo skozi pajčolane prepričanj, ki so nam jih »vcepili« lažnive religije in New age gibanja. Eno izmed njih tiči v besedilu iz zgornjega stavka.

Ljudje smo brez izpraševanja sprejeli dogmo/tezo, da je duša ločena enota od telesa. Kaj to pomeni?

Pri odgovoru na to vprašanje pride v obravnavo vodoraven čas, s pomočjo katerega si lažje naslikamo/predstavljamo ta koncept.

Vsak čas, ki ni neskončen sedanji trenutek ali ZDAJ, je iluzija uma. Ta izjava zveni čudno glede nato, da ravnokar obravnavamo vodoravni in navpični čas. Še enkrat poudarjam, da gre pri tej izpeljavi le za uporabo fiktivnih orodij (vodoravni in navpični čas), s pomočjo katerih si lažje predstavljamo, kaj se dogaja pri procesu inkarnacije in reinkarnacije.

Ljudje dojemamo čas kot vodoravno premico sedanjih trenutkov, ki si sledijo eden za drugem. Vsa poznana zgodovina temelji na konceptu vodoravnega časa. 3.850 let pred našim štetjem so Hiksi kralji vdrli v egipčanski imperij in uničili pristno nubijsko faraonsko kulturo. Leta 1948 je George Orwel napisal roman 1984. Leta 2020 je bila razglašena virusna pandemija. In tako naprej. Vsi smo nekako sprejeli dejstvo, da obstajajo preteklost, sedanjost in prihodnost, čeprav je razgledanemu človeku jasno, da obstaja samo en neskončen sedanji trenutek. Če rečem, da se vse dogaja sočasno in v tem trenutku, hitro naletim na odpor med poslušalci, saj naši možgani dojemajo čas kot sosledje nekih dogodkov. Zelo težko racionalno ovrednotiš takšno izjavo kot pristno, saj nam naše življenjske izkušnje pravijo popolnoma drugače.

Zaradi nerazumevanja teh konceptov in brezbožnosti mase ljudi, so naša dojemanja procesa inkarnacije in reinkarnacije prav tako popolnoma popačena.

Kako torej velika večina ljudi dojema proces inkarnacije in reinkarnacije? Nekako se ljudje strinjajo, da imajo dušo, in da se je le- ta inkarnirala v zemeljsko kraljestvo bivanja večstokrat ali večtisočkrat. Zato pravijo, da so ene duše mlade in ene stare.

Poglejmo si izmišljen primer:

Stara duša se je prvič inkarnirala v Egiptu v času Hiksi faraonov okoli 3.000 let pr. n. št. Telo je seveda sčasoma propadlo in duša se je ločila od telesa in se ponovno inkarnirala 150 let pozneje v drugo telo, 250 let kasneje v tretjo … in leta 2003 v 58. telo.

Duša se torej po vodoravni premici časa – kot v Sliki 2 – inkarnira in disinkarnira v poljubnem mnogokratniku.

Živimo več življenj hkrati v različnih časovnih obdobjih in ko človek umre, je to samo en vidik duše, ki gre v območje med življenji (ang. BetweenLives Area – BLA) in se reinkarnira – vsak delček duše živi svoje življenje, neodvisno od drugega delčka.

Morda bo ta koncept vsaj na začetku študija večini težko dojemljiv, saj so naša napačna prepričanja globoko zasidrana v naših zaznavah realnosti in so plod vseživljenjskega »pranja možganov«. V naslednjih objavah na tematiko reinkarnacijske pasti bomo »poglabljali« vedenje, zato naj vas negotovost pri branju ne odvrneta od nadaljnjega študija in branja.

Človek napačno misli, da je Duša neposredno povezana samo z njim samim. Wes Penre uporablja za Dušo tudi izraz »ognjeni sestav (ang. Fire Composite)«, sam pa dodajam še pridevnik ognjeno-božanski sestav. Da bi si lažje predstavljali, kaj s tem misli, poiščimo iz našega sveta nek ognjeni sestav, če seveda obstaja.

