VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

VELIKI VEGETARIJANSKI PIKNIK IN NO BORDER JAM

Subkulturni azil Maribor v sodelovanju z Društvom za osvoboditev živali in njihove pravice organizira VELIKI VEGETARIJANSKI PIKNIK IN NO BORDER JAM, v Limbuškem zalivu v nedeljo, 25. avgusta 2013.

vege piknik 2
vir: www.foodrepublic.com

 

1. oktobra 2005 je Društvo za osvoboditev živali organiziralo prvi veliki vegetarijanski piknik v Mariboru, letos pa se je organizatorska združba razširila in bo vegetarijanski piknik pod okriljem Subkulturnega azila glasbeno popestril še festival No Border Jam. Obenem bo glasbeno in gurmansko dogajanje obogatil Mariborski ustvarjalni sejem ter zanimiva ponudba stojničarjev, razstavljalcev in drugih sodelujočih.

Sejem je namenjen promociji zdravega načina življenja s ponujanjem kvalitetnih naravnih prehrambenih izdelkov, ki ne vključujejo mesa. Prireditev je namenjena tako vegetarijancem in veganom, ki so se za tak način življenja odločili zaradi zdravstvenih, ekoloških, verskih, etičnih ali duhovnih razlogov, kot tudi vsem ljudem, ki bodo lahko okušali izvrstno vegetarijansko hrano.

Vrednost prireditve je prepoznal tudi župan Maribora, dr. Andrej Fištravec, ki je sprejel častno pokroviteljstvo dogodka in se ga bo s soprogo udeležil.

Vabljeni k ogledu video izjave Nine Osenar, medijske zvezde in zagovornice zdravega načina življenja, ki vas z lokacije piknika vabi k obisku: http://youtu.be/yJuyM7pX3b0

Na ogled je tudi video izjava Stanka Valpatiča, predsednika Društva za osvoboditev živali, v kateri opisuje pomen prireditve in izpostavi njegove vidike: http://tinyurl.com/n97hgy7

vegepiknik-plakat-barvni

 

FB dogodek

Kontakt za več informacij:

Subkulturni azil Maribor

telefon: 0590 255 77

tanja.subazil@gmail.com

NAJLEPŠE VABLJENI k obisku prireditve!

vitaFIT

Prijava na novice

[recaptcha]