fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

(P)OZDRAVIMO Slovenijo

Zaživela je nova spletna stran za spletno vadbo za starejše www.revitalis.si.

Revitalis je napreden program gibalne vadbe na daljavo. Zasnovan je z namenom, da ponudi starejšim uporabnikom zdravju prijazen ter varen program za ohranjanje in krepitev vitalnosti.

Ekipa zavoda Revitalis si je zadala cilj, da skupaj s kar najširšo javnostjo udejanji skupno poslanstvo, da čim več ljudem, predvsem starejšim, skupaj ohranimo ali povrnemo zdravje, ali pa vsaj olajšamo bolečino in zdravstvene izzive. Dejstvo je, da je zdravje vsakega posameznika zanj največje bogastvo. To je tudi cilj družbe, saj zdravje ceni zdravstveni sistem oziroma razbremenjujejo zdravstveno blagajno.

Zdravje je veliko bolj pomembno kot denar, vendar nekateri nimajo dovolj denarja, da bi si lahko povrnili zdravje…

Zavod Revitalis želi podpreti ljudi v tej situaciji s kar 50% popustom na enostavni video strokovni prikaz vadbe za starejše. Na svoji spletni strani www.revitalis.si je navedeno, da popust velja do zapolnitve kapacitet s pripombo, da ga bomo po potrebi povečali, kolikor bodo zmogli.

V kolikor povabite še druge v program vadbe, povabljeni prejme 10% popust, povabitelja pa bodo nagradili z 10% popustom na novo sezono Revitalis.

Video vadba Revitalis – primer

Vadbeni program je razvit po novem in učinkovitem modelu, ki Vam povrne vitalnost že po mesecu redne in zmerne telesne aktivnosti.

Akciji (P)OZDRAVIMO Slovenijo! se lahko pridružite na spletni strani www.revitalis.si.


vitaFIT

Dodaj komentar

Prijava na novice

[recaptcha]