fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

NAGRADNA IGRA: Naj vaši prazniki zadišijo po sivki

(oglas) Prazniki so pred nami prav tako tudi Miklavž, ki  se že pripravlja, da nas obdari.
.
Da se boste med prihajajočimi prazniki počutile neverjetno dišeče in samozavestno vas bo obiskal Miklavž, ki se je letos odločil, da sodeluje s spletno trgovino www.tretjeoko.si in obdari dve srečnici z 100% naravno kozmetiko Treun Fragrance in sicer z darilnim paketkom izjemno dišečega eteričnega olja in naravnega mila sivke.
.
miklavzeva-nagradna0cover
.
Vse kaj moraš storiti je da nam odgovoriš z ponujenim odgovorom na Facebook strani Treun Fragrance.
.
Nagradna igra bo potekala na Facebook strani Treun Fragrance do sobote 5.12., do 24. ure. Izmed sodelujočih bomo izžrebali dve srečni nagrajenki
.
NAGRADNO VPRAŠANJE
V katerih delih rastlin se nahajajo snovi za izdelavo eterična olja?
.
Možni odgovori:
a) steblu
b) listih
c) storžih
d) cvetovih
e) v večini delov rastline
.
———> Odgovori na
.
miklavzeva-nagradna01
lavanda
.
Pravila in pogoji za sodelovanje v nagradni igri:
.
Organizator nagradne igre je Treun Fragrance, d.o.o. , Stegne 21C 1000 Ljubljana, Slovenija.

Vsebina in potek nagradne igre

Organizator je pripravil nagradno igro, ki je dostopna na njegovi Facebook strani: https://www.facebook.com/fragrancetreun/?ref=hl 

Trajanje nagradne igre Nagradna igra poteka od 3. 12. 2015 vključno do 5.12.2015. Žreb bo v parih dneh po zaključku nagradne igre.

Nagrade

1. Nagrada za vse sodelujoče, glede na žreb: 2x darilni paket LAVANDA  oziroma 1x darilni paket LAVANDA na izžrebano osebo (http://www.tretjeoko.si/artikel.php?artikel=2012&naziv=darilni_paket_lavanda)

Nagrade niso predmet obdavčitve. Po določilih zakona o dohodnini, saj je nagrada majhne vrednosti.

Pogoji za sodelovanje

V nagradni igri lahko sodeluje vsaka fizična oseba nad 18 let s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji, ki bo v času trajanja nagradne igre sodelovala v nagradni igri.

Sodelujoči mora za sodelovanje v nagradni igri pod objavo pustiti komentar oziroma odgovor na vprašanje.

Sodelujoči (tisti, ki komentira na zastavljeno vprašanje).

Zaposleni ter študentje, ki delajo pri organizatorju ali izvajalcu nagradne igre in osebe, ki kakorkoli neposredno sodelujejo pri izvedbi nagradne igre ter njihovi ožji družinski člani (zakonec oz. oseba, s katero zaposleni živi v zunajzakonski življenjski skupnosti, ki je po predpisih o zakonski zvezi in družinskih razmerjih v pravnih posledicah izenačena z zakonsko zvezo, otroci oz. posvojenci, vnuki, bratje in sestre ter starši oz. posvojitelji zaposlenega) ne morejo sodelovati v nagradni igri.   

Žrebanje nagrad

Nagradno žrebanje bo izvedeno 5. 12. 2015, ob 24.00. Žrebanje bo javno. Žrebanje oziroma izbira nagrajenca bo potekala iz seznama sodelujočih v nagradni igri, ki bodo izpolnjevali vse pogoje za sodelovanje.

Žreb se opravi med vsemi sodelujočimi v nagradni igri.

Sodelujoči lahko pridobi le eno nagrado. Če komisija ugotovi, da izžrebani ne izpolnjuje vseh pogojev za sodelovanje v nagradni igri, žreb razveljavi in takoj izvede nov žreb.

Žrebanje nagrad opravi in nadzoruje komisija, ki jo sestavljajo trije predstavniki izvajalca nagradne igre.

