fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Popolni vodni užitki v Termah Snovik

Terme Snovik so najvišje ležeče terme v Sloveniji, na eni strani obkrožene s Kamniško-Savinjskimi Alpami, na drugi pa s čudovitimi gozdovi in neokrnjeno naravo Tuhinjske doline. Voda v Termah Snovik je priznana kot naravno zdravilno sredstvo. Vsebuje kalcij in magnezij ter veliko drugih koristnih mineralov.

Apartmajsko naselje 4*, ki se razteza nad termalnim kompleksom, je zgrajeno iz naravnih materialov, kar omogoča sproščeno in udobno počutje v apartmajih in sobah s pomirjujočim razgledom na zeleno dolino in okoliške planine.

Bazenski kompleks sestavljajo notranji in zunanji bazeni z naravno travnato plažo. Voda v notranjem bazenu ima 32 °C, v masažnem bazenu pa 36 °C. Zunanji bazen s tobogani, v katerem je temperature vode od 26 °C do 28 °C, je v poletnih mesecih pravi doživljajski raj za otroke in odrasle.

Gostom  je na voljo več vrst wellness  storitev, izbirajo lahko med: različnimi vrstami masaž, savnanjem v finski, turški in ledeni savni, nego obraza in telesa, protibolečinsko fizioterapijo ter  Kneippovimi oblivi, oblogami in masažam.

Slikovita, zelena in hribovita okolica Term Snovik vas bo v času oddiha zagotovo zvabila na svež zrak. Okoliški hribi so primerni za pohodnike in kolesarje, ki bodo navdušeni nad lepotami neokrnjene narave. Skozi celo leto pripravljajo vodene pohode v okolici, obisk kmetije z degustacijo, voden ogled bosonoge poti in nočne pohode z baklami.

Prepustite se termalnim užitkom – sami ali v družbi. Le dobre pol ure iz Ljubljane, Kranja ali Celja.

Terme Snovik – Kamnik d.o.o.

Snovik 7

1219 Laze v Tuhinju

Kontakt:

Brezplačna številka: 08 08 123

Telefon: 01 83 44 100

E-pošta: info@terme-snovik.si

vitaFIT

Dodaj komentar

Prijava na novice

[recaptcha]