fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Fantje so zanjo poskrbeli takoj!

Mama Manka je srečnica!
Ker ji je »zaškripal« traktor, se je znašla v velikih težavah. K sreči ima zelo dobre in hitre serviserje, ki so se na njen klic odzvali tako rekoč takoj. S tem so prihranili njen čas in uredili, kar je bilo za urediti, da lahko zdaj brez težav uporablja svoj traktor.

Nad serviserji je tako navdušena, da zdaj serviserje roti, naj ji še moža spravijo k sebi.

Mama Manka in mož Karl na snemanju videospota za pesem »Da ne spipa, ko zaškripa, pred cerkvijo na Slomškovi Ponikvi«. FOTO: Lagerhof

Zgoraj opisano se je zgodilo seveda za namen videospota nove pesmi »Da ne spipa, ko zaškripa«, podjetja Lagerhof iz kraja Podplat pri Rogaški Slatini, ki prodaja novo in rabljeno kmetijsko mehanizacijo.

Že leta 2021 so z Manko izdali pesem »Ponudba je velika«, ki je bila vsesplošno zelo dobro sprejeta, med drugim je samo na portalu Youtube prejela več kot 750.000 poslušanj, skupno z ostalimi spletnimi kanali, pa si je videospot ogledalo več kot milijon ljudi.

Tokrat podjetje Lagerhof predstavlja pesem »Da ne spipa, ko zaškripa«, za katero so v začetku septembra posneli videospot, ki ga lahko vidite spodaj.

Besedilo pesmi je napisal Damjan Pasarič, melodijo in aranžma je prispeval Martin Juhart, pesem je bila posneta v glasbenem studiu Lugoton, pod izdelavo videospota pa se z idejo za scenarij in režijo podpisuje direktor Lagerhofa Nejc Šuc.
Za video produkcijo je poskrbelo podjetje Pratnemer.
Poleg Mame Manke v videospotu opazimo tudi najbolj brezkompromisnega človeka daleč na okrog, to je Vedeževalec Blaž.

Večji del ekipe, ki je poskrbel za realizacijo videospota.
Del servisne ekipe Lagerhofa, ki je pomagala Mami Manki.
Pomoč pri »nalaganju« Mame Manke v koš moža Karla.
LS traktorja pri siliranju.

Podjetje Lagerhof je sicer generalni uvoznik ter serviser kmetijske mehanizacije znamk Hofman, Ozdoken in drugih, zastopnik priznanih slovenskih znamk SIP, Uniforest, Robust, Creina,… poleg tega pa so distributer korejskih LS traktorjev za Slovenijo, Hrvaško in Madžarsko. Skupno ima podjetje v Sloveniji in na Hrvaškem že več kot 30 zaposlenih, poudarek je predvsem na gradnji lastne blagovne znamke Hofman, s katero so prisotni večinoma na avstrijskem in nemškem trgu, v zadnjem letu, ko so svoj delež prodaje v tujino dvignili preko 50% glede na celotno prodajo, pa so se razširili tudi na slovaški, madžarski in švicarski trg. Videospot za njihov prvi videospot »Ponudba je velika«, si lahko ogledate TUKAJ.


vitaFIT

Dodaj komentar

Prijava na novice

[recaptcha]