fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Ambasada Zdravja je zopet razveselila Aleksandra z vrhunsko ortopedsko obutvijo SpringBoost

Na prireditvi Mercator&Vitafit.si – Zdrav in vesel Božič za vse ljudi smo razveselili našega ambasadorja Aleksandra Stubičarja. Alesander ima cerebralno paralizo že od rojstva, rodil se je tri mesece prezgodaj, pri treh letih pa je izgubil še očeta. Aleksandru so zdravniki napovedali da ne bo nikoli shodil oz spregovoril. Aleksandrova mama, Nadja Stubičar, je pustila dobro plačano službo odvetnice in se posvetila skrbi za sina.

Danes šteje Aleksander 28 let. Aleksander je spregovoril, pa tudi shodil je. Trenutno obiskuje prometno fakulteto. Aleksander je danes fant in pol.

Vse skupaj se je začelo, ko se je Aleksander javil na našo nagradno igro SpringBoost, ki smo jo organizirali na Facebooku. Takrat smo mu izven nagradne igre pred polnim stadionom Ljudski vrt podarili vrhunsko ortopedsko obutev. Obutev je takrat prejel iz rok vzornika, nogometaša NK Maribor Daliborja Volaša.

 

Tako smo leksandra razveselili poleti.

 

 

Ker pa Aleksander zaradi bolezni nerodno hodi, se še tako kvalitetna obutev uniči zato smo se odločili da Aleksandra za prihajajoče božično-novoletne praznike obdarimo. Iz rok sanjske ženske Mihaele Miše Margan je prejel dva para vrhunskih ortopedskih copatov. Kako je Aleksander z novo obutvijo zadovoljen si lahko po novoletnih praznikih ogledate na našem facebooku, na katerem takoj po praznikih pripravljamo za vas novo SpringBoost nagradno igro.

 

Aleksander je bil darila Ambasada Zdravja zelo vesel

 

Ambasada Zdravja – Vaše zdravje, naša skrb!!!

vitaFIT

Prijava na novice

[recaptcha]