fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

V povezovanju je moč

Velikokrat eden na drugega gledamo na konkurenta, če se pojavljamo v podobni ali enaki dejavnosti. Marsikdaj se ne zavedamo, kaj se lahko zgodi, če se povežemo in iz tega ustvarimo veliko večjo zgodbo. Monika in Grega sta to poskusila in tako je nastal projekt Mojster Marketinga, v sklopu katerega želita izobraziti čim več ljudi o digitalnem marketingu.

Monika Horvat, ki se že več kot 5 let ukvarja s spletnim marketingom, pri čemer se v glavnem osredotoča na Facebook oglaševanje in e-mail marketing, je v letu 2015 spoznala Grego Gostinčarja, ki je takrat kot solastnik uspešnega podjetja iz Avstrije iskal pomoč pri Facebook oglaševanju. Pri tem in še enem projektu sta sodelovala več kot leto dni, nakar je vsak odšel svojo pot.

Ko je Grega leta 2017 odpiral svojo lastno agencijo Visionplus, je najprej poklical Moniko, in jo vprašal, če ji je to ok, glede na to, da ga je nekaj časa učila Facebook oglaševanja. Če ne bo jezna, ker si bosta konkurenta. Vsekakor se je Monika strinjala in tako je tudi Grega zaštartal še eno izmed uspešnih in hitro rastočih podjetij.

Mesec dni kasneje pa je prišel še z eno idejo, da bi rad predajal znanje naprej in če se mu Monika pridruži na tej poti. Seveda se je strinjala in tako so se pričele priprave na prvi skupni dogodek, ki se je odvijal marca 2018. Polna dvorana, 40 udeležencev, ki so se želeli naučiti, kako obvladovati spletna družbena omrežja, prejeli pa so mnogo več. Polno mero znanja, motivacije in zagnanosti za doseganje novih ciljev, za katere so morda prej smatrali, da niso dosegljivi. Izobraževanja in dogodki so se potem nadaljevali in tako sta v letu 2018 izobrazila že skoraj 200 ljudi. V bistvu je zanimivo, da bil planiral zgolj 1 sam dogodek, ampak glede na odzive in na željo udeležencev po več, sta naredila serijo dogodkov, kjer sta v 4 mesecih izobrazila več kot 200 ljudi.

Če želite narediti pravi preskok k vašim ciljem, sta Monika in Grega zagotovo poslovni par, ki vam pri tem lahko pomaga. Ker ne boste predelali samo vseh tehničnih zadev, da bo vaš marketing izgledal tehnično dovršen, ampak boste v ta marketing vnesli vašo zgodbo, vsa čustva, ki jih gojite do tega, kar ste vzpostavili, in osvežili boste vaš um, ki bo preplavljen z največjo mero pozitivnosti in motivacije, kajti samo tako lahko posegate po najvišjih ciljih, z dobrim namenom. Kar vam bosta dala, ne bo samo znanje za ustvarjanje privlačnih kampanj, ampak kombinacija marketinškega znanja s srčno vsebino, ki jo ne boste začutili vi sami, ampak tudi tisti, ki jih nagovarjate.

Že 9. oktobra se lahko udeležite njunega dogodka POSTANI MOJSTER FACEBOOKA, za katerega sta vam pripravila 15% popust s kodo VIP15. Za več informacij in prijavo kliknite tu >> https://mojstermarketinga.si/trgovina/mojster-marketinga/

(oglasno sporočilo)

vitaFIT

Prijava na novice

[recaptcha]