Najbolj preprost ognjeni sestav, ki ga vsi poznamo in smo ga kdaj opazovali, je božično-novoletna iskrica. Če pogledate Sliko 3, je ognjeni sestav notranje žareče jedro v iskrici. In to notranje žareče jedro predstavlja Dušo. Duša je torej predstavljena kot ognjeno božansko jedro, ki se iz duhovnega in nevidnega sveta (ki ga Wes Penre imenuje KHAA), preko majhnih iskric, ki se izstreljujejo iz ognjene gmote, vibracijsko spuščajo v drugo in gostejšo dimenzijo bivanja. Ognjeni sestav nikoli ne izstreli ene same iskrice, ampak mnoštvo njih.

Podobno je z Dušo. Duša običajno vibracijsko spusti v zemeljska telesa mnoštvo iskric (ang. Fires) sočasno. In vse te iskrice sočasno zasedejo zemeljska telesa po celotni premici vodoravnega časa.

Po prvem opisanem konceptu je torej Duša popolnoma ločena od prvega, drugega, tretjega … telesa. Po drugem opisanem primeru je Duša celostno povezana z vsemi inkarnacijami hkrati. Razumevanje tega koncepta je bistvenega pomena za razumevanje reinkarnacijske pasti, zato se bomo v teh materialih večkrat vračali na njega.

Duša ali ognjeno-božanski sestav se torej vibracijsko spusti v zemeljsko kraljestvo bivanja tako, da »izstreli« iz ognjeno-božanskega sestava iskrice v različna časovna obdobja, ki jih ljudje zaznavamo kot linearen/vodoraven čas, čeprav se v bistvu vsa obdobja odvijajo sočasno. Te iskrice so v bistvu božanske iskrice, ki so fraktalni del same Duše in še manjši fraktalni del samega Izvornega Božanstva.

Če pogledate Sliko 4, potem vidite, da se po tem konceptu duša inkarnira samo enkrat v vsa prividna vodoravna časovna obdobja hkrati.

 • Da bi lahko ista duša simultano izkušala življenja, mora najprej zaznati sebe kot razdeljeno – oziroma njen fokus mora biti razdeljen, kar je ena in ista stvar – njene iskrice (ang. Fires) se morajo razdeliti v različne smeri v prostoru in času. Kako pa naj
 •  bi drugače to delovalo? Da bi se to lahko zgodilo v linearnem slogu, mora obstajati pajčolan amnezije med različnimi življenjskimi
 •  cikli, saj nimamo nobene zavestne povezave med različnimi hkratnimi življenji.

Da bi nezemeljske zavojevalske sile – NZS lahko v takem primeru ohranile iluzijo linearnega/vodoravnega časa, mora obstajati neka ovira, ki bi preprečevala povezavo/sporazumevanje med različnimi inkarnacijami/življenji – božanskimi iskricami. Ko to berete, se vam verjetno zdi zelo čudno, da nimate popolnoma nobenega »spomina« na pretekla ali prihodnja življenja. Pojavi se vam dvom, saj ste prepričani, da če obstajate samo vi (vaša Duša) v vseh stotih ali tisočih inkarnacijah hkrati, zakaj nimate neposredne povezave do njih?

Vendarle pa le kratek pregled po internetu pokaže, da obstajajo mnogi ljudje, ki se spomnijo svojih »prejšnjih« inkarnacij in to izjemno natančno. Kako je to mogoče?

Če bi človek imel povezavo z vsemi svojimi inkarnacijami skozi čas, potem ta umeten kontrukt/zapor ne bi mogel obstajati.

