fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Zdenko Domančić zdravi “neozdravljivo”

Zdenko Domančić je skupaj s svojimi učenci pomagal že več kot milijonu ljudem, ki jim uradna medicina ni mogla pomagati, ali pa se po pomoč uradni medicini niso želeli zateči. Zdenko Domančić že več kot 30 let zdravi z bioenergijo – dovaja energijo tam, kjer je v telesu manjka, in odvaja od tam, kjer jo je preveč. Pri manjku ali višku energije namreč prihaja do pojava bolezni, ker energija ni v ravnovesju.

Zdenko Domančić je 9. marca obiskal Maribor. Kaj je povedal naročnikom tednika 7 dni, si lahko zdaj ogledate na sledeči povezavi (v hrvaščini, brez podnapisov):

http://www.7dni.com/domancic/

Zdenko Domančić in njegova ekipa izvaja terapije v Sloveniji, na Bledu.     

Po zdravje pa ni potrebno iti na Bled. Domančić deluje tudi na daljavo,    poslati mu je potrebno svojo sliko, iz katere odčita vašo energijsko informacijo. Lahko pa obiščete katerega izmed njegovih učencev,  ki delujejo po različnih krajih Slovenije.

Kdor želi poglobljeno znanje o delobanje metode Zdenka Domančića, se lahko prijavit v šolo za terapevte, ki poteka v treh stopnjah. Domančićevo znanje lahko pridobi in izvaja vsak čovek. Da bi pridobil naziv “terapevt po metodi Zdenka Domančića”, mora spoštovati določena pravila – etične kodekse.

Več informacij dobite na njegovi spletni strani:

http://www.domanciczdenko.eu/

 Viri:

Spletna stran Domanciczdenko, 7 dni

 

 

 

 

 

vitaFIT

Prijava na novice

[recaptcha]