fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Konoplja.net povezuje proizvajalce in ljubitelje zelene rastline z več kot 100 izdelki.

(oglas) Konoplja.net je spletna platforma, ki povezuje različne proizvajalce konopljinih izdelkov z ljubitelji te zelene rastline in tiste, ki jih zanimajo informacije o konoplji, a o njej ne vedo ničesar, oziroma (pre)malo. Smo največji slovenski spletni portal z izdelki iz konoplje in informacijami povezanimi z njo. Iskreno verjamemo, da je konoplja rastlina, ki ima veliko več prednosti kot slabosti. Verjamemo, da konoplja blagodejno vpliva na slovensko gospodarstvo in eko-nomijo kot tudi na posameznika. Zato se trudimo združevati (saj poznate tisto zgodbo o slovenskem in sosedovem vrtičku) na enem portalu vse proizvajalce, entuziaste, vizionarje, ki se v Sloveniji že ukvarjajo s pridelavo in uporabo konoplje. Dobra povezanostzdrave informacije in veselje, to so naše tri ključne želje! Če bi se nam rad pridružil in si nas začutil, ali pa bi rad uporabil naš portal za promoviranje svojih izdelkov, nam piši (info@konoplja.net).

brez-naslova

Ker se zavedamo, da lahko prekomerna uporaba katerekoli snovi preide v odvisnost ali zlorabo se trudimo zmanjševati negativno škodljivo rabo konoplje. Mlade navdušujemo, da se aktivirajo in naredijo iz konoplje še kaj drugega, kot da jo le kadijo. Portal gradimo na kredibilnem znanju. Včasih se tudi zmotimo, a napako popravimo, ker smo vsi, vključno z nami in teboj, dragi bralec, v fazi učenja, dokler živimo, upajmo, da srečno, do konca svojih dni

V okviru spletne strani Konoplja.net smo vzpostavili tudi spletno trgovino kjer združujemo ponudbo najrazličnejših izdelkov iz konoplje ter njihovih uporabnikov. Na kratko:

  • Deluje kot povezovalnica najrazličnejših proizvajalcev iz različnih konopljinih izdelkov.
    • Trenutno na konoplja.net že več kot 100 različnih izdelkov!
  • Naročila se avtomatsko pošiljajo naravnost proizvajalcem saj tako omogočimo hitrejši rok dostave ter transparentnejše poslovanje.
  • Ker smo ugotovili, da proizvajalci večino časa proizvajajo (in naj svojo storitev le še izboljšujejo) jim ostane malo časa, za širjenje dobrega glasu, za marketing, za digitalne storitve…, tukaj jim ponudimo pomoč, da širimo dober glas in vzdržujemo platformo. Konopljarji pa se lahko svoji stroki posvetijo popolnoma v miru.

Za spletno stranjo se ne skrivamo. Vedno popolnoma iskreni, vedno odkriti. To smo mi, zelena ekipa – the green team.

Konoplja ima veliko slabost in to je človeški strah pred njo. Ni strahu, ni sramu, konopl- JA, ne pa ta-bu!

* Za predstavnike zakona: Konoplja.net je zgolj platforma, ki povezuje prodajalce in uporabnike. Vsa naročila se avtomatsko posredujejo naravnost prodajalcem, prav tako platforma ne sprejema direktnih plačil s strani končnih kupcev.

vitaFIT

Prijava na novice

[recaptcha]