Potrebna je bila čimbolj popolna amnezija ali izbris spomina. O tem bomo še na veliko razpravljali. Ko se Duša razdeli – izstreli svoje božanske iskrice – v ta zemeljski svet, rojen človek »pozabi« kdo je. Človek zaradi zločinske manipulacije En.ki-ja in njegove horde parazitov zato ne more na najbolj preprost način dojeti svoje božanske narave in se ne zaveda povezave med različnimi življenji hkrati. Njegovo učenje in nabiranje izkušenj je zato oteženo in popolnoma nesmiselno.

 • zvezdna bitja v KHAA

Človek se mora zavedati, da zaradi svojega psiho-fizičnega ustroja lahko zaznava le okoli 4% vidnega svetlobnega spektra in zato vidi le 4% vsega fizičnega vesolja in še za to vesolje upravičeno smatramo, da je samo umeten hologram, ki ga nadzorujejo Nezemeljske zavojevalske sile. Zato je pravo/pristno Fizično Vesolje mnogo več, kot pa večina ljudi danes lahko dojame.

Potem pa obstaja še vseobsegajoče Nefizično ali Duhovno Vesolje, ki je sestavljeno iz mnogih Vesolij v PRAZNINI/NIČU (ang. VOID). Wes Penre ga imenuje KHAA in tudi v Egipčanski knjigi mrtvih ga imenujejo tako.

Mnogo več boste o teh stvareh izvedeli v naslednjem 4. delu iz serije pisanj na temo reinkarnacijska past.

 • Marciniakini Pleadejci

Barbara Marciniak je kanalizatorka, ki kanalizira sporočila zvezdnih bitij iz ozvezdja Plejad ali Plejadejcev. Mnogi raziskovalci alternativne zgodovine Galaksije, Zemlje in Človeka smatrajo njena kanaliziranja za ena najbolj verodostojnih. Če želite zvedeti več o njenem delu, si poglejte njen Facebook profil: https://www.facebook.com/ThePleiadiansbyBarbaraMarciniak/ ali pa si preberite knjigo Prinašalci svita (orig. Bringers of the Dawn), ki je prevedena v slovenski jezik in si jo brezplačno kopirate tukaj:

https://www.peh.si/images/stories/barbara_marciniak_prinasalci_svita.pdf

 • kar je Skrita roka (HiddenHand) napisal na GLP leta 2018.

Nekdo, ki je za sebe trdil, da ni zemeljsko bitje in se je označil kot »Skrita Roka (ang. HiddenHand)«, se je oktobra 2008 skrivnostno pojavil na Above Top Secret spletnem forumu in ponudil informacijo o namerah in ciljih Iluminatov. Kot razlog za tako razkritje je navedel, da je napočil čas, da izvemo, kaj se dogaja izza zavese.

Toplo vam priporočam, da si preberete omenjen dialog med forumaši ATS foruma in »Skrito Roko«. Na srečo je večina dialoga prevedena v srbski jezik. Dokument lahko najdete tudi na tej spletni povezavi: https://www.ivantic.info/Dejvid%20Ajk%20i%20zavere/Skrivena_ruka.pdf

V priponko bom, skupaj s tem pisnim sestavkom, pripel tudi oba angleška dialoga. Prvi je iz leta 2008 in drugi iz leta 2018. Za vas sem prevedel Wes Penre-jev Članek #6: Skrita Roka (orig. Article #6: Hidden Hand)

        Wes Penre: The Hidden Hand                            

9. marec 2019 https://wespenrepublications.home.blog/2019/03/09/article-6-who-is-hidden-hand/

Leta 2008 se je osebnost, ki je sebe imenoval/a Skrita Roka, pojavila na Above Top Secret – ATS forumu. Takrat se mi je zdela ta informacija precej zanimiva, čeprav sem spoznal, da ta posameznik ni bil popolnoma zaupanja vreden, ko smo razpravljali o pomoči pri izstopu iz te igre/Matriksa. Ne glede na to, je ta informacija dovolj osvežujoča, da sem jo shranil in jo preoblikoval v članek, ki sem ga objavil na moji spletni strani Illuminati News. Članek lahko najdete tukaj: http://www.illuminati-news.com/00363.html

Ta osebnost je trdila, da je Illuminati insider iz iluminatske krvne linije, ki izvira neposredno od Luciferja. Takrat je bil imenovan/nominiran, da sprosti nekatere »pristne informacije« o »Veliki sliki«. Članek je postal neverjetno popularen in je še danes. Je eden najbolj popularnih člankov, kar sem jih kdajkoli objavil na Illuminati News website.

