fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Povabilo na predavanje: Moje življenje na Češkem

Sabina Intiher bo v sredo, 5. aprila ob 18. uri v prostorih dnevnega centra Toti DCA na Partizanski cesti 12 v Mariboru predstavila svoje enoletno prostovoljno delo na Češkem. Ob tej priložnosti bomo lahko videli tudi njeno drugo razstavo MANDAL  Jin Jang Art.

Predavanje Sabina Intiher

Češka, obdana z gradovi, makovimi polji, gotskim stilom v Pragi, z odličnim transportom in navdušenimi pivci piva je bila država, v kateri je opravljala enoletno prostovoljno delo, potovala, spoznavala nove ljudi, kulturo in kulinariko.

Delo v njeni gostujoči organizaciji, v mestu Ústí nad Orlicí je bilo zelo raznoliko in ustvarjalno. Delala je z mamami, otroki, mladostniki v dveh nevladnih organizacijah, imela potopisna predavanja po OŠ in SŠ ter opravljala delo v šolski kantini in baru. Ob tem pa je Sabinin koordinator redno skrbel za njeno ustvarjalno plat, od slikanja komod, panjskih končnic do ustvarjanja celotne grafične podobe zdravega mlečnega bara itd.

Iz meseca v mesec so ji pokrajina, jezik in ljudje postajali vedno bolj domači. Uganite na katerem področju jo je Češka najbolj navdušila? Odgovor odkrije na predavanju.

saab

Vabljeni na zanimivo predavanje, ki bo prvo Sabinino predavanje na to tematiko v Sloveniji.

Dnevni center aktivnosti Toti DCA, Partizanska cesta 12, 1. nadstopnje, Maribor
Sreda, 12.4.2017 ob 18. uri

Uvidíme se!

 

vitaFIT

Prijava na novice

[recaptcha]