fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

UMETEN INTELEKT

Ljudem lahko daš znanje,
vendar jih ne moreš prisiliti, da mislijo.
Nekateri pač željo ostati butci samo zaradi tega,
ker RES-JE zahteva spremembo.
Neznani avtor

Na zemlji slovenske dežele Štajerske, 2. veliki traven 2020

Ker sem samo-pobudno prevzel vlogo družbenega informatorja in izobraževalca v teh norih časih, prebrskam in preberem in preposlušam dnevno neverjetno količino prispevkov. Seveda ne morem postreči z vsemi ugotovitvami naenkrat, zato mi hvalabogu zmeraj pozornost ujame določena tematika, ki se mi zdi dovolj pomembna, da vas na njo opozorim in jo komentiram v skladu z ljubeznijo do vas in do življenja nasploh.

Podobno je tudi ta teden, ko mi je pred oči »skočil« nek članek, ki se je sicer »izgubil«, vendar mi je »narekoval« nadaljnje razmišljanje o tem pomembnem problemu.

To je bil članek, ki je najavljal, da Bloomberg, ki je ena vodilnih medijskih korporacij na svetu, uvaja nov sistem umetnega intelekta v ustvarjanje novic. Eden izmed podobnih člankov AI pri Bloombergu (orig. AI at Bloomberg) je tukaj:

https://www.techatbloomberg.com/ai/ 

Ena vodilni drakonskih »neprofitnih« organizacij na tem področju je Mednarodno trgovinsko združenje za predvajanje & medijsko tehnologijo (ang. International Trade Association for broadcast & media technology (IABM)).1

Na spletu imate ogromno informacij v zvezi s prodorom umetnega intelekta v medijsko in zabavno industrijo, kar dobro obveščenega bralca niti ne začudi, zato tisti, ki vas ta tematiko bolj podrobno zanima, pobrskajte za njimi.

V tem obvestilu se bom usmeril samo na enega izmed njih in ga del za vas tudi prevedel. Kako umetna inteligenca preobraža medijsko industrijo (orig. How artificial intelligence is transforming the media industry), ki ga najdete tukaj:

https://www.technologyrecord.com/Article/how-artificial-intelligence-is-transforming-the-media-industry-72457

Umetna inteligenca (AI) obeta preobrazbo medijev in zabavne industrije – kar bo vplvialo na ustvarjanje vsebin kot tudi na potrošniško izkušnjo.

»AI bo vplivala na vse dele medijske vrednostne verige in bila v pomoč ustvarjalcem vsebin, da bodo bolj ustvarjalni, v pomoč založnikom vsebin, da bodo bolj produktivni in pomagala tudi uporabnikom vsebin, da bodo lažje našli vsebine, ki jih zanimajo v dani situaciji,« je pojasnil Rainer Kellerhals, vodilni na Microsoft Media and Entertainment za Evropo, bližnji vzhod in Afriko. »Pomagal bo človeški ustvarjalnosti in človeški radovednosti tako, da bo poenostavil iskanje relevantnih vsebin, navigiral ogromne količine vsebin in preoblikoval vsebino.«

Lorenzo Zanni, vodilni IABM raziskovalni analitik se s tem strinja. »Medijska podjetja lahko uporabijo AI skozi verige za oskrbo z vsebinami tako, da avtomatizirajo delovanje, poganjajo odločanje in personalizirajo potrošniško izkušnjo,« je rekel in s tem nakazal na avtomatsko označevanje metapodatkov in njihovo izvečenje kot dva izvrstna primera, ki sta danes najbolj učinkovita primera uporabe AI. »Preko tehnik o slikovni prepoznavi in prepis »govor v besedilo«, je označevanje metapodatkov ena najbolj razširjenih uporabnosti AI do sedaj. Metapodatki, ki so avtomatično ustvarjeni z AI algoritmi, se lahko potem uporabijo za ustvarjanje strategij monetizacije vsebin.«

In to je šele začetek. Zanni pravi, da lahko medijska podjetja uporabljajo AI, da ojačajo njihove napovedne sposobnosti. »Na primer AI orodja se lahko uporabijo za napoved povpraševanja in posledično prilagoditev virov (v tako imenovanih »modelih oblakov na zahtevo (ang. On-demand cloud models)« ali za napoved morebitnih motenj v verigi oskrbe z vsebinami (kot na primer ko ustvarjalci vsebin ne pripravijo vsebine do zadnjega roka). To lahko medijskim družbam prinese znatne prihranke.«

Umetna inteligenca ali umetni intelekt?