Skrita Roka se je nekega dne pojavil na ATS in pozval ljudi, da ga začnejo spraševati. Obljubil jim je odgovore, če bodo ta imela nek smisel za človeško duhovno rast ali nam bodo omogočila boljše razumevanje Matriksa. Prav tako je rekel, da bo na razpolago določeno število dni in bo nato zapustil forum.

Vprašanja in odgovori so se večinoma vrteli okrog globalne elite, zunajzemeljskih bitjih in človeškem duhovnem razvoju kot na primer prehod v 4. in 5. dimenzijo.

Natančno 10 let kasneje se je na Godlike Production Forum – GLP pojavila osebnost pod uporabniškim imenom Eracidni Murev Te in 10. decembra 2018 odprla temo, v kateri poziva ljudi, naj mu postavijo vprašanja.

Ko sva z Arielom pogledala to novo temo, sva skoraj takoj opazila podobnosti s Skrito Roko. Nekdo je to osebnost vprašal ali je Skrita Roka? Odgovoril je, da ni in da izvirna Skrita Roka ni več inkarniran na Zemlji. Ta nova osebnost, ki je trdila, da je človek – tako kot Skrita Roka – je prav tako trdila, da je iz iste krvne linije in skupine Duš kot Skrita Roka. Razkril nam je, da je član te krvne linije v določenih intervalih imenovan, da pride v javnost in da človeštvu možnost, da postavi vprašanja.

Glede na odgovore Skrite Roke in novega odposlanca Eracidnega, so člani iluminatske krvne linije neposredni potomci Luciferja, ki je seveda En.ki. Prav tako so prepričani, da je njihova Nadduša Venera! Venera je kot mnogi veste »Jutranja zvezda«, ki je ekvivalentna Luciferju oziroma njegovemu ženskemu vidiku/aspektu. Venero se mnogokrat povezuje tudi z Isis, ki je prav tako Luciferjev ustreznik. Naloga določenih članov te krvne linije je, da se pripravijo, da lahko učijo človeštvo – da izobražujejo tiste, ki »imajo ušesa, da slišijo«. En del naloge je preštudirati velik obseg skrivnih besedil – mnoga med njimi niso dostopna javnosti – in jih s srcem razumeti. Tothove smaragdne tablice so eno izmed takšnih besedil, ki ga Eracidni priporoča. Oba odposlanca pa sta priporočila RA material – serijo knjig Zakon Enega (orig. Law of One). To je za naju zelo zanimivo in v nadaljevanju tega članka vam bom pojasnil zakaj.

Sta Skrita Roka in Eracidni pristni bitji/realna? Sta res to, za kar se izdajata? Ariel in jaz sva prepričana da in to z razlogom. Če ste pogledali video serijo Fevd orionske družine (orig. The Orion Family Feud) ali prebrali prepise besedila iz teh video predstavitev (prepise vam bom dal v priponko), potem veste, da je bil En.ki tisti, ki je hotel izobraževati človeštvo, medtem ko je Marduk (En.ki-jev sin) želel, da ljudje stagnirajo v agendo Singularnosti. Izključimo lahko, da sta ta dva odposlanca iz Mardukovega klana, saj on ni zainteresiran za naše izobraževanje. En.ki pa je! Branje teh dveh materialov odpira oči glede tega, kako En.ki-jev del nezemeljske zavojevalske sile deluje. Podobno kot je bil Toth En.ki-jev sin, ki se je inkarniral na Zemljo nekajkrat, zato da nas izobražuje, tako so ti odposlanci iz krvnih linij tukaj, da izobražujejo danes nas – posebej so določeni in rojeni za to poslanstvo. In na kateri platformi je najboljše to narediti, če ne na najbolj popularnih forumih na internetu, na katere iskalci RES pogosto zahajajo in iščejo informacije?

