fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Konoplja v kozmetiki

Konoplja v kozmetiki

Konopljino olje s svojo zelenkasto barvo, enkratnim okusom in polno aromo, že nekaj časa zaseda pomembno mesto v kuhinji sladokuscev. Končno je le napočil čas, da se vse te dobre lastnosti konoplje začnejo uporabljati tudi v kozmetičnih izdelkih za nego kože in las.

Zakaj je konopljino olje dobro za našo kožo in lase?

Zato, ker je nežno stiskano olje naraven produkt, ki ima optimalno kombinacijo nenasičenih maščobnih kislin, celo bogastvo vitaminov, idealno sestavo proteinov in vse pomembne minerale ter aromatske snovi, ogljikove hidrate in klorofile, kar ga naredi idealnega za kozmetiko. Te sestavine celovito oblikujejo podlago za tvorbo telesu lastnih tkivnih hormonov, ki lahko občutno zmanjšajo učinke staranja kože, povečajo njeno naravno zaščito in vzdržujejo vlažnost le-te.


Naravna dobrobit konopljinega olja z naravnimi neobdelanimi sestavinami, kot so eterična olja in rastlinski izvlečki, so posebej izbrana, da ustvarijo učinkovito, izjemno linijo konopljine kozmetike za ženske in moške. Kozmetika je brez dodanih sintetičnih snovi in ni testirana na živalih (smo člani standarda HCS – oznaka zajčka v skoku, The international Human Cosmetic Standard – proti vsakršnem izvajanju testiranja na živalih!).

Naravni kozmetični proizvodi prispevajo k vitalnosti in dobremu počutju. Vsi imamo možnost odločitve in s tem tudi dano priložnost prispevati k vzdrževanju zdravega telesa in sijoče kože. Maria Pieper že vrsto let proizvaja negovalno linijo za telo iz naravnih neoporečnih sestavin najvišje kvalitete, zato smo ji zaupali proizvodnjo naših konopljinih izdelkov, saj zadovoljuje vsa stroga zakonska določila pri proizvodnji kozmetike.


Vir:   http://www.harmonija-narave.com/index.asp

vitaFIT

Komentar

Prijava na novice

[recaptcha]