fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

KOMUNIKACIJA JE VEŠČINA – Trening komunikacije

V četrtek, 14. julija 2016 ob 18.00 – 19.45 v predavalnici podjetja ePravnik, Ljubljanska ulica 42, Maribor, 2. nadstropje

Izvaja: Iris Magajna

iris3

O TRENINGU Vse svoje misli, cilje, pogovore oblikujemo z besedami, ki nas lahko podpiraj ali tudi ne. Smiselno je uporabljati tiste besede, ki nas delajo močne, ki nam pomagajo, da delo opravljamo lažje in bolj učinkovito. Katere besede so to in kako se tega naučimo? Trening temelji na načelih NLP – nevrolingvističnega programiranja in njegovega delovanja v praksi in na osebnih izkušnjah predavateljice.

iris4

iris2

 

 

 

 

 

.

 

Predavateljica Iris Magajna, sem mojster NLP (mednarodni certifikat INLPTA), diplomirana mama treh otrok, socialna podjetnica, sestra, tašča, partnerka, sodelavka… Že iz otroških let aktivna in radovedna na vseh področjih, sem se izobraževala na EPF, GeaCollege, številnih dodatnih tečajih in izobraževanjih, tako formalnih, kot je projektno vodenje in trgovina, kot na neformalnih za pridobivanje znanja na področju alternativnega izobraževanja, ki povečujejo kompetenco: joga, meditacije, komunikacije otrok, mladostnikov, staršev, zakon privlačnosti, astrologija, numerologija, čutne zaznave, fengshui, zdravljenje z vodo, barvami, vizualna komunikacija….

iris

Imam večletne izkušnje pri uporabi znanj in veščin NLP v direktni prodaji, kadrovanju in kot predavateljica na področju komunikacije, razvoja ciljev, motivacije, osebnega razvoja mladostnikov in odraslih in pomoč ljudem kot trener pri samozdravljenju. Pri svojem delu sodelujem in uporabljam znanja, sposobnosti, nasvete in pomoč strokovnjakov na različnih področjih, ki so potrebni za napredek posameznika.  Sem odprta, komunikativna in srečna oseba, pripravljena, da svoja znanja predam slušateljem in se od njih tudi nekaj naučim.

Način izvedbe treninga

Trening poteka predvsem interaktivno med predavateljico in udeleženci.

Vsako učenje je lažje, če je tudi zabavno. www.pupillam.org

Cena: trening je brezplačen

 

 

vitaFIT

Prijava na novice

[recaptcha]