fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Ecover moč narave v vašem domu

OGLASNO SPOROČILO

Ali kdaj pomislite koliko imamo najrazličnejših sredstev za pomivanje posode, za loščenje tan, poliranje steklenih površin, praškov za pranje, detergentov…

In ali ste pomislili koliko umazanije ostane po čiščenju? Tiste kemične umazanije mislim, ki gre iz vašega odtoka in  nato prek kanalizacije konča v naših rekah, posledično pa tudi v zemlji, ki jo obdelujemo…

In da bo narava opstala tudi za naslednje rodove so poskrbeli v podjetu Ecover in na trg lansirali Ekološko univerzalno čistilo.

 

Ekološko univerzalno čistilo 750 ml

  • Učinkovito čisti zahvaljujoč naravnim surovinam
  • Naravno in higienično čiščenje vseh pralnih površin
  • Ne pušča nezaželenih kemičnih ostankov v vaši hiši
  • Sveži vonji iz rastlinskih ekstraktov
  • Primerno za vegane

 

Ecover Univerzalno čistilo z vonjem limone.
Ecover Univerzalno čistilo z vonjem limone.

Sedaj smo Vam predstavili Ekološko univerzalno čistilo 750 ml iz podjetja Ecover. Njihove izdelke lahko najdete v naslednjih izbraih trgovinah: Mercator, Engrotuš, DM drogerie markt, drogerija Müller in v L’eclercu.

Podjetje Ecoverje pred več kot 30-imi leti ustanovil Frans Bogaerts v Belgiji.  Njegov cilj je bil razviti izdelke, ki bodo učinkoviti in ne bodo imeli negativnega vpliva na okolje. Pri razvoju teh izdelkov je bil Ecover pionir v svetu. Usmerili so se k razvoju sredstev za pranje brez fosfatov, še preden so bili fosfati zaznani kot ekološki problem. Tako so razvili izdelke, ki zadovoljujejo najstrožje okoljevarstvene kriterije, kot so hitra in popolna biološka razgradnja, minimalen vpliv na vodno floro in favno in uporaba obnovljivih surovin.

Ecover moč narave v vašem domu.
Ecover moč narave v vašem domu.


Še nekaj namigov za čistočo vašega doma si oglejte na naslednji video-povezavi


vitaFIT

Prijava na novice

[recaptcha]