fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Digitalni marketing od A do Ž v enem dnevu in v eni knjigi

Digitalnega marketinga se lahko vsakdo nauči, je bilo sporočilo Martina Korošca, ki je v Ljubljani vodil celodnevni intenzivni seminar “Digitalni marketing od A do Ž”.

Marsikateremu udeležencu se je to zdelo (skoraj) dosegljivo; doseg cilja je odvisen od predhodnega znanja, predvsem pa od volje, vztrajnosti in trdega dela. Ja, dejstvo je, da moraš najprej imeti pravo znanje in ga uporabiti v praksi, da lahko potem uživaš v pasivnem prihodku. To omogoča znanje digitalnega marketinga, ki preko oglasov, prodajnih lijakov in avtomatizacije poskrbi za prodajo tudi, ko mi spimo.

Martin Korošec in 200 udeležencev seminarja Digitalni marketing od A do Ž

Čeprav je Martin Korošec izredno široko vsebino (nabor veščin za delo na Facebooku, Twitterju, Instagramu, LinkedINu, Pinterestu, Snapchatu, Whatsupu, znanja o google oglaševanju, SEO-optimizaciji in analitiki…) podal zelo suvereno čez ves dan, za nameček pa nam obljubil, da nam pošlje še video posnetek predavanja o Amazonu.

Skoraj 500 strani debela knjiga Martina Korošca Digitalni marketing od A do Ž.

Da bomo lažje predelali vso gradivo, nam je Martin izročil avtorsko knjigo s 500 stranmi, ki je komaj prišla iz tiska in ki zajema celotni digitalni marketing. Ob knjigi smo prejeli še bonuse, kot je npr. digitalno kazalo s slikovnim gradivom, ki pojasnjuje tekst. Martin nam je po predavanju poslal vse projekcije, predstavljene na predavanju.

Med 230 udeleženci sem jih kar nekaj prepoznal. Fotografiranju z Nastjo Mulej (in mojo ženo) se nisem mogel upreti. Fotografijo sem postavil kar za naslovnico tega prispevka.

Na tej fotografiji so kar tri Nastje Mulej. A jih najdeš?

Na koncu predavanja nas je s svojim obiskom razveselil Boris Vene kot češnja na torti.

Boris Vene nas je sprostil po intenzivnem dnevu.

Skozi delno duhovno, a zelo praktično popotovanje skozi svoje izkušnje in znanja nas je Boris sprostil in popeljal do novih spoznanj, ki jih bomo potrebovali v svojem življenju, in pri svojem delu.

Več podrobnosti o seminarjih Martina Korošča si lahko ogledate na spletni strani https://www.martinkorosec.com/.

Miro Mihec

urednik portala Vitafit.sivitaFIT

Dodaj komentar

Prijava na novice

[recaptcha]