fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

MediSanus

MediSanus je družinsko podjetje s 13 letno tradicijo. Od leta 2007 se podjetje ukvarja z zastopanjem in prodajo različnih artiklov italijanskih podjetij. Podjetje MediSanus trži cenovno kvalitetno dermokozmetiko podjetja Vebi iz Italije; prehranska dopolnila in medicinske pripomočke italijanskega podjetja Phytogarda in ultrazvočne razpršilnike eteričnih olj in različna eterična olja za te razpršilnike italijanskega podjetja Gisa S.R.L. Podjetje izdelke večinoma trži preko lekarn in pa preko svoje spletne trgovine. Če pa ste kje v bižini našega podjetja, pa si izdelke lahko ogledate v predstavitveni sobi in jih tudi kupite.

Screenshot_5

Dermokozmetični izdelki Vebix so odgovor na dnevne potrebe tistih uporabnikov, ki svojemu dobremu počutju namenjajo posebno skrb in pozornost. Klinični dermatološki testi jamčijo nesporno kakovost izdelkov znamke Vebix, o čemer se lahko prepričamo z redno dnevno uporabo. Osnovna strategija: ponujamo  kvalitetno kozmetiko za nego obraza, telesa in las po ugodnih cenah. Moto: »prava vrednost za vašo lepoto je sedaj na voljo vsakomur«. Konkurenčna prednost: izjemno ugodna cena in številne marketinške aktivnosti

Na voljo so različne linije:

 1. vitaminska linija za nego obraza in telesa
 2. vitaminska linija za higiensko nego telesa
 3. vitaminska linija za nego las
 4. vitaminska linija deodorantov
 5. izdelki za zaščitop pred soncem

Inovativno podjetje na področju prehranskih dopolnil, medicinskih pripomočkov in kozmetike je podjetje Phytogarda iz Italije. Njihovi izdelki so kvalitetni in inovativni, na voljo pa so različni izdelki iz njihovih linij:

 1. Sanagol proizvodi za grlo za otroke in odrasle
 2. Fermentix za otroke in odrasle
 3. Vitadyn za otroke in odrasle
 4. Herpestop
 5. Aloe Vera
 6. 3D fast
 7. Edino mandljevo olje, kot prehransko dopolnilo

Untitled-m.

Za takojšnje olajšanje dihanja

BALZAMIČNI GEL SANAGOL®

Balzamični gel Sanagol® je primeren za odrasle in najmlajše. Vsebuje mešanico eteričnih olj (evkaliptus, rdeči bor, cipresa in timijan). Zaradi učinka eteričnih olj, ki nudi takojšnje ugodje predvsem zvečer pred spanjem, deluje balzamično, mehčalno in blažilno. Izdelek nanesite na prsni koš z nežno masažo, dokler se povsem ne vpije. Pri otrocih priporočamo, da ga z nežno masažo vtrete v podplate. Uporabljate ga lahko tudi za fumigacijo.

KAJ VSEBUJE

Evkaliptus Pozitivna lastnost rastline je koristena ob kašlju, prehladu in pri zdravljenju vnetja sinusov. Uporablja se ga tudi pri pripravi kozmetičnih izdelkov, ki so namenjeni dihalnim potem, kot so balzami in mazila.

Timijan V kombinaciji z drugimi eteričnimi olji so ga stari Egipčani uporabljali za pripravo snovi, ki je služila kot osnova pri balzamiranju. Do konca prve svetovne vojne so iz timijana izdelovali najbolj razširjena razkužila.

Rdeči bor, Ki spada med zelena drevesa družine borovk. Pomaga tudi pri izkašljevanju: s pomočjo inhaliranja utekočini katar in s tem olajša njegovo izločanje. Zato ga uporabljamo ob prehladu, vnetju sinusov, gripi, kašlju, vnetju grla in pri simptomih gripe. Poleg tega je priporočljiv v pripravkih za fumigacijo.

Cipresa Eterično olje, ki jih dobimo s pridelavo cipres je poznano kot pomoč pri izkašljevanju ob kašlju in vnetju sapnika.

gel balsamico

Balzamični gel SANAGOL  50 ml      

Balzamično delovanje – za lažje dihanje.

– BALZAMIČNI, MEHČALNI IN BLAŽILNI UČINEK

– PREPROST NANOS

– NE MASTI

– BREZ KAFRE IN MENTOLA

 Informacije:

Vagajeva ulica 4, 1000 Ljubljana, Slovenija

Tržaška cesta 134, 1000 Ljubljana

Tel.:   00386 1 32 00 809

Faks: 00386 1 42 33 494

E-mail: info@medisanus.com in  narocila@medisanus.com

Trgovina: http://www.trgovina-medisanus.si/

Internetna stran: http://www.medisanus.com/kozmetika/index.html

 

vitaFIT

Prijava na novice

[recaptcha]