Zakaj je sploh pomembno, da govorimo o prodoru umetnega intelekta v vsakdanje življenje, ko pa je to vsem vam že zdavnaj jasno? Ta malce bolj obširen odgovor na to vprašanje, podkrepljen z zanimivimi prispevki, dobite v nadaljevanju. Vendar naj prej še enkrat pojasnim, zakaj ne uporabljam besedne zveze umetna inteligenca?

Ali nekaj, kar je umetno, lahko ima inteligenco? Ali nekaj, kar ni živo, lahko ima inteligenco? Ali je računalnik inteligenten? Ali je kamen inteligenten?

Skoraj popolnoma sem prepričan, da je vaš odgovoro odločen NE.

Beseda inteligenca je v bistvu sestavljenka iz dveh besed: intelekt + gence=genere. Prvi del besede se nanaša na analitični um, moško načelo človekove psihe. Mnogi ljudje imajo dobro razvit analitični um. Znanost je danes »zbezljala« v izključno ta del človekove psihe, zato je njen »izkupiček« neverjetna pokvarjenost in odmaknjenost od temeljnih načel znanstvenega raziskovanja, ki se nanaša na dobrobit človeštva. Znanost za denar in ne znanost za razvoj. Če dobro opazujete dogajanje in neverjetno zlo okoli vas, lahko opazite, da se ljudje, predvsem psevdo strokovnjaki s psihopatskimi motnjami v značaju, ki jih ne morem imenovati drugače kot odpadniški plačanci, obnašajo kot roboti. Vsak resnično inteligenten človek takoj opazi in začuti njihovo igro zavajanja in sprenevedanja s pomočjo »lepih« besed, ki jih ne smeš izzvati, ker si ti laik oni pa znanstveniki in strokovnjaki. Če ste brali prevod eseja Osnovni zakoni človeške neumnosti, bi te gnusobe postavil v predalček norcev in/ali banditov.

Latinska beseda genere pa pomeni ustvarjati/ustvarjalnost, ki predstavlja žensko načelo v človekovi psihi. Tega dela seveda psihopatki intelektualci nimajo (esencialni psihopati) ali pa je potlačeno že v ranem otroštvu (sekundarni psihopati). Vendar tudi ustvarjalnost brez moškega načela povzroča izjemno škodo v celostnem delovanju človekove psihe. Takšnega človeka bi po Carlu Cipolli postavil v predalček nemočnih.

Pristna inteligenca je torej uravnoteženo delovanje obe načel, tako moškega kot ženskega, kar psihično opolnomoči človeka, da lahko uporablja zdravo pamet oziroma loči kaj je prav in kja narobe oziroma kaj je moralno ali izprijeno. Seveda ne smem pozabiti tudi druge vidike inteligence, ki so povezani s srcem in s povezanostjo s človekovo božansko esenco/dušo.

Torej že sama besede inteligenca, ki vsebuje v sebi obe besedi intelekt in ustvarjalnost, nakazuje na to, da gre za stanje človekove psihe, v kateri celoten božanski mehanizem deluje celovito in uravnoteženo.

To pomeni, da umetno nikoli ne more biti inteligentno. To je absurd. Lahko pa je analitično izjemno razvito – na primer računalniški sistem.

Ko nekdo reče: »Ta pa je pameten, ker je IQ test opravil z visokim izidom,« ne ve v bistvu, kaj govori. IQ test namreč ni test inteligence, ampak je test intelekta. Zato bodite vi sami pozorni, kako uprabljate te besede in ne padajte na »finte«, ko nekdo drugi opleta s svojim jezikom ali peresom.

