fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

A si kaj divja/i?

Društvo za raziskovanje osnovne tvarine Divja je bilo ustanovljeno l.2016 z namenom povezovanja ljudi z naravo in s samim sabo, od koder smo v tem hitrem tempu življenja kar zašli.

DIVJI tabori

Naši najbolj razpoznavni dogodki so DIVJI tabori. DIVJI tabori so srečanja podobno mislečih ljudi, ki se sestanejo v želji odkriti nove delčke sebe. Skupaj smo jih organizirali že 7, tematika le-teh pa se vsako leto spreminja, tako kot tudi sami rastemo. Zadnji 7.

Priprava ognjene kuhinje

DIVJI tabor je potekal v neokrnjeni naravi na Kočevskem, kjer smo 1 teden živeli povezani z naravo preko ognjene kuhinje, nabiranja divjih rastlin, petja ter druženja od tabornem ognju. V sklopu tabora smo zgradili tudi Tamascal ali indijansko potilnico. Preživeli smo 1 dan tišine, 1 dan posta in 1 noč sami v gozdu.

Večeri na divjem taboru
Ženski krogi

Drugi dogodki, ki so že stalnica pri našem društvu, so Ženski krogi ter tradicionalne gobarske delavnice.

Divji izdelki

Med koronskim časom, ko je bilo naše delovanje omejeno je Iva vzpostavila tudi spletno trgovino, preko katere ponuja izdelke s trajnostno noto za dobrobit in alternativno zdravje ljudi.

Terapevtska glasbila

V spletni trgovini najdete terapevtska glasbila, knjige za osebno rast, ekološko kozmetiko in eterična olja, joni jajčka, kristalni nakit ter izdelke pod znamko DIVJA, kot so meditacijske blazine, zeliščne mešanice za intimno parno kopel in volnene pletenine.

Izdelki brez embalaže

Rdeča nit naših izdelkov je, da so brez embalaže, če se le da, pa ponudimo izdelke od slovenskih proizvajalcev 🙂

Vabljeni, da preberete več o nas na spodnjih povezavah:

Spletni strani: www.divja.net

IG @divjasociety za društvo

IG: @divjabrand za spletno trgovino

FB: DIVJAwww.divja.net/trgovina

email: divjabrand@gmail.com

tel: 070 841 231

vitaFIT

Dodaj komentar

Prijava na novice

[recaptcha]