Obvestila nagrajencem in prevzem nagrad

Nagrajenci nagrad bodo prejeli Facebook obvestilo na dan žreba.

Organizator pošlje elektronsko obvestilo na elektronski naslov, ki ga je sodelujoči v nagradni igri vpisal v zasebno sporočilo in ne prevzema nikakršne odgovornosti, če je naslov napačen ali nepopoln.

Nagrajenci lahko nagrade prevzamejo v roku, ki bo določen v obvestilu o izžrebani nagradi.

Organizator si pridržuje pravico, da ne podeli nagrade, če:

– se pojavi utemeljen dvom v istovetnost podatkov udeleženca ali

– se ugotovi, da nagrajenec ne izpolnjuje vseh pogojev, določenih v teh pravilih ali da je sodeloval v nagradni igri v nasprotju s pravili in pogoji nagradne igre oz. da je izžreban v nasprotju s temi pravili ali

– se tudi po obvestilu izžrebancem le-ti ne odzovejo na prevzem nagrade, glede na navodila organizatorja nagradne igre.

Zasebnost in varstvo podatkov

Udeleženec nagradne igre dovoljuje, da organizator, kot upravljavec zbirke osebnih podatkov, vodi, vzdržuje in nadzoruje zbirko osebnih podatkov udeležencev nagradne igre skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1, Ur. l. RS, št. 86/2004 s spremembami) (v nadaljevanju: »Zakon«). Zbirka osebnih podatkov udeležencev nagradne igre obsega naslednje osebne podatke:

– elektronski naslov.

Udeleženec se izrecno strinja, da organizator obdeluje in hrani zbrane osebne podatke za namen sodelovanja v nagradni igri ter za statistične obdelave, ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije, za raziskavo trga, obveščanje o ponudbi, novostih in ugodnostih ter za pošiljanje drugega marketinškega gradiva. Posredovani podatki se lahko obdelujejo do pisnega preklica. Posameznik ima možnost kadarkoli pisno zahtevati, da organizator v roku 15 dni trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namen neposrednega trženja in sicer tako, da se odjavi od e-poštnih sporočil.

Druge določbe

Nagrajenci nimajo pravice zahtevati drugačne nagrade ali nagrade v večjih količinah od tistih, ki so navedene v teh pravilih. Nagrada ni prenosljiva na tretjo osebo in je ni mogoče zamenjati ali izplačati v gotovini.

Organizator in osebe, ki sodelujejo pri izvedbi nagradne igre, ne odgovarjajo za morebitno škodo, ki bi izvirala iz nagrad ali bi jo sodelujoči utrpel zaradi logističnih ovir, tehničnih težav in napak pri internetnih povezavah, ki bi nastale pri ponudniku internetne storitve. Prav tako organizator ne odgovarja za nedelovanje Facebook strani organizatorja ter posledice nedelovanja, ne glede na razlog nedelovanja. Organizator tudi ni odgovoren za nepravilno delovanje storitve, ki je posledica napačne uporabe in neznanja uporabnika.

Za razlago teh Pravil sodelovanja v nagradni igri so pristojni člani komisije organizatorja. Odločitev organizatorja o vseh vprašanjih v zvezi z nagradno igro in pravilih, povezanih z njo, je dokončna in velja za vse sodelujoče.

Pravila pričnejo veljati s pričetkom nagradne igre, to je s 3.12.2015.

Organizator si pridržuje pravico do spremembe pravil sodelovanja v nagradni igri, če to zahtevajo razlogi tehnične ali poslovne narave. O spremembah pravil sodelovanja v nagradni igri bo organizator sodelujoče v nagradni igri obvestil na Facebook strani organizatorja.

S sodelovanjem v nagradni igri na Facebook strani Treun Fragrance sodelujoči potrjujejo, da so seznanjeni s pravili nagradne igre in jih sprejemajo ter se z njimi v celoti strinjajo.

Ljubljana, 3.12.2015

 

vitaFIT

Prijava na novice

[recaptcha]