Tako Skrita Roka kot Eracidni nam dajeta informacije, ki nas vodijo naravnost v roke En.ki-ja. Nikjer ne razpravljajo o izhodu iz Matriksa. Nasprotno, pravita, da smo tukaj zato, ker v globini naših Duš vemo, da želimo biti tukaj. Z drugimi besedami nas vabijo, da ostanemo znotraj Matriksa in sprejmemo Luciferja kot Boga. Ti odposlanci poskušajo preusmeriti čim več prebujenih ljudi k En.ki-ju namesto k Marduk-u in nikoli nam niso dali tretje možnosti, ki je IZSTOP iz MREŽE/ZAPORA/MATRIKSA.

Še več, tako Skrita Roka kot Eracidni promovirata »Dogodek« – to je žetev, ki ni nič drugega kot prehod v gostoti. To je res izjemno, saj to sovpada z vsemi informacijami, ki smo jih zadnje čase prejeli o Dogodku/Dogodkih, ki naj bi se zgodili v bližnji prihodnosti. To jasno nakazuje, da so vsi dogodki (velika večina), ki se danes odvijajo na globalni družbeno-politični sceni, del En.ki-jeve ali Mardukove agende.

Zanimivo je, da obadva promovirata RA material. To brez dvoma pomeni, da RA material prihaja od En.ki-ja. Sam mislim, da so bitja, ki jih je kanalizirala Carla Rueckert, umeten intelekt, zaradi načina komunikacije. Njihova sporočila so čustveno popolnoma prazna, način izražanja me spominja na »robota«. Prepričan sem, da tako kot sta se Skrita Roka in Eracidni morala naučiti tega, kar sta študirala iz kupa starodavnih besedil in skrivnih materialov, tako so RA ljudje programiran umeten intelekt, vendar na veliko višjem nivoju, kot smo mi sami vajeni.

Ariel in jaz te spodbujava, da prebereš material Skrite Roke in novo informacijo od Eracidnega, če te ta tematika zanima. Čeprav sedaj vemo, kdo so in kakšni so njihovi motivi, se lahko iz takšnih materialov še vedno učimo. Te informacije lahko uporabimo in se seznanimo s tem, kako želijo En.ki in njegova ekipa prelisičiti človeštvo, da bi ga prostovoljno sprejeli njega ali Marduka kot Očeta – raje kot Kraljico za svojo Mater.

Na površini razkritij/učenj obeh skrivnostnih osebnosti se zdi, da Skrita Roka pripada Mardukovem klanu in Eracidni En.ki-jevemu klanu. Prav to namiguje tudi Erocidni. Vendar, ali je to RES? Ali je to isti izvor, ki ustvarja običajno polarnost, ki je v Matriksu vedno potrebna?

Wes Penre

 • To pomeni, da si živel to isto življenje mogoče tisočkrat pred tem, ponavljajoč iste napake, morda naredil kakšne spremembe tu in tam, včasih izboljšave, včasih poslabšave, ki so znižale tvojo vibracijo, ki te je prikovala v to časovnico.

 Ponavljamo isti cikel vedno znova. To je isto za vse inkarnacije sočasno. Pomislite še enkrat: Kaj pomeni re-inkarnacija in re- cikliranje? Pomeni, da ponovno naredimo nekaj, kar smo že enkrat naredili! Drugače bi uporabljali drugačne izraze/pojme, da bi

 pojasnili ta proces. Na primer »nova inkarnacija« ali »drugačna inkarnacija«. Preprosto ne razumemo besed, ki jih uporabljamo.

