fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

ThetaHealing Začetni seminar Maribor

Začnemo se ljubiti in tako svoja jadra obrnemo v drugo smer. S ThetaHealingom si tudi na preprost način spremenimo podzavestne vzorce, odstranimo vse travme, strahove in potlačene občutke, ki nas ne spustijo naprej.

images3TMIM3G4

S pomočjo ThetaHealinga si lahko konkretno in z lahkoto spremenimo življenje. Zakaj? Ker spoznamo čisto brezpogojno ljubezen in moč ljubezni. Začnemo se ljubiti in tako svoja jadra obrnemo v drugo smer. S ThetaHealingom si tudi na preprost način spremenimo podzavestne vzorce, odstranimo vse travme, strahove in potlačene občutke, ki nas ne spustijo naprej. Postanemo samozadostni in začnemo živeti. Naučimo pa se tudi delati vpoglede v telo, čutiti sebe in druge, bolj pa tudi čutimo druge energije, kr…ostale, angele, naše prednike, drevesa in z njimi komuniciramo.

Z vpogledi v telo lahko boljše pomagamo sebi in drugih, ker vidimo vzroke za ovire v sedanjosti. Svet se nam s ThetaHealingom spremeni. Začnemo delovati drugače in vse okoli nas postane drugače.

Na seminarju spoznamo:
Zgodba ustanoviteljice ThetaHealinga
Povezava s Kreatorjem vsega, kar je
Vpogledi v telo
Skupinsko zdravljenje in samozdravljenje
Spreminjanje programov v podzavesti
Odpravljanje vzorcev, zamer, strahov
Odpravljanje odvisnosti od stresa, skrbi…
Kopanje prepričanj
Ustvarjanje občutkov
Prepoznavanje strahov
Sedem ravni obstoja
Duhovi, ujete duše, psihični kavlji
Delci duše
Angeli varuhi
Manifestiranje najbolj sorodne duše
Aktivacija kromosomov mladosti in vitalnosti
Delo z geni
Odstranjevanje programov za staranje
Vpogledi v prihodnost

10676383_302096829997193_1948551276932276785_nSeminar poteka pod vodstvom ThetaHealing učitelja Gregorja Šikmana, ki je opravil naslednje ThetaHealing seminarje: Začetni in nadaljevalni DNK 2 seminar, delavnico manifestacija in obilje, duše dvojčite, 15-dnevni seminar Intuitivno Anatomijo, Igro Življenja. Gregor Šikman je tudi certificiran učitelj za začetni in nadaljevalni, ter napredna seminarja intuitivna anatomija in manifestacija in obilje. Učiteljske tečaje je opravil pri ustanoviteljici ThetaHealinga Vianni Stibal.

Termin: 5.12. – 7.12.2014 Lokacija: Tempelj Srca, Ulica Staneta Severja 9b, Maribor-Nova Vas, v bližini Marketa Tuš

V Templju Srca se lahko tudi brezplačno prenoči, tako da dobrodošli tudi vsi iz drugih koncev Slovenije.

Prijavite se na e-mail tempeljsrca@gmail.com ali z smsom na št. 031.424.161
Ob prijavi pošljite še vaše podatke (ime, priimek, naslov, elektronski naslov in mobitel številko). Prijave so pred udeležbo obvezne.

 

Vsak udeleženec seminarja dobi knjigo Theta Healing in priročnik v slovenščini, prigrizki, kava… Po opravljenem seminarju dobite še certifikat THInK-a Vianne Stibal za Theta Healing praktika začetne stopnje.

Seminar poteka v naslednjem času: petek od 17.00 do 21.00, v soboto od 9.00 do 17.00 ter v nedeljo od 9.00 do 17.00.

 

vitaFIT

Prijava na novice

[recaptcha]