fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Kako se počutimo, ko ni pričakovanih rezultatov?

Ko v nekaj vlagamo čas in tudi denar, si močno želimo, da se nam ves vložek povrne. Ne enkratno, ampak večkratno. Ampak, kaj ko se to ne zgodi? Ko ni pričakovanih rezultatov? Kakšna je najpogostejša reakcija? Ponavadi se v tem primeru ustavimo in več ne nadaljujemo.

Ne glede, za katero področje gre, običajno takrat, ko ni rezultatov, ki smo si jih želeli, vržemo puško v koruzo in obupamo. Tako je tudi, ko se lotevamo marketinga oz., če gremo še podrobneje, oglaševanja na Facebooku. Koliko strank je že prišlo k nama in povedalo: »Facebook je mimo. Facebook ne deluje. Vložili smo veliko denarja, ampak nam ni prinesel nič.«

Sledijo vprašanja v smislu, kako dolgo ste oglaševali, kakšen je bil cilj kampanj, koliko denarja ste vložili … Vse to nam da odgovor na vprašanje, če smo se zadeve lotili na pravi način. Nič nam namreč ne koristi, če obupamo takoj po enem mesecu, če morda še nismo izkoristili vseh možnosti, če morda še nismo potipali vseh ciljnih skupin, raznolikosti oglasov, raznolikosti vsebin in še česa.

Kako lahko trdimo, da nam nekaj ne prinaša rezultatov, če smo morda testirali šele 10% vsega, kar lahko, in če morda nimamo vsega potrebnega znanja, da bi lahko testirali preostalih 90%?

Sva Monika in Grega, ki delujeva pod projektom Mojster Marketinga. Najino poslanstvo je, da vam pomagava usvojiti spletna družbena omrežja na način, da jih boste obrnili v svoj prid. Verjemite, slišala sva že nešteto zgodb z neugodnim koncem, zato želiva to spremeniti. Želiva, da veste, kam vlagate svoj denar in kako ga vložiti, da za to prejmete največji možni učinek. Da vaš izdelek ali storitev resnično ponesete med zvezde.

V letošnjem letu tako pripravljava še zadnji celodnevni seminar, ki nosi naslov POSTANI MOJSTER FACEBOOKA in se bo odvijal 9. oktobra v Domžalah. Poleg teoretičnega boste pridobili še veliko več praktičnega znanja, saj veliko delamo na primerih. Namenjen je vsem vam, ki želite:
– spoznati oglaševanje na Facebooku od A do Ž,
– povečati prepoznavnost vaše blagovne znamke, število sledilcev ter prihodke od prodaje vaših izdelkov oziroma storitev,
– ustvarjati in upravljati napredne Facebook oglaševalske kampanje za vas ali vaše stranke.

Na najinih seminarjih si vedno vzamemo tudi čas za vaša vprašanja, tako da zares izveste iz prve roke, kaj vse lahko uporabite na vašem primeru.

S kodo VIP15 lahko koristite 15% popust. Za več informacij in prijavo kliknite tu >> https://mojstermarketinga.si/trgovina/mojster-marketinga/

P.S.: Več o najini zgodbi si lahko preberete tu >>.

(Oglasno sporočilo)

vitaFIT

Prijava na novice

[recaptcha]