fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

DOBRA IN ZDRAVA HRANA JE NAJBOLJŠE ZDRAVILO, TUDI SLADKO JE LAHKO ZDRAVO

Zgodba NIK KAVČIČ,

Moto:  DOBRA IN ZDRAVA HRANA JE NAJBOLJŠE  ZDRAVILO, TUDI SLADKO JE LAHKO ZDRAVO

Že celo življenje imam težave s prekomerno težo, k temu spadajo težave z zdravjem, vklopom v socialno življenje, manjvrednost….

Leta 2007 je napočil trenutek, ko sem imel vsega dovolj in se odločil korenito spremeniti svoje življenje na bolje. Odločil sem se za operacijo želodca, s katero sem na začetku shujšal 50kg, vendar zaradi premalo gibanja in uživanja zdrave prehrane, sem se ponovno zredil za 40kg. Takrat sem končno doumel, da se bom moral začeti prehranjevati bolj zdravo, če želim svoje življenje obvarovati vseh negativnih posledic prekomerne teže.

 

Nik in super hrana

 

Imel sem srečo, ker so moji bližnji prijatelji, že prakticirali zdrav način prehranjevanja z modernimi in inovativnimi produkti. Povezal sem se s prijateljem Dejanom (LIZIN VRT d.o.o.), kateri ima podjetje za izdelavo tort. Ker so bile slaščice moja največja ovira pri doseganju mojega življenjskega cilja, sem mu predlagal, da bi izdelali slaščice s kateri se lahko posladkamo na popolnoma zdrav in naraven način. Iz te ideje se je rodil projekt SUPER PRESNIH TORT, da bi povečal hranljivost mojih tort sem v celoten projekt vklopil svojega prijatelja Ivana, kateri se že nekaj časa ukvarja z presnimi izdelki SuperHrane. Torte smo izpopolnili z izdelki SuperHrane, katera vsebuje vse vitamine, minerale, antioksidante…torej hranila katera so osnova za popoln način zdravega življenja. Vsi izdelki so brez glutena, laktoze, dodanega sladkorja, mleka in mlečnih izdelkov, ….skratka primerni so za vsakega , ki se želi sladkati na popolnoma naraven in zdrav način.

 

Nik Kavčič

 

 

vitaFIT

Prijava na novice

[recaptcha]