fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Čas je, da shujšam z Zerodiet!

Vsako leto ista zgodba poletje je tukaj, mi pa ne želimo v kopalke. Začnemo stradati, ves čas smo lačni, rezultatov pa od nikoder.

Dieta ima pogosto neprijetne učinke:  močno lakoto, povečano željo po določeni, predvsem sladki hrani, razdražljivost, spremembe razpoloženja. Ne shujšamo, kot smo načrtovali, zgodi se celo, da se nam teža poveča, kar lahko povzroči  opustitev diete. Takrat  se teža neizogibno poveča, pogosto preko začetne vrednosti in začarani krog se začne.

To poletje je najlepše darilo zase in za prijatelje ZERODIET, ki ga lahko kupite v prodajalnah Sanolabor.

Medicinski pripomoček ZERODIET s programiranim pritiskom zmanjša občutek lakote in apetit, ker povzroči občutek polnosti v želodcu in črevesju. Magnetna avtoterapija se uporablja hkrati z zdravo in redno prehrano in z osnovnimi pravili za zmanjšanje telesne teže. En mesec, vsak dan si na levo uho namestimo dva pozlačena bio magnetka, in sicer  tri  krat na dan po 30 minut. Uhlja ni potrebno prebadati. Magnetka se potem sama namestita pravilno tako, da povzročata občutek sitosti, tudi kadar jemo manj. Dokazano je, da shujšamo le, če v telo vnesemo manj kalorij, kot jih porabimo. Ker pojemo manj, zgubljamo telesno težo brez uporabe zdravil in brez posebnega truda. Ker ne vnašamo ničesar v telo, tudi ni stranskih učinkov ali kontraindikacij. Avtoterapija ZERODIET je  učinkovita, varna in enostavna in jo lahko uporabljamo kadarkoli, tudi med delom.

Ušesna stimulacija ponovno vzpostavi mehanizme notranje kontrole z vzdrževanjem pravilnejšega načina prehranjevanja in tako zmanjša možnost ponovnega povečanja telesne teže.

Odpravite se v Sanolabor po ZERODIET že danes!

Več o ZERODIET si preberite še na www.bio-medico.si


vitaFIT

Prijava na novice

[recaptcha]