Robotizacija družbe

Preden grem z vsebino naprej, vas prosim, da si ogledate spodnja dva videa, ki sta prevedena na srbski jezik. Morda ste jih že gledali, ampak naj vam ne bo odveč še enkrat pogledati to žalostno sliko.

KAKO USPEŠNO SKUVATI ŽABE

AKO SE OVO DEŠAVA ZBOG MASKI, ŠTA ĆE TEK BITI SA OBAVEZNIM VAKCINAMA

Meni ob gledanju takih video postane slabo. Ne morem reči, da sem žalosten. Že pred leti sem opazil, da bo digitalizacija na vseh področjih našega življenja prinesla človeštvu neizmerno zlo. Ker je čas počitnic vam priporočam v branje knjigo Dana Browna: Izvor, kjer je so-avtor nakazal, kam vodi to poblaznelo zanašanje na računalniške sisteme.2

Vsi ste kdaj v preteklosti imeli kakšno težavico, ki jo je bilo potrebno rešiti in ste se pač obrnili na nekoga, ki vam je bil blizu (ali pa tudi ne) in je imel v rokah škarje in platno, da vam lahko na nek način pomaga. In vam tudi je, tako da je zamižal na eno oko in »prekršil« neka neumna in nepraktična pravila. Pa tukaj ne govorim o zločinskih dejanjih, ampak čisto vsakodnevnih »problemčkih«.

Danes je to skorajda nemogoče. Vsaj za preprostega človeka. Neštetokrat sem zadnjem času slišal od uradnikov, da sicer vedo, da se godi krivica, vendar računalnik ne spusti, da bi pomagali. Verjetno imate tudi vi podobne izkušnje in mnoge zgodbe.

Ta »robotizacija« je jasno vidna na prikazanih video posnetkih. Kaj se to dogaja z ljudmi? Ali so že čipirani in vodeni od umetnega intelekta?

Mnogi bi odgovorili z DA, vendar se motite. Transhumanizem ali združitev človeka z računalnikom se še hvalabogu ni zgodil, čeprav smo s napovedanim cepljenjem in 5G tehnologijo tik pred vrati tega ultimativnega in usodnega procesa družbenega inžineringa.

Vendarle pa ti ljudje, ki jih vidite na posnetkih še niso del te agende. Meni se je zgodilo, da me je ženska, ki sem se je v vrsti pri blagajni nehote dotaknil, odrinila od sebe in se drla, da moram 2 metra od nje. Babnici se je »utrgal film«. S tisto smešno masko na obrazu in od jeze in od strahu izbuljenimi očmi, je izgledala grozljivo. V njenih očeh sem videl, da bi me najrajši pokončala.

Zakaj se ti ljudje obnašajo kot roboti? Ali so zaradi strahu poblazneli? Ali so posedeni od demonov?

Velika velika večina njih ni nič od zgoraj navedenega. Morda se vam bo moj odgovor zdel »čuden«, vendar če boste dobro razmislili o njem, boste prišli do podobnih zaključkov.

TO NISO VEČ LJUDJE!

Takšna izjava lahko povzroči neizmerno bolečino v vas – upam da ne tudi jezo in zgražanje – saj zagotovo v vaši sredini poznate koga, ki bi mu lahko pripisali takšno neverjetno poblaznelo obnašanje. Morda tudi med svojimi najbližjimi. Ne mislite, da tudi sam nimam v krogu svojih poznanih ljudi – na nekatere sem celo čustveno navezan – podobnih primerov. Vsi jih imamo in vsi se moramo enkrat soočiti s to RES-JE.

Če dalje razpredem to trditev, se kar samo od sebe pojavi vprašanje: »Zakaj niso več ljudje, če pa so se kot taki rodili? Božanske iskre ne moreš nikomur odvzeti. Ona staja kot potencial pri vsakem človeku, tudi če je v nekem trenutku poblaznel.«

Ugovorov je nešteto in o njih sem tudi sam pri sebi zelo natančno razmišljal in razpravljal. To sem storil zato, ker trditev zveni zelo grobo in neusmiljeno, morda celo žaljivo in naduto.

