fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

46. MOS izpolnil pričakovanja

46. MOS je minulih sedem sejemskih dni zaznamoval dogajanje v Sloveniji in širši regiji,  sklenjeni dogovori in novi poslovni stiki pa bodo zagotovili uspene poslovne zgodbe tudi v prihodnjih mesecih in letih.

Rezultati raziskave, ki jo je med obiskovalci in razstavljavci izvedla družba celjski sejem, potrjujejo optimističen zaključek sejma, saj je sejemsko dogajanje izpolnilo pričakovanja veliki večini obiskovalcev, za uspešnega oz. celo zelo uspešnega pa ga ocenjuje tudi skoraj tri četrtine razstavljavcev. Sejem je sicer v sedmih dneh obiskalo skoraj 130.000 obiskovalcev. Celjski MOS tako kljub težkim časom splošnega varčevanja ohranja vlogo največjega in najpomembnejega sejma regije.

 

46. MOS JE IZPOLNIL PRIČAKOVANJA.
46. MOS JE IZPOLNIL PRIČAKOVANJA.

 

Zelo zadovoljni s sejemskim dogajanjem so bili obiskovalci, saj jih je več kot 86 % navedlo, da jim je sejem izpolnil pričakovanja.

46. MOS je uradno odprla predsednica slovenske vlade , ki se je na uradni otvoritvi soočila z očitki podjetnikov in obrtnikov. Ti so vlado pozvali k spremembam, k oblikovanju takega okolja, ki bi jim omogočal napredek, ter hkrati glasno opomnili državo, da novih finančnih obremenitev ne bodo prenesli. Bratuškova je očitke zavrnila, naštela ukrepe, ki jih je vlada sprejela v kratkem, samo šestmesečnem obdobju vodenja države, med dolgim uradnim obhodom sejmišča, pa je naredila pozitiven vtis, saj je pokazala tudi veliko posluha za težave in pobude razstavljavcev.

 

 

 ALENKA BRATUŠEK JE BILA V 46-LETNI ZGODOVINI MOS PRVA ŽENSKA, PREDSEDNICA VLADE, KI JE URADNO ODPRLA TA SEJEM.
ALENKA BRATUŠEK JE BILA V 46-LETNI ZGODOVINI MOS PRVA ŽENSKA,
PREDSEDNICA VLADE, KI JE URADNO ODPRLA TA SEJEM.

 

PRIZNANJA ZA NAJBOLJŠE

Na 46. MOS so bila podeljena še sejemska priznanja za najbolj kakovostne in inovativne izdelke ter storitve oz. celovite sejemske predstavitve razstavljavcev. Skupaj je bilo podeljenih 25 priznanj Celjskega sejma, Mestne občine Celje in Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije.

Prvič pa so bila na MOS podeljena še priznanje za Obrtnika leta. OZS je prestižno priznanje podelila gostincu FRANCU JEZERKU. Na sejmišču je bil razglašen še mojster leta, ki so ga izbirali bralci priloge Delo in dom časopisne hiše Delo. Trenutno najboljši mojster na Slovenskem je po prepričanju bralcev gradbenik MIHA JEŠE iz Mavčič pri Kranju. Strokovna komisija natečaja za energetsko učinkovite objekte v Sloveniji 2013, ki so ga skupaj pripravili Dnevnikova priloga Moj dom, Eko sklada j.s. in Celjski sejem, pa je podelila štiri zlate in dve

srebni priznanji lastnikom oz. upravljavcem objektov, ki so se prijavili na natečaj.

Vabljeni k ogledu foto [1]- in videogalerije [2] sejemskega dogajanja.

 http://www.ce-sejem.si/novice?id=3092/zakljucna-info

Vir:  Celjski sejem d. d.

vitaFIT

Prijava na novice

[recaptcha]