fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

GREEN, sejem trajnostnih tehnologij in zelenega življenjskega sloga 4.-7. aprila 2018

Podjetje za etično oglaševanje Etika d.o.o. ter spletni portal za zdravo in aktivno življenje Vitafit.si skupaj z glavnim organizatorjem Pomurskim sejmom d.d. soorganizirajo 4. mednarodni sejem trajnostnih tehnologij in zelenega življenjskega sloga GREEN.

Sejem GREEN vas od 4. do 7. aprila 2018 vabi v Gornjo Radgono k poslovno učinkoviti predstavitvi naprednih zelenih izdelkov, storitev, tehnologij in zamisli.

Sejem GREEN bo na stičišču Slovenije z Avstrijo, Hrvaško in Madžarsko povezal podjetja, ponudnike in potrošnike, inovatorje, vladne in nevladne ustanove, ki želijo v prihodnost zapisati zeleno sled. Na razstavnih prostorih bo predstavljal inovativne trajnostne dosežke in etične poslovne ponudbe.

Kot že leta 2014 in 2016 na sejmu organiziramo VITAFITOVO TRŽNICO s stojnicami za ponudbo ekološko pridelanih živil, ki vam jih ponujamo tudi letos po posebni ceni.

Sejem bo poleg zanimivih razstavnih vsebin vseboval tudi pester strokovni program posvetov, konferenc, okroglih miz z uglednimi strokovnjaki in mednarodno udeležbo. Strokovno in organizacijsko podporo nam nudijo ugledne inštitucije, dejavne na področju trajnostnega razvoja in varovanja okolja. Kot razstavljavcem vam nudimo tudi brezplačen najem dvorane za dogodek, na katerem lahko predstavite vaše projekte, izdelke v obliki predavanja, delavnice, ipd.

VABILO

Vabljeni na tiskovno konferenco združenja Socialna ekonomija Slovenije v sredo, 4. aprila 2018 ob 12. uri: kampanja KUPUJEM ODGOVORNO.

Vabljeni na konferenco združenja Socialna ekonomija Slovenije v sredo, 4. aprila 2018 med 14. 30 in 16.30 uro: KUPUJEM ODGOVORNO – družbeni učinek podjetij socialne ekonomije.

Vabljeni tudi na brezplačen B2B dogodek MEET4BUSINESS. Več o dogodku na
http://een.mra.si/index.php?lang=sl

 Vabimo vas, da prepričate ozaveščene obiskovalce sejma GREEN s svojimi izdelki in storitvami za trajnostni življenjski slog in zeleno odgovorno potrošnjo. S svojo ponudbo ekološke pridelave, naravnega bivanja in gradnje, modrozelene mobilnosti, inovacij in zelenih tehnologij, varovanja in sanacije okolja, trajnostnega urbanizma.

KOTIČEK SOCIALNE EKONOMIJE

Združenje Socialna ekonomija Slovenije, so.p., Etika d.o.o., društvo Pupillam, so.p., Tip & Tap, so.p., Potencial inštitut, so.p., Recosi d.o.o., so.p., Zavod za socialni razvoj Murska Sobota so.p., Zavod KNOF so.p. – Kiss, Pomurski ekološki sejem, so.p.

ETIKA RAZSTAVLJAVCI

Nobis

Nobis je uveljavljeni ponudnik pisarniškega pohištva in pisarniških stolov. S širokim prodajnim programom kakovostnega pisarniškega pohištva so ponosni na krog zvestih kupcev, ki zaupajo kakovosti našega pohištva za pisarne in pisarniških stolov, celovitemu prodajnemu servisu in prijaznosti, s katero spremljajo svoje kupce. Še posebej so ponosni na VISOKO NASTAVLJIVO PISARNIŠKO MIZO s stolom, ki omogoča dinamično sedenje. Ergonomija pomeni, da delovno okolje prilagodimo posamezniku in ne obratno. Z ustreznim ergonomskim načrtovanjem se lahko preprečijo poškodbe, ki nastanejo zaradi ponavljajočih se gibov in povzročijo dolgotrajno delovno nezmožnost.

Ekosen

Specialisti za celovite rešitve IR ogrevanja in hkrati vodilno podjetje na področju IR ogrevanja v Sloveniji z najvišjo bonitetno oceno AAA. Nudijo izredno kvalitetne grelne IR panele z najdaljšo 12 letno garancijo (Slovenski produkt). Razvili so prvi IR regulator (IRSUN) na svetu, ki je prilagojen za IR ogrevanje in tako dodatno prihranite do 25% v primerjavi s klasičnimi termostati.  IRSUN vsak IR ogrevalni sistem spremeni v najbolj odziven, natančen in udoben sistem ogrevanja. Znižajte stroške ogrevanja za 60% z občutno nižjo investicijo.

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

vitaFIT

Prijava na novice

[recaptcha]