 Pripišemo jim drugačne pomene kot je njihov prvobitni.

Spet se vračam na naslov 3. dela serije pisanj o reinkarnacijski pasti »Zbuditi se v isti dan«. Ali je RES, da se utelešamo vedno v eno in isto zgodbo. No, vsaj scenarij je v glavnem pripravljen. Neke manjše spremembe ali odmikanja od scenarija so mogoča. Če je tako, potem tudi sam nisem uspel v prejšnjem krogu istega »dne« uveljaviti večjih sprememb in izstopiti iz umetnega Matriksa. Tudi vi ne.

Zelo neprijetna informacija, kajne? Ampak če pa pogledate iz pozitivne perspektive (5. načelo Naravnega Zakona – načelo ritma), potem ste lahko še kako presrečni, da berete in se poglabljate v informacije o izstopu iz te blaznosti.

Med bralci ste mogoče tudi takšni, ki sem jim bo vsebina zdela podobna znanstveni fantastiki in plod bujne domišljije. Zato bom ta problem osvetlil še z druge strani.

Mnogi med vami imate šoloobvezne rojence ali rojence. Če ne, pa ste jih imeli in ste tudi sami hodili v šolo. Kako bi se počutili vi kot šoloobvezni rojenci:

Vsako jutro bi vstali ob 6 uri zjutraj, šli v šolo in »delali« 5-6 ur, prišli domov, se malo igrali, napisali naloge, se učili … in šli na koncu dneva spat. Ko bi se zjutraj zbudili, se sploh ne bi spomnili prejšnjega dneva. Vse učenje in vse izkušnje so izgubljeni. In če bi iz dneva v dan ta ciklus ponavljali, bi življenje postalo večen zapor doživljanja enega samega dneva.

Če ta dan prenesemo na celo življenje, potem sedaj morda lažje vidite, kaj je predlaga tej zamisli o ponavljajočih se inkarnacijah ali RE-inkarnacijah. Zagotovo sam konstrukt besede, ki označuje ta fenomen, kaže na to, da ima ta zamisel smiselno podlago.

Naj omenim še en morebiten dokaz, da se vsakokrat rodimo v isti scenarij in da na ta način ne moremo napredovati. Vsak je že doživel nek dogodek/situacijo, za katerega se mu je zdelo, da se mu je že zgodil ali deja-vu. Ali se vam ne zdi smiselno, da smo VSI doživeli kakšen deja-vu, zato ker ponavljamo eno in isto življenje in občasno smo sposobni prebiti prisilno amnezijo?

 1. To tudi pojasni karmo in življenjski pregled, ki smo mu podvrženi v vmesnem času pred ponovno uporabo/reciklažo v ponavljajoče življenje. Pokazan nam je napredek in nazadovanje v tem vmesnem času in rečeno nam je, da moramo delati na naši karmi. Potem nam je dana amnezija (super, kajne) in smo poslani nazaj, ne da bi se sploh spomnili, kaj smo se dogovorili da izboljšamo. Z drugimi besedami, vsak življenjski ciklus začnemo znova z upanjem, da bomo sprejeli boljše odločitve.

Že od nekdaj vem, da je fenomen karme del prevare Nezemeljskih zavojevalskih sil in umetnega konstrukta, v katerega smo ujeti. Nobena karma ne obstaja, obstaja samo 6. načelo Naravnega Zakona, ki je načelo vzroka in posledice. Kako naj bi nekdo delal na karmi, če pa mu je ob ponovnem vstopu v 3D realnost vcepljena amnezija. Pa ne samo to, duša/božanska iskrica, ki gre skozi ta proces, je takoj travmatizirana. Ker se v vsakodnevno življenje zbudimo v isti predloženi scenarij in se tega ne zavedamo, da je možnost, da karkoli »karmično« rešimo, skorajda »misija nemogoče«.

