fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Ekološki kozmetični izdelki

Oglasno sporočilo
Podjetje Ecover je pred več kot 30-imi leti ustanovil Frans Bogaerts v Belgiji.  Njegov cilj je bil razviti izdelke, ki bodo učinkoviti in ne bodo imeli negativnega vpliva na okolje. Pri razvoju teh izdelkov je bil Ecover pionir v svetu. Usmerili so se k razvoju sredstev za pranje brez fosfatov, še preden so bili fosfati zaznani kot ekološki problem. Tako so razvili izdelke, ki zadovoljujejo najstrožje okoljevarstvene kriterije, kot so hitra in popolna biološka razgradnja, minimalen vpliv na vodno floro in favno in uporaba obnovljivih surovin.

Ekološki kozmetični izdelki 

  • Izdelki so nežni za vašo kožo
  • Parfumi so narejeni izključno na osnovi naravnih surovin (citrona, sivka)
  • Po uporabi izdelkov, bo vaša koža svileno čista

 

 

Mi Vam pomagamo pri Ecover-jevem poslanstvu varovanju našega in vašega okolja. Uresničujemo jih tudi mi. Sledimo njihovim okoljevarstvenim zahtevam in v zeleno podjetništvo vnašamo njihove ekološke izdelke. Želimo, da bi Vi z nami tvorili mozaik našega čistejšega okolja, manj obremenjenega s kemičnimi substancami in ga kot najbogatejšo dediščino izročili našim otrokom in njihovim naslednikom. Kot ekološko osveščene na področju čiščenja Vas vabimo v našo družbo.

Ecover refill
Ecover refill

Sedaj smo Vam predstavili Ecoverjeve  ekološke kozmetične izdelke. Njihove izdelke lahko najdete v naslednjih izbraih trgovinah: Mercator, Engrotuš, DM drogerie markt, drogerija Müller in v L’eclercu.

 

vitaFIT

Prijava na novice

[recaptcha]