fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Tudi znani so preizkusili…

Tudi znani so preizkusili…

Tudi znani so preizkusili novosti v centru Perfect Body, kjer so se navdušili nad učinkovitimi aparati, ki prinašajo revolucijo na področju estetike in medicine.

Claudia: Rada preizkušam vse novosti na področju oblikovanja telesa. Aparat O.U.I. z ultrazvočno inverzno osmozo me je prepričal predvsem zaradi trajnih in hitrih rezultatov, varnosti tretmaja in učinkovitostjo. Rezultat je opazen že takoj po prvem tretmaju.


Pevka Claudia.
Pevka Claudia.


Sebastian: Za preventivni pregled znamenj z MoleMax-om sem se odločil, ker bom tudi letošnje poletje s svojo ekipo preživel veliko časa na morju. Rad bi se prepričal, da je moja koža brez nevarnih znamenj in bom tako lahko brezskrbno užival na soncu. Všeč mi je bilo, da ne gre samo za trenutno oceno kožnih sprememb ampak, da so mi s fotodokumentiranjem zagotovili tudi možnost primerjave znamenj čez čas, ko jih bom ponovno obiskal.


Sebastian
Sebastian


Yuri Bradač: V mojem poslu ima videz velik pomen, zato rad sledim novim trendom. Glede na to, da morem pri delu, ne glede na dan in uro izgledat vedno popoln me je aparat maxsimalno navdušil. Nova kisikova terapija z OxyNova aparatom mi je zagotovila svež, prerojen in mladosten videz na katerega Hollywood prisega!


Yuri Bradač
Yuri Bradač


Natka Geržina: Zaradi pomanjkanja časa sem vesela, da sem odkrila ultrazvočno odstranjevanje dlačic z aparatom Selectif. S to metodo sem si zagotovila trajno urejene in neboleče oblikovane obrvi.


Natka Geržina
Natka Geržina


Medicinsko estetski center Perfect Body vam v sodobno opremljenih prostorih z uporabo najsodobnejših aparatur in s strokovno izobraženim osebjem zagotavlja najnovejše trende in metode na področju medicine in estetike. Preizkusite novosti tudi vi!

MoleMax
MoleMax
vitaFIT

Prijava na novice

[recaptcha]