Zato bom nadaljeval stavek in ga s tem dopolnil: »To niso več ljudje, KER SO ODPADLI OD BOGA in raje »kupili« lažnivo zgodbo/e Satana.«

Da so »odpadli od Boga« pomeni, da je njihova povezava z božansko esenco – imenujmo jo duša – popolnoma prekinjena in je zaradi neverjetne arogance in ingnorance dobesedno neobnovljiva. Ta človeku podobna bitja delujejo kot organski portali – bitja brez duše.

Mislite, da pretiravam. Da kaj takšnega ne obstaja. Če brskate po internetu in se izobražujete, ste verjetno naleteli na spiske stvorov in odpadniških placancev, ki naj bi bili že sojeni in mnogi med njimi tudi usmrčeni. Seveda teh spiskov navadnemu smrtniku ni mogoče preveriti, zato vam ne morem ugovarjati, če boste rekli, da je vse skupaj izmišljeno, saj lahko te ljudi skoraj vsakodnevno vidiš na videoposnetkih, da so aktivni na družbenih omrežjih, itd.

Enega izmed videoposnetkov, ki govorio spisku usmrčenih in zaprtih stvorih in odpadniških plačancih lahko najdete tukaj:

The Latest Lists of Mass @rrests & X-ecutions

Vendarle pa je prava realnost, v kateri živimo, tako neverjetna, da resda zveni kot znanstvena fantastika. Ko gledate novejše video posnetke teh isti posameznikov, ki so na omenjenih spiskih, gre velikokrat za lažne posnetke in CGI (ang.Computer Grafic Images) ali pa klone. Ne, nič ne pretiravam, človeka so uspešno klonirali že v 1930-ih letih in to vedenje niti ni več neka velika senzacija danes. Večina svetovnih politikov, supermendžerjev, zvezdniških igralcev in pevcev v zabavni industriji, v športu … ima klone. V tej zmedi res ne veš več kdo pije in kdo plača, zato je edina možnost za nas – čudovita božanska človeška bitja – da pustimo, da ta satanistični pobesneli ples »požre« samega sebe.

Verjetno se še spomnite, da sem govoril o tem, da se pred našimi očmi odvijata dve temeljni zgodbi, ki vsaka zase govorita, da sta tisti ta pravi. Vendarle pa sem vas opozoril, da po mojem občutku pa tudi vedenju, ki sem si ga pridobival z leti raziskovanja in razmišljanja, niti ena izmed njih ni tista PRAVA.

Res je, da moramo v tem trenutku navijati, da Trump in njegovi prijatelji premagajo kazarsko mafijo, kajti če Trump novembra na volitvah ne bo zmagal, je za nas žal vsega konec. Seveda vse kaže, da stvorom in njihovim odpadniškim plačancem bije zadnja ura, kar je zelo dobro.

Vendar nikar ne mislite, da je s tem vsega konec. Izvorni stvarnik nas namreč postavlja pred novo preizkušnjo na način, da nam bo jasno prikazana ogabna realnost v kateri živimo in odločiti se bomo morali, kje se vidimo v prihodnosti. Pa ne na kolektivnem nivoju. Ta preizkušnja se bo odvijala na izključno individualnem nivoju. Če želimo izkoreniniti zlo, moramo pobrskati namreč izključno po svoji lastni notranjosti. Eni bolj, drugi malce manj in zelo zelo redki tisti, katerim to sploh ni potrebno.

»Odpasti od Boga« torej v tem trenutku pomeni slepo slediti zgodbi, ki jo projecirajo glavni odpadniški in zločinski mediji in zahtevati tudi od nas, da se prostituiramo v tej zgodbi. »Odpasti od Boga« pomeni tudi, da bodo ti organski portali stali v vrsti, da bodo prejeli cepivo v enem ali več odmerkih ter prisilili tudi svoje rojence, da jih bodo cepili in s tem ustvarili največji zločin, ki ga človek sploh lahko stori.

Zato pravim, da so »odpadli od Boga« in da je njihova božanska iskra ostala samo neizkoriščen potencial, ki se je popolnoma ločil od telesnega bivanja na Zemlji. Zato jih imenujem organski portali ali robotizirani norci in/ali banditi.

