fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

PAKT ZA MLADE

Kako naj mladi pridejo v stik z delodajalci in se z njimi tudi družijo?

Inštitut za razvoj družbene odgovornosti IRDO v letu 2019 organizira dogodke regionalnega mreženja mladih z delodajalci v Mariboru, Celju, Ljubljani, Murski Soboti in Kopru. Vabimo vas na regionalna mreženja še v Novo mesto, Kranj in Novo Gorico.

Mladi potrebujejo ustrezno podporo pri prehodu iz študija v prvo zaposlitev, ki mora biti predvsem praktično naravnana. Da bi to lahko dosegli, je zanje ključnega pomena mreženje, sodelovanje s podjetji, izobraževalnimi ustanovami in mladinskimi organizacijami.

Pakt za mlade (angleško Pact for Youth) zato predstavlja medsebojno sodelovanje poslovnih in EU voditeljev na pobudo CSR Europe, z namenom povečati poslovno-izobraževalna partnerstva za zaposljivost in vključenost mladih. V Sloveniji mreženje izvaja Inštitut za razvoj družbene odgovornosti – IRDO. Kampanja združuje več kot 100 mladih s celotne Slovenije s potencialnimi delodajalci.

Vabimo Vas, da se nam pridružite na dogodku regionalnega mreženja mladih z delodajalci. Mladi boste spoznali potrebe delodajalcev, delodajalci pa vam bodo  predstavili svoje delo in organizacijo ter odgovorili na vaša vprašanja.  Mladi potrebujete uspešne delodajalce in osebe iz poslovnega sveta z veliko izkušnjami, delodajalci pa energijo in ideje mladih ter potencialni kader za zaposlitev. Verjamemo, da bomo tako skupaj prispevali k zagotavljanju družbene odgovornosti – h krepitvi ekonomske, zakonske, etične in filantropske odgovornosti.

Več informacij na http://www.irdo.si/pakt-za-mlade-vabimo-vas-na-mrezenje-mladih-z-delodajalci-v-posameznih-regijah/


vitaFIT

Dodaj komentar

Prijava na novice

[recaptcha]