fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

UMETNOST ENERGETSKE MANIFESTACIJE V POSLU in ŽIVLJENJU

BREZPLAČNI virtualni trening – UMETNOST ENERGETSKE MANIFESTACIJE V POSLU in ŽIVLJENJU

 

 

Veliko se pogovarjam s poslovnimi ljudmi in tolikokrat slišim isto:

“Veš kaj, Špelca, v sebi čutim, da je nekaj v zraku, v meni, da moram naredit spremembo, pa ne vem točno, kaj naj naredim….”, ali pa: “Idejo imam, znanje, vizijo, pa me nekaj še zaustavlja…” ali pa: ”Strah me je spremembe, strah me je, da se bom moral-a odovedati nečemu, česar ne želim…. to, v čem sem, mi je vsaj poznano!”

Vsi ti stavki pa imajo en in isti skupni imenovalec in sporočajo eno stvar: To, kar imam, kar nudim poslovno in osebno, ima visoko vrednost, in želim si več kompenzacije za izmenjavo svojih darov!

Po domače bi se temu reklo: izkoristiš svoj potencial, živiš POLNO, storiš korak naprej, se počutiš, da opravljaš svoje poslanstvo, v manj časa zaslužiš več, koristiš več ljudem in si pri tem zdrava, umirjena, srečna in zadovoljna.

Če se tole sliši kot misija nemogoče, ti povem, da ni!

Samo nekaj pomembnega je potrebno pred tem: prehoditi in odživeti VSE faze (tudi tiste manj priljubljene), ki te peljejo od začetka do cilja. 

Kako pa prepoznati, da si v trenutku, ko je pred teboj sprememba, ki je potrebna (pa je še ne vidiš ali pa ne sprejemaš)?

Pridruži se mi na brezplačnem virtualnem treningu (3., 8. in 10. april), kjer bomo razkrili največjo oviro in največjo priložnost za pozitivno spremembo!

2 kratki video predavanji
– (3. in 8. aprila ob 9.00 uri) in
– spletna delavnica (10. aprila ob 19.00 uri)!

PRIJAVA NA SLEDEČEM LINKU:
http://trilogijazenskemanifestacije.blogspot.com/

Vse o programu UMETNOST ENERGETSKE MANIFESTACIJE V POSLU IN ŽIVLJENJU si oglejte na naslednji povezavi:
http://umetnostmanifestacije.blogspot.com/

Se vidimo torej na “treningu”!

vaša

Špelca

PS: Umetnost ženske energetske manifestacije je program, kreiran za uspešne poslovne ženske in moške!, ki so predani svojemu poslovnemu IN življenjskemu poslanstvu ter si želijo KREIRATI svoje življenje tako, da so osebno IN poslovno uspešni!

vitaFIT

Prijava na novice

[recaptcha]