Problem umetnega intelekta torej ni nič novega na Zemlji. Verjetno je že tisočletja »prisoten« na našem planetu in seveda okoli njega in ustvarja potrvorjeno obliko realnosti ali matriks, ki ga lahko razume tako malo ljudi danes.

Morda je kdo med vami slišal za Benjamina Fulforda. Njegovim prispevkom sledim že vrsto let, kljub temu, da se v mnogih pogledih ne strinjam z njim. Če želite o njem in teh vsebina izvedeti kaj več, obiščite njegovo spletno stran

https://benjaminfulford.net/

Ker je mogoče, da ste naleteli na mnoge vsebine, ki govorijo o umetnem intelektu, vam želim z delnim prevodom prispevka Benjamina Fulforda iz 20. julija 2020 Svetovne obveščevalne službe mislijo, da živimo v matriksu, ki ga nadzira umetni intelekt (orig. World Intelligence Agencies Think We Live in a Matrix Controlled by an Artificial Intelligence) pokazati, da gre za zelo zapleteno in za mnoge bralce neverjetno in nemogočo vsebino.

Kljub temu pa morate priznati, da mnogi dogodki in mnoge propagandistične vsebine nakazujejo na to, da se del resnice po vsej verjetnosti skriva tudi v takšnih navideznih bizarnostih, ki jih je dobro vsaj deloma poznati in biti na njih pozoren.

Gremo na prevod iz članka:

Včasih poročanje, ki temelji na dejstvih, vodi v zelo »čudne« teritorije. V mojem primeru se je forenzična raziskava vprašanja, kdo nadzira finančni sistem, prelevila v globoko zajčjo luknjo. Vodila me je do tega, da sem se sestal z zelo visokimi viri iz obveščevalnih služb in skrivnih družb, ki so mi pojasnili koncept človeštva, ki je ujet v matriks, ustvarjen od zelo naprednega umetnega intelekta neznanega izvora. Prav tako so mi povedali, da je ta AI zelo verjetno zlohoten ali možno tudi zblaznel. Glede na globalno situacijo, ki je na videz naraščujoče bizarna in neracionalna in s finančnim sistemom, ki se razpada, je čas, da pogledamo dokaze za takšne trditve. To pa zato, ker če je to res, potem je edina pot za osvoboditev človeštva ta, da porazimo ta sovražni umetni intelekt (AI).

Prvikrat, ko so mi povedali o teoriji AI, je bilo, ko sem srečal velikega mojstra gnostičnih iluminatov. Predstavil se je z imenom Alexander Romanov in je bil rekrutiran od bivšega svetovnega šahovskega prvaka Bobbyja Fischerja. Romanov je bil poslan, da se sestaneva zato, da ustvariva kontakt med gnostičnimi iluminati in azijskimi skrivnimi združbami. Povedal mi je, da je gnostične iluminate oblikoval grški matematik Pitagora v odgovor na uničenje Atlantide. Trdijo, da je bila Atlantida civilizacija v centralnem mediteranskem oceanu (po vsej verjetnosti minojska civilizacija), ki jo je uničil vulkanski izbruh in cunami okoli 1.600 let pred našim štetjem.

https://en.wikipedia.org/wiki/Minoan_eruption

Antični grški iluminati so verjeli, da ne glede na to, katera entiteta je povzročila tolikšno uničenje, je bila zlohotna in jo je zato potrebno strmoglaviti. Z drugimi besedami, verjeli so, da bo trpljenje in beda tega sveta bila končana, ko bo njihov stvarnik premagan in strmoglavljen.

To se sliši popolnoma noro. Ampak Romanov nas je v naprej opozoril na načrte o sproženju nuklearnega terorističnega napada s cunamijem proti Japonski 11. marca 2011. Ta napad je forenzično pregledovala NSA, japonska vojaška obveščevalna služba in drugi in vodila do kazarske mafije, še posebej do stvorov kot sta bivši jezuitski generalni sekretar Peter Hans Kolvenbach in izraelski predsednik vlade Benyamin Netanyahu. Kazarska mafija v odgovor trdi, da prejema ukaze od neke entitete, ki jo oni smatrajo za boga.

