fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Nasmejana prihodnost. Če si dobro zavarovan, si nasmejan.

Naša vizija je postati ena vodilnih agencij v osrednji Evropi. Za naše stranke želimo vzpostaviti najvišji nivo finančno premoženjskega skrbništva, ki se odraža skozi visoko strokovnost svetovanja in neprestano skrb za njihove interese. Predstavljamo se tudi skozi svojo blagovno znamko nasmejana.si (www.nasmejana.si).

NAŠA VIZIJA

STROKOVNOST – naše delovanje temelji na visokih strokovnih kriterijih, ki jih svetovalci pridobivajo s stalnim izobraževanjem in izpopolnjevanjem na vseh področjih našega delovanja.

PRILAGODLJIVOST – vsaki stranki se posvetimo s popolno predanostjo njenim željam, potrebam in zmožnostim.

POŠTENOST – naše svetovanje temelji na odkritosti, zaupanju in odgovornosti do strank. Ob tem upoštevamo najvišje strokovne in moralne standarde.

SKRBNOST – za naše stranke skrbimo dolgoročno in celovito.

NAŠA MISIJA

Osveščati in pomagati ljudem na področjih varnosti ter zavarovanj, investicij in varčevanja, še posebej pa na področju socialne varnosti in pokojninske problematike. Vzpostaviti dolgoročni odnos s strankami preko stalnega finančno premoženjskega monitoringa.

NAŠA PREDNOST

  • sodelovanje z vsemi zavarovalnicami
  • sodelavci po celi Sloveniji

Kaj je nasmejana.si ?

To je vozlišče za urejanje zavarovanj.

Lahko si olajšate iskanje ponudb vseh zavarovalnic in vseh zavarovalnih vrst. Lahko pa poiščete nasvet glede varčevanja ali investiranja. Za našteto so vam na voljo licencirani strokovnjaki, ki posel tudi zaključijo. Vi pridobite pred tem nekaj popolnoma primerljivih ponudb na enem mestu, za podporo odločanju. Seveda po sklenitvi ostanemo vaši skrbniki, še posebej glede uveljavljanja pravic iz sklenjenih pogodb (zavarovalne odškodnine).

Nasmejana.si, sledi sloganu, če si dobro zavarovan, si nasmejan, tudi v nepredvidenih situacijah.

V kolikor npr. iščete ponudbe za zavarovanje svojega podjetja, želite pokriti več področij. Potrebujete splošno odgovornost, gradbeno zavarovanje, zavarovanje stavbe in zalog ter zavarovanje voznega parka ter zaposlenih. Specialisti na portalu pokrivajo vse oblike zavarovanj. Delujejo preko svojih d.o.o.jev ali s.p.jev z našo blagovno znamko nasmejana.si in podporo. Ponudijo optimalna kritja za najugodnejšo ceno, glede na potrebe.

Zastopamo zavarovalnice prisotne na slovenskem trgu. Pokrivamo celotno območje Slovenije. Imamo podporne točke – pisarne, kadar je potreben sestanek v živo. Zastopniki in posredniki opravijo tudi oglede na domu ali podjetju.

Na podlagi potreb in želj  bomo vsakemu  posebej  pripravili  ponudbe nekaj različnih zavarovalnic. Ker bodo kriteriji iskanja izenačeni, boste imeli pravi pregled!

Pri tem vam bodo pomagali strokovnjaki, ki imajo s posamično zavarovalnico podrobne izkušnje in natančno poznajo ponudbo, izvedbo ter postopke reševanja škod. Koordinatorji Finančnega centra nasmejana.si, pa bodo pripravili primerjavo  ponudb opozorili na morebitne posebnosti pri posamezni ponudbi ter po vaši odločitvi pomagali pri sklenitvi.

Način opisan za zavarovalne posle se uporablja tudi na drugih področjih, ki jih portal pokriva. Urejene finance = nasmejana prihodnost!

Ceresa d.o.o.

Telefon: 01 420 22 05  / 030 253 027

info@ceresa.si / info@nasmejana.si

www.ceresa.si / www.nasmejana.si

Ptujska ulica 19, 1000 Ljubljana

Glavni pokrovitelj prireditve Kupujem odgovorno 22.11.2022 v Europarku.

https://kupujemodgovorno.si/kupujem-odgovorno-v-europarku-22-11-2022/

vitaFIT

Dodaj komentar

Prijava na novice

[recaptcha]