fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Literarni večeri v zdravilni Čajnici Adam in Eva

V prijetnem ambijentu čajnice Adam in Eva smo v četrtek 14. junija. pripravili prvi literarni večer. Na literarnem večeru je Literarni Val predstavil knjigo s simpatičnim naslovom 99.


Čajnica Adam in Eva v Košakih v Mariboru
Čajnica Adam in Eva v Košakih v Mariboru


S seboj so pripeljali dva posebna glasbena gosta: Adija Smolarja in Andreja Ikico. Vsak izmed pesmikov je prebral nekaj svojih pesmi, za intermezzo sta lepo poskrbela Adi in Andrej. Po končanem uradnem delu, smo se preselili na poletni vrt Čajnice Adam in Eva in se prijetno družili. Vse skupaj je bilo obarvano humanitarno, zbirali smo namreč sredstva za malega Lovra. Odločili smo se namreč, da se pridružimo humanitarni akciji, ki jo je sprožil maskota Viki. Zbrali smo prvih 40€, in tako položili temeljni kamen za zbiranje. Odločili smo se, da bomo z literarnimi večeri nadaljevali vsaj enkrat na mesec (zadnji petek v mesecu), poleg druženja in prebiranja recitalov in verzov pa bomo pomagali tudi pri zbiranju za malega borca Lovra.


Andrej Ikica
Andrej IkicaKadar čutiš,

da si sam,

pridi,

bodi korak,

ki lepša tišino,

odsev,

ki se zrcali v očeh,

bodi zmaga nad bolečino,

bodi ljubezen,

moj greh!


Adi Smolar
Adi SmolarPozivam vse, ki ste zainteresirani za literarne večere, humanitarnost, ali pa imate kako dobro idejo, da pišete na elektronski naslov davor@etika.si

NI VSEENO, VSE JE ENO!!!


Branko Bacavic
Branko BacavicKdo vse pomaga Lovru:


vitaFIT

Prijava na novice

[recaptcha]