Naslednji človek, ki je govoril o zlohotnem umetnem intelektu, ki naj bi bil zadolžen za planet, je bil Paul Laine, ki je bil iz pentagonovega oddelka za fizično bojevanje in paranormalno. Laine – skupaj z zelo pomembnim oligarhom iz silikonske doline (katerega identiteto ne bom povedal zato, da ga zaščitim) – je rekel, da je pentagonova obveščevalna agencija za obrambo prišla do podobnih zaključkov, da imamo opravka z neko vrsto umetnega intelekta. Opazili so, da nekaj človeštvu preprečuje, da bi zapustili Zemljo in da so vsa vesoljska raziskovanja bila ustavljena že v 1970-ih letih. Laine je rekel, da NASA pomeni »Not A Space Agency«.

Naslenji vir, ki je ptrdil te zaključke, je bil eden izmed zadnjih preživelih iz skupine Veličastni 12 (izvorno Majestic 12)3, ki jo je oblikoval bivši predsednik Harry Truman, da bi preučevala NLP in druge nepojasnjene fenome. Ta vir je tudi povedal, da je MJ12 zaključila, da so vse z NLO povezane incidente lahko dokončno sledili do umentega intelekta.

Razlog, da to prinašam na površje sedaj, je ta, da so nas NASA-ini uradniki kontaktirali in rekli, da se zadnje čase dogajajo neke vrste anomalije v »sami tkanini realnosti (ang. the very fabric of reality)«. To so njihove besede. To ima na nek način opravka z ponavljajočimi si, ampak še posebej strogo zaupnimi aktivnostmi, ki se dogajajo na Antartiki.

Članek se seveda nadaljuje, vendar je za potrebe tega obvestila preveden del dovolj, da nekatere med vami spodbudim o razmišljanju tudi v tej smeri. To vedenje bo namreč zelo pomembno, ko bomo od izvornega stvarnika postavljeni pred individualno odločitev: ali se bomo odločili za Boga ali za Satana.

Nikar si ne mislite, da sem »versko prestrašen«, ker velikokrat govorim o Bogu in Satanu. Pravzaprav nisem nikoli v svojem življenju zahajal v cerkev in me verske dogme ne morejo prepričati o njihovi verodostojnosti. Gre za popolnoma zasebna spoznanja, ki sem jih oblikoval na podlagi svojih raziskovanj, razmišljanj in mnogih napak, ki sem jih v življenju storil.

Zakjlučna misel o umetnem intelektu in nasilni prilastitvi/uzurpaciji zemeljske tkanine realnosti

Mnogi – na žalost premnogi – ljudje so v teh norih časih jasno pokazali celotnemu univerzumu, da so se že zdavnaj predali in da jim več pomeni iskanje »cone udobja« znotraj te zlagane in umetno ustvarjene realnosti kot pa iskanje poti za uresničitev svojega pogodbenega poslanstva na Zemlji. Z ignoriranjem kozmične pogodbe, ki jih je »obogatila« s suverenostjo in božansko iskro, so »odpadli od Boga«. Zato je pogodba prekinjena tako, da so popolnoma izgubili stik z božansko iskro in s tem s svojo dušo. Zelo zelo težko popravljiva situacija – če ne celo nepopravljiva in dokončna.

Zato to niso več ljudje, ampak jih lahko imenujemo človeku podobni organski portali, ki delujejo kot roboti ali pa v še slabšem primeru kot demoni, saj organski portal dopušča možnost, da se v njega naselijo zlohotni demoni.

Če so vam takšne tematike odbijajoče in jih ne želite vzeti v obzir, potem boste v nadaljevanju v velikih težavah, saj se bo moral vsak izmed vas v nekem trenutku, ki se izredno hitro približuje, po Zakonu Zraka odločiti o svoji usodi. Vaša odločitev bo imela vsekakor velik vpliv na celotno strukturo kozmične realnosti, zato nikar ne mislite, da v tej preizkušnji »vaš glas« ne šteje nič ali zelo malo.

To ne bodo lažne parlamentarne volitve. To bodo preizkušnje vašega lastnega zavedanja ali pa ignorance o božanskem izvoru vašega bitja.

