fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Ambasada Zdravja praznuje svoj rojstni dan v Europarku

Ambasada Zdravja praznuje svojo prvo obletnico delovanja 31.3. na prireditvi Europarkov dan za zdravje – Vitafit.si in je generalni pokrovitelj omenjene prireditve. Prireditev bo namenjena zdravemu načinu življenja in bo predvsem športna, živahno pa bo tudi na stojnici Ambasade Zdravja, kjer bomo dokazali da smo vredni vašega zaupanja in svojega imena ter slogana.

Vabimo vas na brezplačno meritev krvnega pritiska in sladkorja in delno plačljivo meritev holesterola ter sečne kisline.
Na razstavnem prostoru, ki bo nasproti lekarne v Europarku boste lahko na
lastni koži občutili kaj pomeni ZDRAV korak. Lahko boste preizkusili ortopedsko obutev SpringBoost na svojih nogah, medtem ko vam bodo svetovalci razložili v čem je skrivnost napredne dorsi tehnologije. Ravnokar na našem Facebook profilu in Facebook strani poteka nagradna igra »Pribori si SpringBoost korak«


Ambasada Zdravja - SpringBoost fitness
Ambasada Zdravja - SpringBoost fitness


Istočasno boste lahko izvedeli vse o NUPO dieti, pa tudi na zdravje vaše kože nismo pozabili… … na voljo boste imeli vrhunske naravne kreme, gele, olja, tinkture.


Kaviarjeva krema - Ambasada Zdravja - Vaše zdravje, naša skrb
Kaviarjeva krema - Ambasada Zdravja - Vaše zdravje, naša skrb


Na razstavnem prostoru Ambasade Zdravja se boste lahko tudi informirali kako poteka preventivni pregled s sodobno kvantno diagnostiko (edini v Sloveniji), ki ga opravijo s kvantnim analizatorjem in je vrhunska naprava za zaznavanje odstopanj v človeškem organizmu. Izvedeli boste tudi kakšna masažna olja uporabljajo pri svojih terapevtskih masažah.


Terapevtske masaže - Ambasada Zdravja - Vaše zdravje, naša skrb
Terapevtske masaže - Ambasada Zdravja - Vaše zdravje, naša skrb


Vsakega obiskovalca, ki bo kupil izdelke iz naše široke palete zdravja, bo dobil uporabno darilce.

Ambasada Zdravja – Vaše zdravje, naša skrb

vitaFIT

Prijava na novice

[recaptcha]