fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Sejem Bonaca 25.-28. septembra v Portorožu

(oglasno sporočilo) Sončni dnevi vabijo v Portorož. V Marini Portorož je danes zadnji dan sejma Bonaca. Na ogled so postavljena počitniška vozila, izredno popularne mobilne hiše, šotori in razna kamping oprema, kampi, turistični ponudniki in destinacije, obmejne občine, marine oprema za pohodništvo in treking, ribiška oprema in oprema za podvodni ribolov, potapljanje, surf in kitesurf in druga športna oprema.

noImg353

Sejem zelene energije – energija prihodnosti

Danes, ko bolj kot kdaj koli prej šteje vsak prihranek, strmimo iz dneva v dan k čim večji racionalnosti. Sejem “Zelene energije” nam bo tako približal energije prihodnosti v uporabni obliki. Električni avtomobili, motorji, plovila in kolesa bodo poleg mnogih razstavnih predmetov, ki jih uporabljamo tako v navtiki, karavaningu in kampingu ter vsakdanjem življenju, le pika na i.

V delu, namenjenemu turizmu, se nam predstaviljajo tuji in domači ponudniki raznih turističnih in vzporednih storitev. Ministrstvo za zamejce in Slovence po svetu pa skupaj s svojimi partnerji pripravlja show room vseh pomembnih obmejnih subjektov.

Nekaj utrinkov s prireditve:

892991_763386310343859_935073175_o

ata na kolesih

20140925_135824

Bonaca bo v nedeljoodprta do 18. ure.

vitaFIT

Prijava na novice

[recaptcha]