fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Utrinki iz dogodka Povezovanje brez meja

V mariborskem nakupovalnem središču Qlandia smo to soboto 23.11.2013 organizirali turistično-izobraževalno ter aktivno-promocijsko prireditev s humanitarno noto, ki je potekala ves dan. Pester program se je odvijal tako na odru kot tudi po celotnem trgovskem centru.

Osrednji del dogodka je bil naš zabavni program, kjer smo si lahko ogledali veliko odličnih plesnih točk, vse od orientalskih plesalk ( Hiša Zahir, Svit Radosti, Habibah, Edita Čerče, Silva Krsnik, Mini Orientalke ), ki so bile prava paša za oči, od strastnega flamenka, ki nam ga je zaplesala Živa Heričko Čerček in plesa v paru, ki sta ga ob čutni glasbi izvedela Nejko in Tjaša, hip-hopa in plesnih točk mladinske plesne skupine iz šole Plesna dimenzija, ki so nas navdušile s svojim talentom in gibčnostjo že pri teh rosnih letih.

 

Orientalske plesalke Svit radosti.
Orientalske plesalke Svit radosti.

 

Manjkalo seveda ni glasbenih točk. Z domače izdelanimi instrumenti so nas navduševali Gorički Lajkoši, ki so popestritev za vsako zabavo, svoj pevski talent sta pokazali tudi mladi pevki Patricija in Nastja, ki sta pripravili tako skupno pevsko točko kot solo točke z lastnimi skladbami.

 

Gorički Lajkoši.
Gorički Lajkoši.

 

Poskrbljeno pa je bilo tudi za humor in veliko smeha s točko Nejka in Timika zabavni show.

 

Nejka in Timika Show
Nejka in Timika Show

 

Za vse radovedne smo poskrbeli s Centrom Eksperimentov, kjer smo si lahko ogledali in preizkusili razne eksperimente ter se naučili kaj novega s področja fizike, biologije in kemije.

Poleg pestrega programa in pogostitve ste lahko srečali tudi razstavljavce na stojnicah in mizah, ki so se predstavili s svojimi izdelki in storitvami. Videli smo lahko : Simps’S, Zepter Slovenica d.o.o., Turistična kmetija Sirk, VK Goriška Brda z.o.o., center Sayonira,Zavod IHM Celje, Kmetija Ozmec, Štajerska turistična zveza, Zavod za turizem Maribor, Ekosen, Hermes & Gačnik, kmetija Frangež,…

 

Zepter
Zepter

 

Med 14:00 in 16:00 uro smo za obiskovalce in razstavljavce pripravili čajanko (ki je potekala sicer brez čaja, namesto tega pa s slastnim domačim grozdnim sokom in vinom.) Poleg pijače ni manjkalo niti odličnih prigrizkov, za vsakega se je nekaj našlo (od domače salame do konopljinih piškotov). Pijačo in hrano za čajanko so prispevali naši razstavljavci.

 

Čajanka- povezovanje med obiskovalci, razstavljavci in nastopajočimi.
Čajanka- povezovanje med obiskovalci, razstavljavci in nastopajočimi.

 

V sklopu dogodka je potekala tudi humanitarna akcija Daj naprej in podari Sonce.

Organizatorja dogodka sta bila: TC Qlandia Maribor in Etika d.o.o.

Pokrovitelj: Ekosen d.o.o.  

 

ekosen slika
Grelni paneli Sunlife

 

21. Vitafit prireditev z naslovom ” Zdravi december” bo 14.12.2013 v nakupovalnem središču Qlandia Maribor.

 

 

vitaFIT

Prijava na novice

[recaptcha]