fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

NA RAZPOLAGO PROFESIONALCEM IN REKREATIVCEM

Športni park Ruše v pestri ponudbi ponuja različne programe:
1. Bazen.
V velikem bazenu poteka: organizirana vadba skupin (obvezni plavalni tečaji otrok, odraslih, treningi, priprave, športni dnevi osnovnih in srednjih šol, telovadni pouk), organizirana individualna vadba (razni plavalni tečaji otrok in odraslih, potapljaški tečaji, direndaji, praznovanja rojstnih dni) in individualna rekreacija (plavanje, zabava, vodna košarka, vodna odboja, igrala za otroke).

2. Wellness.
Vsebuje 5 savn (2 finski, 2 turški, 1 infrardečo), whirlpooll,prostor za počitek in teraso.
Savnanje se uporablja kot sprostitveni obred, ki izboljša počutje, krepi imunski sistem in omejuje fizični ter psihični stres, saj bolečina in napetost v mišicah ter sklepih zbledi in je tako zagotovilo za dober nočni spanec. Zagotavlja najboljše globinsko čiščenje, ki ga lahko privoščite svojemu telesu. Pospešeno znojenje je pomembno za izločanje soli in strupenih snovi iz telesa, čisti pa tudi kožne pore.
V wellnessu ste lahko deležni rednega mesečnega programa (sol, med, sladkor, kreda, šota, kava, mediteranski piling…) in programov, ki so vezani na mesečne tematike.

3. Masaže in nege
Izbirate lahko med klasično masažo, refleksno masažo, terapevtsko masažo, raznimi masažami razvajanja (medena, čokoladna) in raznimi sproščujočimi masažami med in po savnanju. Nudimo nege obraza in celotnega telesa, limfno drenažo, aromaterapijo, protibolečinsko Bownovo terapijo tako za odrasle kot za otroke in anticelulitne postopke in tretmane za oblikovanje telesa. Lahko izberete tretmane, ki jih izvajamo z novim aparatom ULTRATONE-FUTURA-PRO, s katerim resnično dosegamo z OCM tehnologijo ultrahitre rezultate za obraz in telo, seveda za ženske in moške. Gre za: preoblikovanje, hujšanje, učvrstitev, pomlajevanje, tonus, porabo kalorij.

4. Fitnes
Namenjen je vsem, ki želijo skrbeti za svoje zdravje ali pa oblikovati svoje telo.V njem so vam na razpolago kardio naprave (aerobni del) in ostali trenažerji za vse mišične sklope.
Vadite lahko samostojno, na voljo pa vam je tudi strokovna pomoč inštruktorja fitnesa. Skupaj se boste pogovorili o vaših željah in ciljih, ki jih želite doseči.

5. Kegljišče,
Na razpolago vam je 4 stezno avtomatizirano in klimatizirano kegljišče. Na njem lahko vadite organizirano ali pa se individualno rekreirate.

6. Bazen bar),
Bar se nahaja v kompleksu in je moderno opremljen. Sprejme okoli 70 obiskovalcev. V njem se lahko po rekreaciji sprostite, osvežite, naberete moči in poklepetate z izbrano družbo. Ponujamo pestro ponudbo pijač po ugodnih cenah. Zunanjo teraso smo popestrili oz. dopolnili z igrali za otroke, tako lahko mamice, očki, prav tako pa tudi dedki in babice v miru in v senčki spijete kakšno pijačo in se osvežite.

7. Športno dvorano
V njej lahko igrate košarko, odbojko, vadite gimnastiko in aerobika

8. Zunanje športne površine
Ponujamo igrišča za mali nogomet, košarko, odbojko na mivki, rusko kegljanje in travnate površine, kjer vam organiziramo (do 200 ljudi) aktivno športno popoldne s hrano, pijačo in vodenimi zabavnimi igrami za odrasle in otroke.
PRIČAKUJEMO VAS
V OBJEMU GORA IN VODA
VAŠ ŠPORTNI PARK
ZA MOREBITNO ODVISNOST NE ODGOVARJAMO!

Informacije:
Tel: recepcija – 02/673-05-03 GSM: 051-624/401
e-mail: info@sportniparkruse.si, www.cezam.org

vitaFIT

Prijava na novice

[recaptcha]