fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Obisk pri Ambasadorju Zdravja

aleksander stubicar z davorjem volasemPrejšnji teden, v torek,  smo se, kot smo to obljubili, dobili z Aleksandrom in Nadjo Stubičar.
Namreč zanimalo nas je, kako se počutita po prejemu nagrade in kako jima lahko še pomagamo.
Aleksander je povedal, da  se velikega aplavza v Ljudskem vrtu ne spominja, saj je bil tako zelo presenečen in vesel, da mu je nekdo izpolnil tako veliko željo. Ob pogledu na njegovega vzornika Daliborja Volaša in prejeto darilo iz njegovih rok ne najde drugih besed kot le fenomenalno in izpolnitev svojih najbolj skritih želja.
Mama Nadja se s ponosom v očeh, razburjenjem in veseljem, spominja na ta dogodek.  Še danes je zelo hvaležna, vsem, ki so pomagali pri uresničitvi želja njenemu sinu.
Zanimalo nas je tudi, kako sta zadovoljna z dodatnima nagradama, ki sta ju prejela. Oba sta prejela kot nagrado masažo stopal pri  Refleksoterapija stopal Simona Vukašin s.p. Ga. Nadja je vsa navdušena in iz masaže pride vsa prerojena. Saj skrb in nega za 25 letnega sina, ni enostavna. Aleksander pa še enostavno ni našel časa za obisk masaže stopal, vendar si ga bo kmalu vzel.

Mama mu pomaga  pri osebni negi, ki je zanju še posebej težavna. Aleksandra dviguje v kopalno kad, kjer ga tušira. Zato je trenutno njuna največja želja, da bi si lahko preuredila kopalnico. Takšno kjer ne bi bilo gibalnih ovir oz. nepotrebnega dvigovanja.
Aleksander je namreč tudi študent ekonomije  in opravlja prakso pri Pošti Slovenija. Zelo rad bi si pridobil dodatno zaposlitev, da bi si lahko plačal opravljanje vozniškega izpita, saj mama ni več toliko pri močeh,da bi ga lahko vozila.

Ob prihodu toplejših dni, si Aleksander zelo želi, da bi si mama odpočila. Že nekaj časa si nista odpočila in zaplavala v toplem morju.
Preko Ambasade zdravja smo mu podarili tudi novo ortopedsko obutev, ki so neprimerljivo boljši od prejšnjih. Namreč prej sta kupovala tenis copate vsak mesec. Za te pravita, da so pri hoji enkratni in boljše kvalitete.

Aleksandrovi življenjski cilji so enaki njegovim vrstnikom. Rad bi zaključil šolanje, postal upravnik pošte, imel zdravo mamo, družino in se vsaj enkrat peljal z letalom. Zelo rad bi obiskal Maldive.
Obiski fitnesa v BodiFitu so krasni. Začne z ogrevanjem na kolesu, potem hojo na tekočem traku. Obiskovanje fitnesa mu je v veliko veselje in najraje dela vaje za ramena in hrbtne mišice.
Aleksandrova misel za naše bralce:
Vztrajajte in borite se. Jemljite življenje takšno kot je. Če uspeva meni, bo tudi Vam. Hvala NK Maribor, mami, bratu in prijatelju Marku Klingerju.
Nadjina misel za naše bralce:
dragi starši peljite svoje “drugačne” otroke ven! Ne sramujte se jih, vaši so! Peljite jih ven!
Oba sta se zahvalila podjetju Ambasada Zdravja ga. Andreji Fras in go. Primožu Žamutu, društvu BodiFit in osebnemu trenerju Marko Geršaku, Refleksoterapevtki stopal Simoni Vukašin, nogometnemu klubu Maribor, SpringBoost Slovenija, BodiFitu, Harmoniji narave, Refleksoterapiji stopal Simoni Vukašin s.p in Etiki d.o.o.


vitaFIT

Prijava na novice

[recaptcha]