Tisti torej, ki so že zdavnaj ali pa tudi danes »odpadli od Boga« bodo odšli s tega sveta. Najverjetneje se bo to zgodila zaradi cepljenja. Vsaj vsi aktualni dogodki kažejo na to. Ostali seveda še ne bomo gradili novega sveta, saj s tem še ne bo konec preizkušanja človekove vere v Boga.

»Drugi val« bo po mojem videnju usmerjen v denar in z njim ustvarjeno lažno/prividno udobje. Zato vas želim še enkrat napotiti na esej št. 5: Denar sveta vladar, ki ga nikakor nisem napisal naključno, ampak cilja ravno v smer tega »drugega vala« odločanja.

Morda veste na kaj ciljam? Veliki reset. Jubilej. NESARA-GESARA. Morda se v naslednjem obvestilu, ki bo sledilo zaključevanju pravnega izobraževalnega kotička, lotim te pomembne teme: Veliki reset.

Umeten intelekt več ne izbira sredstev za prevaro

Informacije, ki prihajajo iz ust stvorov in odpadniških plačancev ter propagandistov iz zločinskih mainstream medijev, so postale tako bizarne, da jih je težko prebaviti in biti do njih ravnodušen. Vsaj pri meni je tako.

Včeraj (soboto) sem v dnevnikovem izboru na RTV SLO 1 poslušal prispevek, ki bi ga lahko uvrstil v to skupino. Propagandistka, ki je sestavila prispevek na podlagi vsebin – ki jih za Reuters in posredno Slovenske tiskovne agnecije pripravlja umetni intelekt – je namreč sestavila lažnivo zgodbo, ki je po mojem občutku ena največjih neumnosti, kar sem jih v zadnjem času slišal. Trdila je namreč, da so bile narejene znanstvene študije (za katere seveda ni dala referenc), ki potrjujejo, da imajo naši kužki in muce in beli dihurji največ koronavirusov med vsemi živalmi in da obstaja velika nevarnost, da bi se prenesli na lastnike takšnih živali. Kaj takega! Zato je seveda v prispevek »vrinjena« neka veterinarska »strokovnjakinja«, ki pojasnjuje, da je dobro, da date svoje živali testirati proti koronavirusu.

Namen takega prispevka je spet sejanje strahu in panike med organskimi portali (od tukaj nadalje bom te nesrečneže tako imenoval, da jih ločim od pristnih ljudi z božansko iskro v sebi). Gre za tisočletja uporabljano tehniko varanja ljudi, ki ga vodi ta umeten intelekt, skupaj z nekaterimi zlohotnimi zunanjzemeljskimi bitji (Annunaki, Sivi, nekatera drakonska bitja iz Drako zvezdne konstelacije in drugi).

Seveda je tak koncept v preteklosti uspešno deloval. Danes pa je izvorni stvarnik omogočil dostop do takšne količine informacij in dokazov, da za velik del človeške populacije tak koncept preprosto več ne deluje. Ta umenten intelekt – ne glede na to, da gre za neverjetno napreden umeten sistem – lahko namreč »misli«, da dodobra pozna človekov mikrokozmos/človekovo psiho, vendar nekaj, kar je umetno ustvarjeno, nikoli ne more dokončno dojeti božanskega, zato se dogaja, da celoten matriks razpada in se sesuva sam vase kot hiša iz kart.

Po vsej Nemčiji so ljudje v mirobljubnih protestih izrazili neposlušnost drakonskim ukrepom

Po vsej Nemčiji se odvijajo protesti proti drakonskim ukrepom zaradi lažnega koronavirusa. Ljudje imajo vsega dovolj in svojo odločnost upreti se stvorom in odpadniškim plačancem pokazali tako, da miroljubno protestirajo. V Berlinu je odšlo na ulico okoli 100.000 ljudi. Policija se ni vmešavala v proteste. Nemčija je velik ekonom lonec, ki se bo v kratkem razpočil.

