fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Pohorsko srce vabi

V Lokalni turistični organizaciji Rogla-Zreče, GIZ so v začetku leta izdelali nov promocijski film občine Zreče z naslovom »Pohorsko srce vabi«, ki predstavlja naravne in kulturne znamenitosti ter turistično ponudbo občine.

Predstavitveni film je bil izdelan v sklopu promocijskih aktivnosti LTO Rogla-Zreče, GIZ, ki  predstavlja občino Zreče tako na slovenskem kot tudi tujih trgih. S kratkim filmom želijo občino na južni strani Pohorja še bolje predstaviti širši javnosti in  prikazati njene naravne in kulturne znamenitosti,  domače obrti, prireditve ter bogato turistično ponudbo. Poleg velikega števila prenočišč na turističnih kmetijah, v zasebnih apartmajih, gostiščih in hotelih, ponujajo Zreče številne aktivnosti za preživljanje prostega časa ter so primerne za eno- ali večdnevni oddih v vseh letnih časih.

Promocijski film so v LTO Rogla-Zreče, GIZ izdelali v sodelovanju z lokalnim društvom KUD Vladko Mohorič Zreče, ki je zelo aktivno na kulturnem področju v občini. Film je na voljo v Turistično informacijskem centru Zreče, na ogled pa je tudi na spletni strani www.destinacija-rogla.si in YouTube kanalu »Destinacija Rogla-Pohorje«, ki ga prav tako upravlja LTO Rogla-Zreče, GIZ.

 

Pohorsko srce vabi
Pohorsko srce vabi

 

 

vitaFIT

Prijava na novice

[recaptcha]