fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Organska sveža konoplja v Oazi svetlobe Hemp light

V Oazi Svetlobe v Sv.Trojici v Slovenski Goricah se nahaja naša ekološka kmetija, kjer pod soncem, vetrom in dežjem vzgajamo organsko konopljo. Kmetija je certificirana ekološka proizvajalka industrijske konoplje in ta status organskega proizvajalca nam je zelo pomemben.

Vsi naši izdelki so 100% naravni in pridelano v najprimernejšem času rastne sezone, saj tako zagotovimo prisotnost najboljših prehranskih snovi.

Pri proizvodnji nam je najpomembnejša kvaliteta, zato v Oazi svetlobe kontroliramo vsak korak procesa proizvodnje. S svojimi produkti želimo spodbujati optimalno zdravje in zmanjšati tveganje za nastanek bolezni.

Produkte prodajamo pod blagovno znamko  HEMPLIGHT: konopljin sok, bio konopljin čaj, bio konopljin prah, konopljine kapljice,  CBDA konopljin prah , HB energija, Kurkumin z bosvelijo in CBDA v prahu in v kapsulah.

Izdelke lahko kupite tudi 22.11.2022 na prireditvi Kupujem odgovorno. Prodaja bo potekala na stojnicah v nakupovalni ulici Europarka pred trgovino New Yorker od 8. do 21. ure.

Kupujem odgovorno v Europarku 22.11.2022

Informacije in prodaja  www.hemplight.net

Kontakt GSM 041 818 529

BIO ORGANSKA KONOPLJA- 100% NARAVNI PROIZVODI IZ SVEŽE-SUROVE KONOPLJE
Proizvodnja in veleprodaja : Hemplight d.o.o., Radgonska c.2, 2235 Sv.Trojica
Maloprodaja: Libona d.o.o.,so.p., Radgonska c.2, 2235 Sv.Trojica

vitaFIT

Dodaj komentar

Prijava na novice

[recaptcha]