fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Popsi MUSIC SUMMER CAMP

(oglasno sporočilo)  Glasbena šola POPSI ima svoj sedež v Krškem, izobražuje že tretje leto za povrstjo in ima vpisanih vedno več učencev.  Na naši šoli poučujejo mentorji z diplomami, pridobljenimi na slovenskih in tujih glasbenih akademijah, ter glasbeno – pedagoških fakultetah.

Veliko povpraševanje po vpisu je predvsem za tipične – popularne “band” inštrumente, kot so kitara, bobni, klavir in petje. Glasbena šola POPSI je naravnana tako na individualno raven izobraževanja, ponuja pa tudi vključevanje učencev v glasbene skupine – “band-e” in vokalne komorne skupine.

popsi-header01

MUSIC SUMMER CAMP

Letos smo se odločili, da izvedemo “MUSIC SUMMER CAMP” predvsem zato, da približamo naš način dela tudi tistim, ki se med letom iz takršnih ali drugačnih razlogov niso mogli vpisati v redno izobraževanje – naj si bo to zaradi finančne situacije, pomanjkanja časa ali prevelike oddaljenosti od Krškega – za to bo tabor vključeval udeležence tako iz “domačega” Posavja kot iz ostalih krajev v Slovenije.

zlozenka2

Tema glasbenih delavnic in vseh ostalih dejavnosti povezanih z njimi bo “TEMELJ ZABAVNE GLASBE IN NJEN RAZVOJ DO DANES”. Udeleženci bodo seznanjeni z zvrstmi glasbe, ki predstavljajo temelje ustvarjanja današnjih aktualnih pop zvezd in tako bodo bolj razumeli, da glasba ni samoumevna. Spoznali bomo jazz, blues, soul, r’n’b, rock, rock’n’roll, rock in pop glasbo, ob tem pa bomo tudi aktivno udeleženi v realizacijo delavnic in končne prireditve.

Summer camp_A5flyer_

2016-06-08

info-foot

Informacije o prihajajočem dogodku lahko spremljaš na njihovi facebook strani POPsi.

vitaFIT

Prijava na novice

[recaptcha]