fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Vitafit prireditev ob svetovnem dnevu zdravja

V mariborskem trgovskem centru Qlandia smo ob svetovnem dnevu zdravja izpeljali že deveto Vitafit prireditev. Vitafit prireditve so namenjene promociji zdravega in aktivnega življenja. Namenjene pa so med drugim predvsem humanitarnosti. V imenu Vitafit ekipe bi se rad zahvalil tako razstavljelcem, kot tudi obiskovalcem prireditve, saj smo skupaj napolnili kar štiri nakupovalne vozičke življenjskih potrebščin, ki smo jih ob koncu prireditve predali predstavnicama varne hiše in Materinskega doma Maribor.

Kot prvi so pod odrom zaplesali tisti najmlajši varovanci plesne šole Bolero, ki so uganjali takšne in drugačne HIP-HOP vragolije in tako izvabili bučen aplavz občinstva. Roke pa niso mirovale tudi ob nastopu 0rientalske plesne skupine SAYYIDAH, ki so ob izredno sproščenem in ženstvenem nastopu približale prvine trebušnega plesa.

Plesna šola Bolero

Prav neverjetno energijo so s seboj prinesli člani ženskega in moškega zbora društva upokojencev Tabor, katerih ubranost pri petju ni pustila ravnodušnega prav nikogar izmed navzočih. Ob njihovem nastopu se je zdelo, kot da bi se ustavil čas.

Čas pa se je nedvomno za marsikoga ustavil, ko je na “obisk prišla slovenska pisateljica Aleksandra Veble, ki je živela na treh kontinentih in tam nabrala obilico izkušenj kako ohraniti zdravje in razum. Ob prijetnem klepetu z voditeljico prireditve, nam je zaupala nekaj skrivnosti kako za mladosten izgled in zdravje skrbi tudi sama.

Nejko in Tjaša

Prireditev so nedvomno popestrile tudi tri generacije orientalske plesne skupine Hayam, ki se s tem čarobnim plesom se ukvarjamo že četrto leto. Občudovanje občinstva so si  zaslužile tudi članice TMKE Twirling kluba pet elementov, ki so med plesom spretno vrtele in metale paličice.

Orientalska plesna skupina Hayam

Čisto na koncu, po predaji zbranih življenskih potrebščin Varni hiši ter Materinskemu domu Maribor, pa so prireditev začinile še dve res zanimivi navijačici.

Še enkrat hvala vsem nastopajočim, ter vsem razstavljalcem. Brez vas nam ne bi uspelo zbrati za kar štiri vozičke življenjskih potrebščin, ki so nazadnje romale v prave roke.

Naslednja jubilarna deseta prireditev bo v Soboto 20.4 v trgovskem centru Qlandia na Ptuju. Se vidimo…

Navijačici Nejka in Timika

vitaFIT

Prijava na novice

[recaptcha]