fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Potem, ko ne veste, kaj …

Potem, ko ne veste, kaj … bi naredili, ker ste se naveličali vseh tistih malo ali veliko kosov v svoji omari, ko si želite vse novo pa veste, da to ni mogoče …

Greste v trgovino takoj, ko nekaj potrebujete ali že sto prvič, ker vam nič ni všeč? Čakate na razprodaje ali kupujete takrat, ko imate čas? Kupite par novih kosov, ki jih med seboj ni možno kombinirati, ker je vsak del druge zgodbe, vam je pa vsak posebej všeč, čeprav ne veste, kako ga boste kombinirale ali kupite celo kombinacijo? Kupite nekaj na hitro, ker pač potrebujete, in če že najdete kak kos, ki je res dober, kupite več enakih, seveda v različnih barvah? Kupite navadne mikice, šale ali rute, samo da imate nekaj novega? Ali enostavno tarnate naprej, da taki hodite naokrog, ker itak nič nimate, v trgovini pa tudi ni nič … in občudujete prijateljico ali sodelavko, kako urejena je, pa za tako malo denarja?!

Aaah, koliko vprašajev … rešitev pa kljub vsemu tako enostavna! Vedno imamo na voljo več možnosti, tudi pri svoji garderobi.

Blanca Chara pridem k vam na dom … počasi in z občutkom pregledam vašo garderobo, izločim kose, ki niso več zanimivi in s preostalimi delam nove kombinacije. Vi jih pomerite, na »stare« kose začnete gledati na novo in ko jih začnem sestavljati v nove zgodbe, presenečeni ugotovite, kako zelo uporabni so. Kombinacij je hitro veliko več, kot če bi v omaro dodali par novih kosov. Ko se v njih dobro počutite, velikokrat se zagledate celo prvič, naredim fotografijo in vam slike naslednji dan pošljem. Tako si že dan prej lahko izberete, kako boste naslednji dan oblečene, hkrati pa se lahko nastajanju vsake nove kombinacije posvetite vsakokrat posebej. Na koncu ugotovite, da potrebujete bolj malo novega, ampak tudi, da si lahko privoščite več. Bolj poseben kos, pa tudi malo dražji, ker, omara je kar naenkrat – polna! Pa še pregledna!

Lahko pa sem (samo) vaša spremljevalka in svetovalka pri nakupu v trgovini.

Oboje je zelo prijetna izkušnja … vsekakor pa prva bolj zanimiva in veliko bolj učinkovita! Ker … z »vetrom v omari« se na novo podobo prilagajate v varnem zavetju doma, kjer vas nihče ne priganja … samo prepustite se svojemu občutku, uživate v novem stilu in se »spreminjate« – počasi in sproščeno.

Moj moto je: »Očaraj sebe. Očaraj svet.«

Poiščite me na Vitafit prireditvi (18.01. v Mercator centru Velenje, 25.01. Mercator center Celje), da se spoznava in malo poklepetava. Gotovo vas zanima še kaj!

 

Tudi taka je lahko omara, ko pridem.  Bom vesela!
Tudi taka je lahko omara, ko pridem. Bom vesela!

 

 

Ko bom šla, bo pa takole …
Ko bom šla, bo pa takole …

 

Z individualnim svetovanjem se ukvarjam že nekaj let. Bogate izkušnje sem pridobila z delom v Maximarketu, v Nami pa delala z Uršo Drofenik. Sodelovala sem z revijo Lisa, bila nagrada za hujšarke celjske medijske hiše Novi tednik in Radio Celje in za njihovo akcijo v časopisu pripravljala stilsko preobrazbo njihovih nagrajenk, trenutno pa pišem kolumno v reviji Lisa. Izhajam iz posameznika, ki mu pomagam oblikovati skladen, predvsem pa samozavesten osebni stil oblačenja. Za dogovor me lahko pokličite na mobi 051 203 969 ali pišete na blanca@chara.si.

Več o meni lahko najdete na moji spletni strani v intervjuju pod naslovom 022 Novi tednik – intervju; Ko Blanca Chara zapiha skozi omaro ali pa na moji Facebook strani , o razlogih za »veter v omari« pa na moji spletni strani.

vitaFIT

Prijava na novice

[recaptcha]