fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Zeleni sejem 7.10. v Mariboru

Zeleni sejem naravnih izdelkov v Mariboru v soboto, 7.10. s stojnicami na Trgu svobode od 10. do 18. ure.

Kaj bo na sejmu?

1. Naravni izdelki za zdravje: Na sejmu boste obiskali veliko stojnic z zelišči, tinkturami, čaji, prehranskimi dodatki in CBD izdelki ter se posvetovali, če vam lahko pomagajo.

2. Ekološka hrana: Na sejmu boste lahko uživali v degustaciji okusnih rastlinskih živil, kot so sveže pripravljeni namazi, fermentirani izdelki, rastlinski nadomestki mesa in sirov, posladki in sladoledi.

3. Naravna kozmetika: Odkrili boste široko ponudbo naravne kozmetike, ki ne vsebuje škodljivih kemikalij. To vključuje naravne kreme, mila, šampone, olja in druge izdelke za nego telesa.

4. Ekološka oblačila: Na sejmu boste našli tudi oblačila, izdelana iz trajnostnih materialov, kot so organski bombaž, konoplja, bambus, volna itd. Tu so na voljo oblačila za vse generacije, vključno z oblačili za otroke in odrasle.

5. Naravni izdelki za dom: Na sejmu boste lahko našli naravne izdelke za dom, kot so ekološko čistilna sredstva, reciklirani pripomočki za gospodinjstvo, okolju prijazni izdelki za embalažo in druge trajnostne rešitve za domače okolje.

6. Holistične storitve: Na sejmu se boste lahko povezovali z različnimi holističnimi storitvami, kot so masaže, terapije, svetovanje za zdravje in dobro počutje, joge, meditacija in druge duševno-telesne prakse.

Več info: https://www.zelenisejem.si/

Naročila: info@etika.si, 041 710-277

#zelenisejem, #ekološkahrana, #naravnakozmetika, #naravniizdelkizazdravje, #ekološkaoblačila, #holističnestoritve, #naravniizdelkizadom

vitaFIT

Dodaj komentar

Prijava na novice

[recaptcha]