fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Privoščite si dopust za dušo in telo-razstrupljanje s postom

Novo leto, novi cilji. Da se jih boste lažje lotili, potrebujete energijo. Eden izmed učinkovitih načinov, da ponovno vzpostavite energijsko ravnovesje, je čiščenje telesa.

Predlagamo vam program prehranskega razstrupljanja s postom v Termah Šmarješke Toplice. Svoje telo boste razbremenili odvečnih snovi, ki se nabirajo v vašem telesu s hrano in stresom. Medicinsko utemeljen program poteka pod budnim nadzorom strokovnjakinje za prehrano in osebnega trenerja, odvisno od  vašega časa in želja, pa se lahko odločite za 5-dnevni, tedenski ali daljši program.

Celovito razstrupljanje

Da spodbudijo naravne procese čiščenja telesa so v Šmarjeških termah zasnovali celovit program:

  • postna prehrana s sveže stisnjenimi sadno-zelenjavnimi sokovi ali juhami,
  • posebne nege, ki pospešujejo izločanje škodljivih snovi – obloge s fangom, kolonhidroterapija, piling, savne – ter masaže s posebnimi hladno stiskanimi eteričnimi olji, ki ublažijo stresni odziv,
  • posvet z osebnim trenerjem in analiza stanja telesa,
  • vsakodnevne telesne aktivnosti: PACE, pilates ali kardiovadba, višinski trening, nordijska hoja, vodna aerobika, plavanje.

Vsak po svojem programu

Prednost programa je v tem, da je prilagojen vsakemu gostu posebej. Po začetnem pogovoru izključno njemu prilagodijo jedilnik ter program intenzivnosti telesne vadbe, spremljajo njegovo počutje, ga bodrijo, predvsem pa naučijo, kaj lahko sam naredi za svoje zdravje in boljše počutje.

Začnite leto prenovljeni in si privoščite prečiščevalno razvajanje v toplicah. Počutili se boste odlično.

AKCIJA: 5-dnevni program Mini Vita-Detox – 539,00 EUR (velja do 28. 2. 2011; bivanje v enoposteljni sobi Hotela Vitarium**** sup.).

Terme Šmarješke Toplice, tel.: 07/ 38 43 400, www.terme-smarjeske.si

vitaFIT

Prijava na novice

[recaptcha]