fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

KOMPLEMENTARNA MEDICINA

Kjer uradna medicina ne more dovolj pomagati…..  …KOMPLEMENTARNA MEDICINA…


–                  psoriaza (luskavica)

–                  vrtoglavica

–                  alergije

–                  migrena

–                  stanje po kapi

–                  onkološke bolezni

–                  osteoporoza

–                  sladkorna bolezen

–                  bolezni srca in ožilja

–                  neplodnost

Bio-terapevtka Majda Kerhe


Program 4 dnevne terapije po metodi Zdenka Domančića.

Diplomirani komplementarni zdravilec

Oder Joško


LJUBLJANA: info 031 567 731 (Joško)

MARIBOR: info 040 696 355 (Majda)

Maribor –10.3-13.3.2011………………..Ljubljana ..-24,3-27.3.2011

http://www.freeweb.siol.net/joder13/801.html

vitaFIT

Komentarjev

 • terapije Maribor 10,3-13.3..
  terapije Ljubljana 24.3,27.3
  na terapije lahko pridejo samo naročeni
  info:040 696 355 -MAJDA–031 567 731-jOŠKO

 • Bioterapija po metodi Zdenka DomančićaInfo:031 567 731 ali 040 696 355Komplementarna medicina
  Telo se zdravi samoZdravljenje z energijo je definirano kot “celovit proces ozaveščanja lastnega telesa”. Pri bioterapiji se uporabljajo naravni energetski procesi in zakoni, ki poskrbijo za prebujanje lastnega telesnega obrambnega imunskega sistema. Le-ta naj bi zaradi neharmoničnega načina življenja oslabel ali prenehal delovati v celoti. Zdravljenje poteka tako, da se telo pozdravi samo, bioterapevt je le medij za bioenergijo, s pomočjo katere se v “uporabnikovem” telesu sproži proces samozdravljenja. Bioterapija je priznana v sodobnem svetu in ni nadomestilo za uradno medicinsko zdravljenje.
  Prvi rezultati po petnajstih dnehReakcije na terapijo so odvisne od posameznika, v nekaterih primerih so zelo burne, včasih pa nikakršne. Večinoma se občuti povečana toplota, mravljinci, “občutek elektrike”, hlad, pritisk, utrujenost, zaspanost, včasih pa pride tudi do nenadzorovanega smeha, joka, vrtoglavice in drugih stvari. Če posameznik med terapijo ne občuti ničesar, to ni merilo za učinkovitost terapije, saj telo vsakega posameznika reagira drugače, dodajmo pa, da za uspešnost terapije ni potrebno verjeti v obstoj bioenergije. Prvi objektivni rezultati se ponavadi pokažejo v roku od petnajst do devetdeset dni. Terapija nima določene cene, posameznik plača na zadnji dan terapevtskega cikla, in sicer z anonimnim prispevkom, kateri je po njegovi lastni presoji in zmožnostih. Za konec dodajmo še, da se terapije lahko udeležijo tudi mladoletne osebe, a le v spremstvu staršev ali skrbnikov.

 • Verjamem v naravo in naravno zdravljenje – z boenergijo, ki jo lahko šolani posamezniki spodbudijo v vsakem človeku; saj se je že tolikoktrat izkazalo, da je edino neškodljivo, ker ni stranskih učinkov, kot se sicer dogaja pri zdravljenju s farmacevtskimi pripravki. Potrebno pa je obojestransko zaupanje!)))))

 • PODPIRAM VAŠ NAČIN ZDRAVLJENJA ,VERJAMEM, DA JIM POMAGATE Z SVOJIMI IZKUŠNJAMI IN NARAVNIM DAROM ZA TAKO LJUBEČE DELO KI GA OPRAVLJATE NAJ VAM BO VSEM SKUPI ŠE NA MNOGA LETA ZDRAVO ,DA BI IMELI ŠE VELIKO POZITIVNE ENERGIJE. L.P. VIDA

Prijava na novice

[recaptcha]