fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

VIKEND ZA ZDRAVJE od 30.9-2.10.2016, ob svetovnih dnevih srca, starejših in vegetarijanstva

Od petka 30. septembra do nedelje 2.oktobra se nam pridružite na 60. Vitafitovi prireditvi VIKEND ZA ZDRAVJE, ki jo organiziramo v mariborski Qlandiji. Prireditev je namenjena ozaveščanju ljudi o zdravem načinu življenja.

Na vseh naših prireditvah promoviramo etične, trajnostne izdelke, storitve in projekte. Potrudimo se, da podpirajo naš osebnostni, duhovni in materialni razvoj ter čim manj obremenjujejo okolje in živa bitja.
 
Za svoje dobro delo smo bili uvrščeni v finale nagrade za družbeno odgovornost Horus ter skupaj s partnerjem Socialnim centrom Maribor nagrajeni z uvrstitvijo v finale Evropske nagrade družbeno odgovornih praks.
.

Na vikendu za zdravje boste obiskovalci lahko praktično preizkusili Terapevstko blazino, iLIFETESS – novost, ki združuje koristi dveh priznanih terapij: 1. terapijo homogenega pulzirajočega magnetnega polja (eMRS) in 2. terapijo z edinstvenim učinkom dolgih infrardečih žarkov

.
.
V zabavno- ozaveščevalnem programu na odru bodo med 17:00 in 18.30. uro nastopili: mlada plesalka Vanesa Majerič iz plesne šole Samba, country plesalke skupine Wild Texas in drugi. Razgibavali se boste lahko s Šolo zdravja (poglej video!). Hospic bo tukaj za vas. Preizkusite lahko terapevstko blazino iLIFETESS.
.
Na stojnicah se bodo s svojo ponudbo predstavili: Ekosen d.o.o. – specialist za IR ogrevanje, Zepter Slovenica d.o.o., Čebelarstvo Panis – Tevževe dobrote Tomaž Šauperl s.p., zavarovalnica Vzajemna, Juice Express Morena Babovič s.p. in drugi.
.
.
V zabavno- ozaveščevalnem programu na odru bodo med 10. in 18.30. uro nastopili:
Mlada plesalka Vanesa Majerič iz plesne šole Samba.
.
Razgibavanje s Šolo zdravja (poglej video!)
.
Predstavitev društva Hospic Maribor.
.
Predstavitev Doma pod gorco z delavno terapijo in kreativno delavnico.
.
Predstavitev terapevstke blazine iLIFETESS.
.
Nastopila bo vokalna skupina Kresnice, ki  deluje že 25.-to leto v okviru Kulturno
 umetniškega društva Kresnik. 
.
Skupino sestavlja devet pevk, ki izvajajo pretežno  ljudsko pevsko literaturo in priredbe slovenskih ljudskih pesmi.
Nastopil bo moški pevski zbor Društva upokojencev Miklavž na Dravskem polju.  Moški pevski zbor društva upokojencev Miklavž na Dravskem polju. Zbor deluje že od leta 1988, v njem pa   povprečno prepeva 8-12 članov. Njihov repetorar je večinoma sestavljen z  domačih ljudskih pesmi, katere tudi sami pevci najraje prepevajo. Zbor že 5 leto vodi Petra  Beršnjak in sama pravi, da v njihovi družbi zelo uživa, saj je vsaka vaja in nastop prepletena z lepo pesmijo, humorjem in ljubeznijo do glasbe.
.
Na stojnicah se bodo s svojo ponudbo predstavili: Ekosen d.o.o. – specialist za IR ogrevanje, Zepter Slovenica d.o.o., Čebelarstvo Panis – Tevževe dobrote – Tomaž Šauperl s.p., BiroTeam d.o.o. – Tellofix zdravi jušni dodatki, Vzajemna,
Vabljeni k sodelovanju vsi vegetarijanci, vegani in presnojedci, ki vas zanima ozaveščanje skozi nastop na odru ali s prodajo svojih izdelkov na stojnicah. Nastopajoči, ki imate podjetje, imate stojnico ceneje ali gratis – po dogovoru.

Na prireditvi Ob svetovnem dnevu vegetarijanstva 2.10.2016 v Qlandiji Maribor bo nastopil  tudi znani  slovenski raper TRKAJ.

 Povej svojo zgodbo, zakaj si postal/a vegetarijanec, skozi pogovor z voditeljico na odru.

Prireditev bo snemala produkcija Prehar, v sodelovanju s Klubom soustvarjalcev, pod okriljem Društva za kreativni samorazvoj MED in bo objavljena v oddaji Spoznajmo se na TV Maribor.

Svojo zgodbo bo povedala tudi bivša Miss Slovenije, Alenka Vindiš.  Alenka bo tudi vodila prireditev.

Svojo zgodbo bodo povedali tudi: gledališka igralka Mirjana Šajinović, Jasmina Hrastovec, ekstremni  kolesar Simon Eržen, predsednik Združenja za preprosto in naravno življenje Branko Škof, matematik  Matjaž Kovše, morda pa tudi Maja Pipan – restavracija D&J in trgovina MIR, dr- Matjaž Kovše, Miro Mihec in drugi.

Na stojnicah se bodo s svojo ponudbo predstavili: Ekosen d.o.o. – specialist za IR ogrevanje, Miroljubno kmetijstvo Mir grunt Milan Rus, Vegansko društvo Pomurje s pokušino veganskih palačink, Viktorija Kos s knjigo Razcvet zavesti, Vzajemna, Juice express Morena Babovič s.p. s svežimi pomarančnimi sokovi, Birotim d.o.o. z bio juhami Tellofix in drugi.

Na prireditvi bo potekala humanitarna akcija Daj naprej in podari sonce za opravljanje poslanstva društva Pupillam, ki pomaga invalidnim otrokom pri okrevanju po operacijah.

pokrovitelj prireditve Vikend za zdravje je podjetje Ekosen d.o.o., specialist za IR ogrevanje. So-pokrovitelj prireditve Ob svetovnem dnevu vegetarijanstva je Konoplja.net .  Za etične podjetnike, ki s svojimi dejavnostmi, izdelki in storitvami prispevajo k razvoju bolj etične družbe !

Imate podjetje ali delate v podjetju, ki pomaga ljudem na področju zdravega in aktivnega življenja ? Na 3-dnevni prireditvi VIKEND ZA ZDRAVJE 30.9.-2.10.2016 lahko v nakupovalnem centru Qlandia Maribor zakupite stojnico za prodajo svojih izdelkov in storitev ter sodelujete v programu na odru s predstavitvijo, nagradno igro…

Informacije in prijave:

Miro Mihec, Etika d.o.o.
miro.mihec@etika.si, 041 710-277.

.

vitaFIT

Prijava na novice

[recaptcha]