fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Nakup IR ogrevanja je lahko prijetna izkušnja

Običajne stvari, ki jih bomo uporabljali dalj časa, kupujemo dolgo. Našo odločitev spremljajo stres, skrbi in strah, ali se bomo odločili pravilno. Ogrevanje je eno od takšnih nakupov, kjer se ponavadi kar ne moremo odločiti. Pri podjetju EKOSEN vam bodo pomagali, da bo vaš nakup prijetna izkušnja, z odločitvijo pa boste zadovoljni še dolgo, dolgo časa. 

ekosen-tvtelop-1920x1080-ok

V času od 13. do 18. septembra lahko obiščete EKOSEN tudi na Mednarodnem obrtnem sejmu Celje.

Pri sami odločitvi vam bodo pomagali s številnimi prednostmi, ki dokazujejo, da so vodilno podjetje v PR ogrevanju v Sloveniji, s svojimi strankami pa vzpostavijo pošten, etičen odnos:

 

 

 

  • Informacije lahko dobite praktično kjerkoli. Imajo več informativnih točk ter dva razstavno-prodajna salona.
  • Reference več tisoč  zadovoljnih strank je zagotovo garancija za to, da boste pri nakupu brez skrbi.
  • Ekosen bo za vaš primer individualno izračunal potrebno število in moč panelov in kje naj bodo montirani za maksimalni izkoristek ob minimalni porabi. Če načrtovano ne bo doseženo, ponuja možnost vračila. Ekosen namreč stoji za svojimi produkti in rešitvami!
  • Pred nakupom imate zagotovljeno svetovanje in montažo opravijo specialisti z večletnimi izkušnjami. Strankam vedno povejo, ali je nakup IR ogrevanja sploh smiseln za vaš primer ali ne, zato vam svetujemo tudi o drugih oblikah ogrevanja ter reševanju problemov z vlago. Že to je vredno vašega klica !

qr_seal_print

 

IR paneli SUNLIFE so:

• prilagojeni našemu okolju in proizvedeni v EU
• preizkušeni v laboratorijih, imajo vse certifikate in 27 letno zgodovino
• narejeni iz kakovostnih materialov in imajo zelo dolgo življenjsko dobo
• imajo izgled, ki vam bo všeč tudi čez 20 let
• imajo odlično razmerje med kakovostjo in ceno

 

 

 

Za pripravo rešitve za IR ogrevanje s sistemom SUNLIFE s pomočjo Ekosenovih specialistov lahko pokličite brezplačno telefonsko številko 080 30 10 ali pišite na elektronski naslov info@ekosen.si. Lahko jih obiščete tudi v salonu v Mariboru, delovni čas od ponedeljka do petka od 8:00-16:00, ali svetovalni pisarni v Ljubljani-BTC, City Park, delovni čas pon. do pet. od 09:00 do 16:00, ostali termini so možni po dogovoru. Več o njihovi ponudbi si lahko ogledate na www.ekosen.si

retusa-ok

SUNLIFE STANDARD

Naš najbolj prodajani produkt za ogrevanje stanovanj in pisarn. Odlikujejo ga čudovita, brezčasna oblika, trpežni materiali, dolga življenjska doba z najdaljšo garancijo in privlačno ceno.

dinamicni-oglas-fb

 

EKOSEN d.o.o. – specialist za IR ogrevanje
Ulica Eve Lovše 19, 2000 Maribor
Spletna stran www.ekosen.si
Facebook stran
Brezplačni telefon: 080 3010

 

 

 

 

.

 

vitaFIT

Prijava na novice

[recaptcha]