 1. In ker ponavljamo isto življenje znova in znova, lahko na ta način pojasnimo tudi »dejavu«. Občasno ljudje lahko
 2.  začutimo, da smo nekoč izkusili isto situacijo. To je samo »flashback« iz prejšnje inkarnacije znotraj iste časovne zanke. Okultni simbol za to je Ouroborus – kača ki je svoj lastni rep.

Ouroboros je starodaven simbol s kačo ali zmajem, ki jé svoj lasten rep. Izvira iz khemetske/egipčanske ikonografije. Izraz izhaja iz stare grščine in je simbol za večno krožno/ciklično obnavljanje ali za krog/cikel življenja – smrti – ponovnega rojstva.

Na našo grozo in presenečenje pa ne gre samo za ponovno rojstvo po vodoravni časovni črti, ampak za ponovno rojstvo v isto postavljeno scenografijo in amnezijo na vse, česar bi se človek za svojo rast moral spominjati, tako kot se šoloobvezen rojenec mora spominjati tega, da je prejšnji dan bil v šoli in se nekaj naučil ali pridobil kakšno izkušnjo.

 1. Namlu´u (izvoren človek na Tiamaatu) ni umrl

Pred milijardami let so »Ustanovitelji (ang. Founders)« začeli ustvarjati telesa, ki naj bi bila dovolj inteligentna za življenje v tretji dimenziji, v katerih bodo naseljeni razcepljeni božanski delčki/iskrice njih samih (duša/informacijski oblak). Tako so bile ustvarjene prve življenjske oblike in med njimi tudi humanoidi iz v naprej določene predloge (ang. Template) z dvema rokama, dvema nogama, torzom in glavo. Da skoraj vedno pridemo do števila 2, simbolizira dualnost/polarnost fizičnega vesolja. Ti prvi humanoidi so bili narejeni in razviti v sistemu Lira in razširjeni po celotni Galaksiji.

Prvobitni Človek se je imenoval Namlu´u in je bil bistveno drugačen od današnjega Homo Sapiens Sapiensa. Več o tej zelo zanimivi zgodovini Človeka boste zvedeli v nadaljevanjih iz tega izobraževalnega kotička.

 Zaključna misel                                                                                         

Zavedam se, da je vsebina tega prispevka precej »kotroverzna«, saj v celoti ruši naše poglede na duhovni in zemeljski svet. Mnogo je informacij, ki jih je potrebno dodatno osvetliti in poglobiti, kar bom tudi storil v nadaljevanju teme o reinkarnacijski pasti.

V tem pisnem prispevku smo prišli do naslednjih spoznanj:

