fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

7 od 10 Slovencev bo zbolelo za eno izmed hudih bolezni

Vsi poznamo hude bolezni, a dokler smo sami zdravi, se bolezni vedno dogajajo drugim. Nihče si ne predstavlja, da se to lahko zgodi ravno njemu, dokler ga bolezen ne zadane.

Več kot 50% ljudi, ki zbolijo za eno vrsto raka, preživi. Preživijo bolezen, žal pa ne tudi finančne stiske. Po statistiki 67% ljudi preživi srčni infarkt. Kaj pa se takrat zgodi s finančnim preživetjem družine?

V Sloveniji je na 12 prebivalcev 1 invalid. Od možganske kapi jih umre le 5%, 95% pa jih preživi. A v tem primeru, če ne morete več delati, se morate preživeti z le približno 53% vaše povprečne plače. Kako bo to preživela vaša družina?

Do 75. leta starosti bo za rakom zbolel več kot 1 izmed 3 moških in skoraj 1 od 3 žensk. Kar 1 od 8 žensk bo zbolela za rakom na dojki.

Ste vi pripravljeni?

To so vprašanja, ki si jim morate postavit! Lahko se zgodi vsakomur. Zaradi medicinskega napredka je danes večino teh bolezni možno preživeti. Ko pride do bolezni ponavadi družine nimajo dovolj denarja za zdravljenje. Kar 90% slovenskih družin nima finančnih virov za zdravljenje hudih bolezni, brez da bi se zadolžili.


Na srečo obstajajo programi za zavarovanje pred hudimi boleznimi – da boste lahko preživeli vi, vaša družina in vaše finance.

Večina Slovencev in niti zdravniki ne vedo, da obstajajo programi, s katerimi se lahko zavarujete za primere hudih bolezni. Če boste zboleli, boste v najkasneje 30 dneh po diagnozi zdravnika prejeli izplačilo zavarovalne vsote.

Ta denar lahko porabite za:

• nakup boljših zdravil,
• plačilo boljših terapij,
• izbiro boljšega zdravnika,
• odplačate dolgove, vrnete kredite,
• pokrijete izpad dohodka v času zdravljena,
• osredotočite se na zdravljenje, namesto na denarne skrbi.

Če pa boste med srečneži, ki ne zbolijo, pa boste po preteku zavarovalne dobe nazaj prejeli vse vplačane premije in še dobiček.

Agencija Mori d.o.o., neodvisna zavarovalna agencija naredimo in njeni licencirani zastopniki vam naredimo t.i. Zavarovanje po vaši meri – z garantirano najnižjo premijo ter za vas prilagojenim programom.

Zavarovanje za hude bolezni danes nudijo že vse slovenske zavarovalnice, a programi se med njimi močno razlikujejo – izbira pravega je odvisna predvsem od vaših specifičnih potreb in vašega življenjskega sloga.

V Agenciji Mori vam bomo prisluhnili in vam na podlagi konkretno vaših potreb iz celotnega nabora možnosti v Sloveniji ponudili najustreznejšo za vas in garantiramo vam, da boste plačali najmanj, za vse tisto, kar zares potrebujete.

Odlašanje je lahko usodno

Vse prednosti zavarovanj za hude bolezni izginejo, če se ne zavarujete pred odkritjem bolezni. Zato še danes zahtevajte svojega brezplačnega svetovalca. Poklicali vas bomo v največ 24 urah in se dogovorili za brezplačni svetovalni termin.

Kliknite na povezavo in zahtevajte svojega svetovalca brezplačno

vitaFIT

Komentar

Prijava na novice

[recaptcha]