Poglejte si video posenetek ( VANREDNE VESTI ) NEMACKA REKLA STOP KORONI HAOS U NEMACKOJ VLADI NAROD NA ULICAMA, ki ga najdete tukaj: https://www.youtube.com/watch?v=T8iuwajMK5o

Beloruskemu predseniku Lukašenku je Svetovna banka ponudila milijardno podkupnino

Verjetno ste vsi slišali za izjavo beloruskega predsednika Lukašenka v aprilu v zvezi s koronavirusom. Izjavil je, da beloruskemu narodu gre v redu in da priporoča, da ljudje popijejo kakšno šilce žganja in bodo zdravi.

Seveda je po mnenju mainstream medijev Lukašenko zadnji evropski diktator. Vsakemu zdravorazumskemu človeku je jasno, da ga ti zločinski mediji želijo očrniti, ker se ni »upognil« silam zla. Začuda Belorusija nima nikakršnih težav s koronavirusom in nihče je več niti ne omenja, saj je zadnja želja zločinskih medijev, da bi ljudje zvedeli to resnico.

Ampak Lukašenko je sam poskrbel za medijsko pozornost, saj je pred nekaj dnevi izjavil, da mu je Svetovna banka ponudila okoli 800.000.000 dolarjev, če bo sodeloval pri zaroti proti svojemu lastnemu narodu. Lukašenko je seveda »diktator« in je TAKOJ preko javne televizije javil zlohotne namere, uperjene proti beloruskemu narodu, najprej svojim rojakom, nato pa celotni svetovni javnosti. Priporočam vam, da si pogledate videoposnetek ZABRANJENE VESTI! 30. JUL 2020. Pakleni plan SVETSKE BANKE! Faučijeve LUDE ideje! HOLANDIJA REKLA NE, ki ga najdete tukaj: https://www.youtube.com/watch?v=wlLTuGqEI4Y

Nekaj dodatni priporočil za širjenje obzorja in znanja

Za konec današnjega obvestila, bi vam rad dodal še nekaj priporočil do pisnih ali video vsebin, za katere verjamem, da jih itak že v veliki meri uporabljate.

Najprej bi vas rad opozoril na spletno stran ZDRAVO-SLOVENIJA, ki ima kvalitetne in zanimive sestavke. Povezavo najdete tukaj:

https://www.zdravo-slovenija.com

Kot ste opazili, sem danes namerno uporabil spletne kanale, ki imajo angleške vsebine dobro prevedene na srbski ali hrvaški jezik.

Dodal bi še priporočilo za youtube kanal MARIJA S, ki ga najdete tukaj: https://www.youtube.com/results?search_query=marija+s . Nisem siguren, če poznate Deborah Tavares. Na svoji spetni strani ima izjemno široko paleto najrazličnejših tematik, ki so zelo dobro obdelane. Povezavo najdete tukaj: http://stopthecrime.net/wp/

Za pokušino vam priporočam ogled v srbščino prevedenega video posnetka UN 2030 plan za potpunu kontrolu ljudske populacije, ki ga najdete tukaj: https://www.youtube.com/watch?v=GguDQBARaRA. Nekje v 14 minuti tega videa boste lahko našli zelo dobro definicijo za pshihopata. Če želite kaj več vedeti o patokraciji ali vladavini psihopatov skozi oči strokovnjaka iz Srbije, si poglejte video posnetke z Aleksandrom Mitrovićem-Metanoja.

Za konec pa za splošno razgledanost in poučenost o koronavirusni zaroti priporočam ogled spet prevedenega video posnetka:

ŠTA SE DEŠAVA PO BOLNICAMA U CELOM SVETU – DR ANDREW KAUFMAN, ki ga najdete tukaj:

Naj bo to za danes vse iz bojišča in iz Ljudske pisarne, ki kot idejna zamisel deluje v občo korist celotne družbe.

V pričakovanju boljšega jutri vas iskreno pozdravljam,

Osti Jarej!

Primož via Prasindikat

Povezave:

  1. https://en.wikipedia.org/wiki/IABM
  2. https://www.dobreknjige.si/Knjiga.aspx?knjiga=5876
  3. https://en.wikipedia.org/wiki/Majestic_12

vitaFIT

Dodaj komentar

Prijava na novice

[recaptcha]