 1. Človekova duša je ena izmed mnogih ognjenih/božanskih iskric iz ognjenega/božanskega sestava – ki je Duša – ki svoje iskrice »izstreli« v različne smeri prostor/časa sočasno zato, da bi izkušala to fizično realnost v mnoštvu »življenj« po celotni vodoravni časovni premici.
 2. To je popolnoma drug pogled na proces inkarnacije in reinkarnacije, ki ga je vredno vzeti v obravnavo, saj s svojo logiko odgovarja na problem popolne amnezije (ne spomnimo se namreč preteklih življenj) in na doživetje »deja-vuja«.
 3. Ta pogled na reinkarnacijo torej pravi, da se Duša inkarnira v zemeljska telesa samo ENKRAT in to sočasno tako, da »izstreli« svoje božanske-ognjene iskrice v prostor/čas v različne smeri. Vsa zemeljska življenja stoterih ali tisočerih inkarnacij bivajo v tej realnosti sočasno in so med seboj povezana, saj so vsa fraktalni deli enega in istega zvezdnega bitja-Duše. Načeloma bi morali imeti trajno in neposredno povezavo z vsemi drugimi fraktalnimi delčki Ognjenega sestava. Vendar obstaja pajčolan amnezije, ki se je zgodil takrat, ko je Duša »poslala« svoje iskrice v to realnost.
 • Tu se očitno »skriva« srž problema in tukaj je ključ do pobega iz »zapora«.
 • Zaradi amnezije in travme ob prehodu v 3D je Človek pozabil, kdo zares je. Nezemeljskim zavojevalskim silam zato uspeva zadrževati duše v trajnem zaprtem frekvenčnem hologramu tudi takrat, ko zapustijo telesa.
 • To jim uspeva s pomočjo pretkano projecirane pasti: dušo, ki je zaradi »smrti« zmedena in osupla, privabijo lažni bližnji in najdražji »umrli« v svetlobni tunel, ki dušo vsrka v astralno polje, kjer se »nahaja sanatorij za duše«.
 • Duša po »počitku« in lahkotnem okrevanju pregleda »prejšnje« življenje skupaj z »duhovnim vodnikom« in se na koncu odloči, da gre »oddelat svojo karmo«.
 • Duša se ne zaveda, da bo s »spustom« v 3D izgubila spomin na vse, kar se je dogovorila in bo v bistvu ponovila življenje po istem scenariju, kot ga je ponovila verjetno že mnogokrat.
 • Na ta način je mnoštvo božanskih iskric različnih Duš ujetih v ta umeten hologram zla in zelo težko se je prebiti iz njega.
 • Seveda obstaja izhod, vendar se pojavlja dilema ali zapustiti to igro in združiti vse ostale božanske iskrice s samim sestavom ali pa se inkarnirati še enkrat – z vsem spominom – in poskušati prebuditi in poduhoviti čimveč ljudi v naslednjih ciklih.

Pri takšnem razkritju obstajajo trije možni scenariji za našo dušo/božansko iskrico in Dušo/božanski sestav:

 1. Ob smrti bo telo »propadlo« in božansko iskro bo vsrkal svetlobni tunel v poseben hologramski prostor, ki deluje kot »sanatorij za duše«, ki so se vrnile iz travmatične 3D »realnosti«. Duša se bo po čudovitem obdobju (raju) po nasvetu »duhovnega vodnika« ponovno utelesila v fizično telo, da oddela »karmo«. Ker bo spet ob »sestopu« doživela amnezijo, bo v bistvu ponovila skoraj do potankosti mnoga prejšnja življenja. Zbudila se so v isti dan.
 • Božanska iskra bo poiskala izhod iz tega frekvenčnega zapora ali energetske Mreže. O tem, kako zapustiti to lažno realnost, v naslednjih pisanjih. Če se takšna duša ne želi več inkarnirati na Zemljo, lahko zapusti to realnost in se pridruži drugim zvezdnim bitjem v KHAA. Lahko pokliče k Sebi tudi druge božanske iskrice, ki so »obtičale« v tem umetnem konstruktu.
 • Božanska iskrica/duša ob »smrti telesa« ne bo pobegnila iz tega zapora, ampak se bo opremljena z vedenjem ponovno utelesila na Zemlji brez amnezije in brez svetlobnega tunela, zato da bo pomagala tudi drugim božanskim iskricam iz drugih Božanskih sestavov sestopiti iz tega ujetništva.

V nadaljevanju te tematike, bom v celotno informacijo vključil še vsebino alternativne zgodovine Galaksije, Zemlje in Človeka ter vam s pomočjo prevoda WesPenre-jevega Članka št. 2: Obsmrtna past in kako se ji izogniti (orig. TheDeath Trap and How to Avoid It) opisal najbolj verjetne scenarije pri obsmrtni izkušnji.

Za  boljše razumevanje vam priporočam v branje Michael-a Newton-a; Usoda duš ali Potovanje duš. Naj bo to za danes dovolj iz Ludske pisarne, ki deluje kot idejna zamisel v občo korist celotne skupnosti,

Primož via Prasindikat

vitaFIT

Dodaj komentar

Prijava na novice

[recaptcha]